Millet futbol izlemiyor herhalde Hakanı sitem oyuncusu falan sananlar var

Türk olarak alınabilecek kaliteli oyuncu sayısının azlığını düşününce hayır diyemiyor insan.

2 tane deve dişi gibi 6 numaraya ihtiyacımız var. En azından bir tane şart. Torreira iyi zamanında bile bazı Avrupa maçlarında fiziksel olarak eziliyor. Lemina 2 maç oynuyor 3 maç sakat. Çalhanoğlu konusunda nötrüm. Bize çok faydası olacağını düşünmüyorum ama sahada görmeden de gömmeye karşıyım. Hayırlısı ise olsun diyelim.

Almayın bu taraftara hakan makan yok milli takımda kotuymus yok sistem oyuncusu bilmem ne almayın oynasınlar kainat starı brezilyanın en büyük sambacisi sao Paolo efsanesi zico veliahtı geriden top çıkarma üstadı sara ile

Okan hocanın pres futbolunda ya bu adam nasıl futbolcu denir. Teknik direktör değişimi olursa o zaman alınabilir.

Bende kesinlikle alınmasın tarafındayım bu arada. Futbolculuğuna laf yok. Ama huzursuzluk yaratabilecek bir adamdır Hakan. İcardi’den daha beter hemde. Milli takıma neden irfancan alındığı bunun en son örneğidir.
Herif Türkiye ligini pek takip etmiyorum, irfancanlı Kasımpaşa’nın maçlarına bakıyorum dedi. Şikecilere gitmek istediğini de herkes biliyor zaten o maaşı verselerdi.
Yabancı sınırı da değişmiyormuş zaten. 30+ yaş olan adamlara gerek yok. Van Dijk ve Bruno Fernandes’e hayır demem ama en fazla 2 sezonluk anlaşma yapılırsa.

MERTENS SONRASİ BİZİM ONCELİGİMİZ BRUNO FERNANDES TİPİ OYUNCU OLMALİ NOKTA.

Geri
Üst Alt