Sadece ertana kalsa iyi. Fabrizio bile iyi para almış olmalı. Ne tesadüf tam safinin basın konuşmasından önce tweetini attı dün. Safide konuşurken fabrizio nun tweetini ekrana vermiş.

Zaten fabrizio nun şikeci sevdalısını olduğunu geçmişten biliyorduk. İyi para aldığı da netleşmiş oldu.

safi tüm tuşlara basıyor.
Dün Ferdin Niğdelioğlu şu ana kadar 500 milyona yakın para harcadığını söyledi. Bir de seçime hile karıştırma dedi bazı kişilere Amerika'da bilet, Sapanca'da tüm masrafları karşılanması, kredi kartı borçlarının ödenmesi gibi şeyler teklif etmiş Safi sanırım. Fb kongre üyeliği olan X'de de biraz takipçisi çoksa Safi'den iyi paralar kazanmıştır bu dönem.

Serbest kalma maddesi varmış onu ödeyecekmiş topçuyla anlaşması yetiyo kulübe gerek yok

Yalnız fb speyste 80m euro dediler serbest kalma bedeline,kendi parasıyla ödeyecek olsa da bonservisler kulüpten ödenmek zorundaymış maaş gibi yapılamıyomuş o kısım muamma

Bunlar ceza almadan bu işleri yapamazlar. Yapıyorlarsa tüm hesapları incelenmeli. Şikayet edilmeli uefaya.

Suarez serbest kalma bedeli 80 milyon euroymuş. Maaşı, menajeri, vergisi, algısı, otu desen 3 yıl için toplam maliyeti 170-180 milyon euro olur. Senelik 60 milyona gelir. O da bugünkü kur ile 3.2 milyar tl.

Yahu heriflerin geçen sene açıklanan harcama limiti 6.6 milyar tl miş.

Ne yani 1 tane adam neredeyse geçen seneki limitin %50'sini yiyecek. Kalanlar, yeni alacağım diyeceği oyuncular, yeni td?

Ya safi bunları başkan olacağım diye keriz yerine koyuyor. Onu alacağım, bunu alacağım deyip sonra ben alacaktım ama limitler nedeni ile alamadık diyecek.

Ya da gerçekten alıp büyük ceza aldıracak.

Başka sonu yok bu işin.

Bize gelmesini isin maddi yonu tarafindan istemiyordum. Sezonun yarisini kaciracak ve iki sene sonra pert olacak. Ancak kuslara gidecekse onlarin guclenmemesi icin alinmasi lazim. Kaybedilen parayi feneri zayiflatmak icin oldugunu varsayin. Bize zaten daha ucuz bir maasa gelir. Almazsak buyuk mallik yapmis oluruz.

fblilerin her fotosunda gözükmeye başladı

ne diyelim kendi bilir söveriz giderse

HJ-mVJwXcAEKxLq.webp

Hakan Çalhanoğlu'nun menajerinden açıklama:

"Son birkaç gündür Hakan Safi ile kapsamlı görüşmeler yapmakla kalmadım, aynı zamanda kendisiyle şahsen de görüştüm. Uzun zamandır arkadaşız ve konuşmalarımız büyük bir güvene dayanıyordu. Doğal olarak birçok konuyu ve birkaç oyuncuyu, özellikle de birini ele aldık.

Hakan Safi bu hafta sonu yapılacak seçimleri kazanırsa, en önemli oyuncum konusunda temel bir anlaşmaya varmış durumdayız."

"Son birkaç gündür Hakan Safi ile kapsamlı görüşmeler yapmakla kalmadım, aynı zamanda kendisiyle şahsen de görüştüm. Uzun zamandır arkadaşız ve konuşmalarımız büyük bir güvene dayanıyordu. Doğal olarak birçok konuyu ve birkaç oyuncuyu, özellikle de birini ele aldık.

Hakan Safi bu hafta sonu yapılacak seçimleri kazanırsa, en önemli oyuncum konusunda temel bir anlaşmaya varmış durumdayız."
tabiki de interin haberi yok

Eee başkan bu sırada İnter'e ne dedin? Bunu özellikle bu zamanda açıklamışlar ki sanki İnter bir açıklama yapsa bile zaten seçimi etkileyemesin diye.

Burada esas amacı hakani gs almasın gs taraftari linclesin bence ki onuda basardi

Burada esas amacı hakani gs almasın gs taraftari linclesin bence ki onuda basardi

Yoo

Ocak ayında yaşanan da buydu. Burhan ve yanındaki Sefa üzerinden sürekli sanki İnter 15'e bırakıyor kendisi de 5 milyona geliyor gibi algısı yarattı. Gerçeklerle alakası yoktu. Karakter olarak her zaman güvenilmeyecek bir karakterdi Hakan(transfer-papazlık-para olarak bahsediyorum bu arada). Geçmişine bakınca bunu rahatlıkla görebilirsiniz zaten.

Milan’dan Inter’e giden adam her şeyi yapar. Çok kasmamak lazım ihtiyacımız varsa parayı basıp alalım. Yoksa da kime giderse gitsin.

Kaptanı olduğu milli takımın 24 yıl sonra tarihinde 3. Kez katıldığı kampında seçimde seçilip seçilmeyeceği bile meçhul başkan adayının teklifine gidiyor olması bile azıcık teknik direktörse Montella DK kadrosundan çıkartıp transferi buraya getiren kimse akıbeti bu olur demesi için yeterli.

Bu şahısın bizde forma giyme şansı yokmuş. 18’inde de aynı işleri Trabzon ile yaptı şimdi 33’ünde de yapıyor.

Alana hayırsız olsun.

Geri
Üst Alt