Ben sana her maç 4-2-2-2 oynuyor demedim ki? United 4-2-3-1 de oynuyor

4-2-3-1 oynar arada evet ozellikle rooney veya van persieden biri sakatsa yada formsuzsa. Gecen sene bir tek cogu mac 4-1-2-1-2 ile oynamistir valencia ve naninin formsuzlugu nedeniyle ama senin dedigin formatta duz 4-2-2-2 oynadigini hic gormedim manchesterin acik soyleyeyim. Citynin bir ara gordum gareth barry( de jong) yaya toure onlerinde david silva nasri oynatiyordu. Bunu dersen anlarim he city ne kadar basarili oldu o duzende tartisilir

4-2-3-1 oynar arada evet ozellikle rooney veya van persieden biri sakatsa yada formsuzsa. Gecen sene bir tek cogu mac 4-1-2-1-2 ile oynamistir valencia ve naninin formsuzlugu nedeniyle ama senin dedigin formatta duz 4-2-2-2 oynadigini hic gormedim manchesterin acik soyleyeyim. Citynin bir ara gordum gareth barry( de jong) yaya toure onlerinde david silva nasri oynatiyordu. Bunu dersen anlarim he city ne kadar basarili oldu o duzende tartisilir

Ben hatırlıyorum United'in öyle oynadığını hatta çoğu zaman United taraftarı kendi forumunda tartışıyor 4-2-2-2 yi nasıl oynamalıyız diye haa şahsen ben bizim başarılı olacağımızı düşünüyorum 4-2-2-2 ile. Eğer forvetlerimizden biri Burak değilde Elmander tarzı biri olursa. Yada Bruma'yıda CAM gibi oynatıp, RAM CAM LAM ile 4-2-3-1 oynayabiliriz Hakan solda Bruma sağda Sneijder ortada sürekli değişerek.

Hakan sol açık gibi oynuyor Hamburg'da zaten oynar bizde de rahat orada gelirse.

Selçuk'u kesmeye gerek yok şimdilik :)

Ben hatırlıyorum United'in öyle oynadığını hatta çoğu zaman United taraftarı kendi forumunda tartışıyor 4-2-2-2 yi nasıl oynamalıyız diye haa şahsen ben bizim başarılı olacağımızı düşünüyorum 4-2-2-2 ile. Eğer forvetlerimizden biri Burak değilde Elmander tarzı biri olursa. Yada Bruma'yıda CAM gibi oynatıp, RAM CAM LAM ile 4-2-3-1 oynayabiliriz Hakan solda Bruma sağda Sneijder ortada sürekli değişerek.

Olabilir ancak yabanci siniri kalkmasi lazim bu durumda. Birde drogba 4-2-3-1 in tek forveti zor oynar arik bence. Ne kadar hayranda olsak adama ben tek forvet yukunu bu yastan sonra zor kaldiracagini dusunuyorum.

çok doğrusun kardeşim,kreatif orta saha yeni özil demeleri bundan.ki bence daha büyük potansiyel taşıyor.selçuğun yerinde oynabilecek olan togay ali arslan.

Aynen ben daha cok bu cocugu alex de souzaya benzettim stil olarak ne yalan soyleyeyim. Asiri yumusak bilegi var hiz yok o nedenle acik oynayamaz bence. Ama en onemli ozelligi rakipten once dusunmesi. Frikik problemini de cozer kesinlikle gelirse. Beni tek korkutan sneijder ile yanyana zor oynar bu cocuk. Kesinlikle sistem degismesi lazim o zaman tek forvete donmek lazim. tek forvettede drogbadan cok verim alamayiz bence yasi itibariyle cunku tek forvet senede en az 20 gol atmali drogba ne kadar superstar olsada yasi itibariyle cok hareketli degil aralara kacmiyor artik.

Menajerinden kesin yalanlama gelmis. Ayrica Hakan bir daha röportaj vermemeye karar vermis. Sebebi ise türk medyanin olaylari abartmasi.

Ne olursa olsun şu çocuğu alın bir sürü ruhsuz var takım bu çocuk gibi ruhlu oyuncular şart bunuda alamıyolarsa gitsinler istifa etsinler brumaya 12 veren bunada 8-9 versin

Sent from my iPhone using Tapatalk

şükrü ergün görüşmeler devam ediyo dedi.

Geri
Üst Alt