Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Sonuca binaen disiplin kurulumuz 7 Ocak akşamı saat 22:00 sularında toplanacaktır.

Hakanı göndermeye çalışıp öbür yandan başka bir sinir bozucu ve trollükte son nokta olan Aydın Aslanın geri getirilmesi de yaman bir çelişkidir.

Yapı olarak kimseye hayır diyemem bu yüzden evet diyorum.

Hayır diyorum ama bu "hayırı" Hakanın kalmasından daha çok 3-5 kişinin toplanıp hoşuna gitmeyen bir şeyi/bir kimseyi yok etmesine karşı olduğum için kullanıyorum. Hakanın eleştirilecek çok yanları var, tamam ama onu göndermek isteyenlerin yok mu??? Başka biri de çıkıp onlar için oylama yaptırsa hoşlarına gider mi bu arkadaşların??? Mesela hemen bikaç mesaj üstte bir arkadaşımız kafasına göre lobi belirlemiş hedef koymuş vs. Bu forumda bunlarımı yapacağız tahammül ve sabır göstererek Galatasarayı mı takip edeceğiz??
Bu anti-demokratik hatta lobi belirleyenlerin oluşturduğu bu lobiye çanak tutan yöneticileri de kınıyorum.

Almancı lobisinin yeni bir neferi daha. Hmm sistematik bir metod oluşturmak gerekiyor Hitler ve Goebbels yoldaşlarımızın izinden gideceğiz artık.

Bu çocuk neetti sizee yazıktır

Günaydın haber var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozan rençber'in ünlü türküsü ile başlığa eşlik etmek isterim

öcü gibi korkuyorlar
aydın aslan yoldaşımdan
gün geçtikçe ürküyorlar
aydın aslan yoldaşımdan

kim saldırdı hele bakın
adi revizyonist akın
kaçıyorlar takım takım
aydın aslan yoldaşımdan

gsc zulme korku saldı
beynimizde bilinç kaldı
savaşarak ilham aldı
aydın aslan yoldaşımdan

partizanlar savaşacak
tüm safalar yıkılacak
tüm üyeler örnek alacak
aydın aslan yoldaşımdan!

Başka biri de çıkıp onlar için oylama yaptırsa hoşlarına gider mi bu arkadaşların???

buton burada herkes açabilir elbet

MİLLETİN İRADESİNE SAYGI DUYULACAK

pX5d5q.jpg

S.A disiplin kurulu üyesi geldi

-Tapatalk-

Kimse gitmesin biz böyle güzeliz. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buton burada herkes açabilir elbet

MİLLETİN İRADESİNE SAYGI DUYULACAK

pX5d5q.jpg
Özgür, bu forumda saygı duyduğum ve fikirlerine değer verdiğim kişilerden birisin, seninle polemiğe girmek istemem,
ne demek istediğimi anlayabilecek birisin ama ben tekrar söyleyim: herkes benzer durumlar için yeni bir konu açarsa biz burada sadece o gitsin bu kalsın gibi forumun amacının dışında şeylerle uğraşmak zorunda kalırız, haa bana dersen ki okuma sen de bu konuyu, ben de derim ki siz de hakan delikanlının mesajlarını okumayın veya dikkate alıp cevap vermeyin. Neyse beni çok da ilgilendiren bir durum değil hakan veya başkaları, ben sadece söylemem gereken şeyleri söyledim objektif olma açısından en azından kendime. siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Sıra başkalarına da gelecek 1!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt