- 18 Temmuz 2009
- 80.808
- 225.607
- 5.093
Sonuca binaen disiplin kurulumuz 7 Ocak akşamı saat 22:00 sularında toplanacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır diyorum ama bu "hayırı" Hakanın kalmasından daha çok 3-5 kişinin toplanıp hoşuna gitmeyen bir şeyi/bir kimseyi yok etmesine karşı olduğum için kullanıyorum. Hakanın eleştirilecek çok yanları var, tamam ama onu göndermek isteyenlerin yok mu??? Başka biri de çıkıp onlar için oylama yaptırsa hoşlarına gider mi bu arkadaşların??? Mesela hemen bikaç mesaj üstte bir arkadaşımız kafasına göre lobi belirlemiş hedef koymuş vs. Bu forumda bunlarımı yapacağız tahammül ve sabır göstererek Galatasarayı mı takip edeceğiz??
Bu anti-demokratik hatta lobi belirleyenlerin oluşturduğu bu lobiye çanak tutan yöneticileri de kınıyorum.
Disiplin kurulu üyelerimiz :Sonuca binaen disiplin kurulumuz 7 Ocak akşamı saat 22:00 sularında toplanacaktır.
Disiplin kurulu üyelerimiz :
@Danyal Artemis @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ
olarak belirlenmiştir.
Refik admirim yokmu ?Disiplin kurulu üyelerimiz :
Danyal Artemis Emrah Yıldırım Keramettin TANRIVERDİ
olarak belirlenmiştir.
Gelişmeler müspetGünaydın haber var mı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Başka biri de çıkıp onlar için oylama yaptırsa hoşlarına gider mi bu arkadaşların???
Son kararı alıp ona danışacağız.Refik admirim yokmu ?
Özgür, bu forumda saygı duyduğum ve fikirlerine değer verdiğim kişilerden birisin, seninle polemiğe girmek istemem,buton burada herkes açabilir elbet
MİLLETİN İRADESİNE SAYGI DUYULACAK
![]()