Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.272
- 7.485
- 1.873
GSC de bizim hukumete benzemeye baslamis.
Ceza verilsin verilmesine de bence cok agir...
Ceza verilsin verilmesine de bence cok agir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden atıldı bilmiyorum bayağıdır forumu takip edemedim ama aydın konusunda haklısın. Adam alenen provokasyon yapıyordu ama trollük yapıyor diye geçiştiriliyorduAynen katılıyorum. Her konuda çoğunluğun kararı geçerli olucaksa ki burda büyük çoğunluk falanda yok 70-49 du galiba. O zaman akp de istediği her boku yapsın gram ses etmeyin !?! Nasıl olsa çoğunluk onlarda değil mi ? Aynı Bahçeli, Aziz kafası. Birini sevmedik mi ? Basın 6 ayı geçin. Bu forumda Aydın gibi provokatörün elebaşına bile ne kadar dayanıldı. Ayıp ettiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Örmın bey ne yaptı size ? Mehmet kardeşim la bu adam sieee ne etti![]()
Sırada Hayır diyenlerin olduğunu belirtmek isterim abim.Baya baya ciddiymişsiniz ya la
Ben de şaka sanmıştım, almancı sorunsalı gibi bir başlık sanmıştım meğer ciddiymiş. Gündemden dolayı futbola ilgim biraz azaldı bu sebeple futbol başlıklarını pek okumuyordum son dönemde, bir şeyler olmuş demek ki.
Darısı Erman'ın başına.
Sırada Hayır diyenlerin olduğunu belirtmek isterim abim.
Umarım Hayır dememişsindir.
Kul hakkı yedi abi (benim) o gün bugündür gıcığım kendisine, Yiğit gibi özür dilerse affederim ama.![]()
Sorma ya birde şarkını çalıp birinci olmuşluğu vardı dimi![]()
Piyasalar kapalı sıkılıyorsun tabi, yoksa bu gibi konulara pek girmezsin.![]()
Baya baya ciddiymişsiniz ya la
Ben de şaka sanmıştım, almancı sorunsalı gibi bir başlık sanmıştım meğer ciddiymiş. Gündemden dolayı futbola ilgim biraz azaldı bu sebeple futbol başlıklarını pek okumuyordum son dönemde, bir şeyler olmuş demek ki.
Darısı Erman'ın başına.

Biz seni uygun görüyoruz yaşlı kurt üstelik oylamada Hayır verdin.Baya baya ciddiymişsiniz ya la
Darısı Erman'ın başına.
Örmın'cığıma dokunan yanar. Zat-ı alinize hatırlatmak isterim.