Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSC de bizim hukumete benzemeye baslamis.

Ceza verilsin verilmesine de bence cok agir...

Sergeni de en azından transfer dönemi boyunca atmazsanız yetmez ama evet propagandasından ileri gitmez

Aynen katılıyorum. Her konuda çoğunluğun kararı geçerli olucaksa ki burda büyük çoğunluk falanda yok 70-49 du galiba. O zaman akp de istediği her boku yapsın gram ses etmeyin !?! Nasıl olsa çoğunluk onlarda değil mi ? Aynı Bahçeli, Aziz kafası. Birini sevmedik mi ? Basın 6 ayı geçin. Bu forumda Aydın gibi provokatörün elebaşına bile ne kadar dayanıldı. Ayıp ettiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden atıldı bilmiyorum bayağıdır forumu takip edemedim ama aydın konusunda haklısın. Adam alenen provokasyon yapıyordu ama trollük yapıyor diye geçiştiriliyordu

Böyle bir şey yapılacak ise kişiye özel değil geneli itibari ile yapılmalıdır. Tüm cezaları kaldırmak mantıklı olacaktır. Küsüp giden ve forumdan uzaklaşanlar tekrar aramıza döner. Buda forum için olumlu yönde katkı yapar.

Baya baya ciddiymişsiniz ya la :D

Ben de şaka sanmıştım, almancı sorunsalı gibi bir başlık sanmıştım meğer ciddiymiş. Gündemden dolayı futbola ilgim biraz azaldı bu sebeple futbol başlıklarını pek okumuyordum son dönemde, bir şeyler olmuş demek ki.

Darısı Erman'ın başına.

Örmın bey ne yaptı size ? Mehmet kardeşim la bu adam sieee ne etti :D

Çok sert bir suçlama, inanmak istemiyorum. Erman Türker 'in bu konudaki yorumunu bekleyeceğim. :D

Ben de şaka sanmıştım, almancı sorunsalı gibi bir başlık sanmıştım meğer ciddiymiş. Gündemden dolayı futbola ilgim biraz azaldı bu sebeple futbol başlıklarını pek okumuyordum son dönemde, bir şeyler olmuş demek ki.

Darısı Erman'ın başına.
Sırada Hayır diyenlerin olduğunu belirtmek isterim abim.

Umarım Hayır dememişsindir.

Darısı Erman'ın başına.

Örmın'cığıma dokunan yanar. Zat-ı alinize hatırlatmak isterim.

Murhan tüyü yolunmuş tavuk gibi olmuş ya :D

Darısı Erman'ın başına.
Biz seni uygun görüyoruz yaşlı kurt üstelik oylamada Hayır verdin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Örmın'cığıma dokunan yanar. Zat-ı alinize hatırlatmak isterim.

Nasılsın ihtiyar ? Yaşın genç ama vücudun değil, hiç şüphesiz benden iyi biliyorsun bunu... Bu toplara girme sonra aktif dinlenmeye geçip üzüyorsun bizi, vebal altına girmek istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt