Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasılsın ihtiyar ? Yaşın genç ama vücudun değil, hiç şüphesiz benden iyi biliyorsun bunu... Bu toplara girme sonra aktif dinlenmeye geçip üzüyorsun bizi, vebal altına girmek istemem.

Eyvallah iyiyim Mehmet Bey. Bence siz benimle vakit kaybetmek yerine an itibarı ile oturtulmakta olduğunuz hedef tahtasının ebatlarını ölçüp tartsanız fena olmayacak. Bu yolda devam ederseniz sizi biz bile kurtaramayacağız azizim.

Eyvallah iyiyim Mehmet Bey. Bence siz benimle vakit kaybetmek yerine an itibarı ile oturtulmakta olduğunuz hedef tahtasının ebatlarını ölçüp tartsanız fena olmayacak. Bu yolda devam ederseniz sizi biz bile kurtaramayacağız azizim.

Herkeste bir siz biz... Siz kimsiniz arkadaş :D

Şimdi yüksek müsadenle işkembe çorbamı içeceğim, sende papatya çayını içmeyi unutma. :D

Almancı Lobisi yavaş yavaş çökecek ...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman efendim sizi burada görmek ne büyük şeref :D

Bu arada Erman en son dün girmiş foruma, elektrikleri kesilip totosu donmuştur umarım :D

Yaşlı muhabbetide hiç çekilmiyor çorabanı içtin mi ilacını aldın mı emekliler ne zaman yatar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkeste bir siz biz... Siz kimsiniz arkadaş :D

Şimdi yüksek müsadenle işkembe çorbamı içeceğim, sende papatya çayını içmeyi unutma. :D

İçmenize gerek yok azizim. İşkembe-i Kübra ile bir bütün olmuş gibisiniz. Sorunuzun cevabını da en iyi siz bilirsiniz. Papatya çayımı sonraya bıraktım evvelinde sizin için başlıkta bakılan papatya falına odaklanmış durumdayım. Gidiyor-Gitmiyor-Gidiyor-Gitmiyor. İki yudum rom kattınız diye bünyeye bir büyüğe dokunmamanız gerektiğini de elbet öğreneceksinizdir diye tahmin ediyorum. ;)

Selamlar
Ehtiyar heyeti toplanmış ne güzel.

tapatalk

İçmenize gerek yok azizim. İşkembe-i Kübra ile bir bütün olmuş gibisiniz. Sorunuzun cevabını da en iyi siz bilirsiniz. Papatya çayımı sonraya bıraktım evvelinde sizin için başlıkta bakılan papatya falına odaklanmış durumdayım. Gidiyor-Gitmiyor-Gidiyor-Gitmiyor. İki yudum rom kattınız diye bünyeye bir büyüğe dokunmamanız gerektiğini de elbet öğreneceksinizdir diye tahmin ediyorum. ;)

Sevda Demirel vs Hande Ataizi (Ne dedin sen) - YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt