Haber Hakan Safi: “Jhon Duran’ın bir yıllık kiralama bedeli 21 Milyon € tutuyor”

Melih Akan

Berlin Panteri
Hakan Safi: “Kerem Aktürkoğlu için harcayacağım para, 4 yıl karşılığı 28 milyon € değil, 35 milyon €. Bu benim ilk ve tek ödemem değil. Ben Duran, Talisca, Çağlar ve İrfan Can transferlerinde de cebimden paralar verdim.”

Hakan Safi:“Eğer biz bu anlaşmayı böyle yapmasaydık limit açılmıyordu. Ben parayı vermeseydim, Asensio’yu alamayacaktık.”

Hakan Safi: “Jhon Duran’ın bir yıllık kiralama bedeli 21 milyon € tutuyor.”

343

Safibahçe - safi gerizekalılık

Sanırım sen salaksın yaptığın transferlere bak

Sen gerizekalısın onu geçtik de tff de bunlara birşey yapmaz bunu da biliyoruz uefa ne yapacak onu merak ediyorum ffp açık açık ihlal edilmiş ağır cezalar almaları gerekiyor uefadan

aferim lan

dökülün böyle kopekler

daha ne pislikleriniz vardir

belli zaman zarfinda görürüz heralde

Yusuf satılmasa ne Asensio ne de Ederson’u alamayacaklardı zaten.

Divanda Aziz transfer yapamıyorsunuz para yok derken haklıydı.

ben bu paraların mantıklı bir acıklaması olduğunu düşünmüyorum. düşünsene adam cebinden 50m avro dan fazla para cıkarmıs. kendimi bildim bileli gsliyim de bu büyük kerizlik kim ne derse desin. hayatta yapmam böyle bi sey. yüz yıllık kulüpler böyle yönetiliyorsa işimiz iş. bu arada konustukca batıyor böyle böyle tüm maasları sözlesmeleri acıklayacak kendini yücelteceğim diye.

Ucretli calisanin enflasyon karsiligi zam istèyince polise dovdurtursun ama. Sharlatan safi keriz.

Geri
Üst Alt