Haber Hakan Safi: "Luis Suarez Türkiye'de gol krallığı sözünü verdi, bende ona para yağdıracağım"

28 yaşında 1-2 senelik kariyeri olan bi adama dursun papi 80 kağıt verseydi şuan Taksim meydanında idam sehpasına tekme atmak için yarış içindeydik.

iki baskan aday en fazla bir sezon kalip sonra geri cekilir, heralde zaten aziz bir yillik gelip secime gidecegim demisti, aziz yildirim secilmesin bence, neden derseniz limite göre bonservisi elinde bir iki sezon fayda gösterecek oyuncular getirir güney amerikadan takimi mutlaka güclendirir elinden geleni yapar sampiyon olmak icin, hakan safi gelince bu herifden ben birsey anlamadim, limit yokmus gibi konusuyor onla bunla anlasiyor, olurda secimi kazanirsa ya sözünde durmiyacak yada tam tersi gemileri yakip uefadan ciddi cezalar almaya razi olup ciddi anlamda iyi bir takim kurup sampiyonlugu kapip efanse olmaya calisacak, he olamazsa oda büyük ihtimal ilk yilindan sonra kacar, ben bu safi gelsin hemi sampyion yapamaz hemide takimi iyice batirir gibi geliyor bana arti birde men cezasi yer uefadan

Bunlar her seferinde daha berbat başkan adayları bulmayı nasıl başarıyorlar ya

Yazın kenara bu adam seçilecek, söylediği isimlerden 1-2’sini belki alabilecek. Sonra koyun sürüsü diyecek ki “Yapı transferlere müsaade etmedi”

Geri
Üst Alt