hakan safi

Bence alacak, sakasiz. Yuzde 30 diyemem velki ama 25i bulacak.
Klasik siyasal islamci ve fener uyelerinde benim gördüğüm cok karşılığı yok ozellikle genc üyelerde, hükumete yakin oldugu icin ceza almam istedigimi alırım vs gibi rahat konusuyor
Bunu ortaya süren koc önümüzdeki yil öncesi tepki oylarını olcturecek bence
Bence ne aziz nesin bu herif ezici oy alamaz ama aziz seçilir cunku kendisine hala sevgi var

Fenerli bir yakinim ile konustum, Ali Koc tayfasi bunun arkasinda diyor yani 10 bin oyu garanti dedi.

Eger oyle olursa Aziz ile cekismeli bir secim olabilir.
Ali Koc tayfasi oldugu cok belli zaten.
Gercekten o kadar aptallarsa bilemem, ya da amaclari 1 senelim safi, sonra Ali Koca devir teslim gibi bir sey.

Benim tanidiklarim "ne halt yerlerse yesinler, bunlarla mi ugrascagim" diyerek oy vermekle ugrasmayacaklar. Ki bu bahsettiklerim kendileri degil, baya baya ailecek uye olan gruplardan. Anne baba amca dede gelin kardes... Minimum 7 -8 kisilik gruplar hepsi.

Zamaninda aziz vs ali koc yarismasinda (ali kocun ilk geldigi) ali koca verdiler. Lanet ettiler sonra. Ama o surecte akli basinda birey olanlar bile o yapi muhabbetine fazlasiyla kaptirdi kendini

Seçilme şansı çok düşük. Boş muhabbet yapıyor sadece. Aziz açık ara götürür yarışı.

Aziz %20-25 civarı farkla kazanır.

Sizce kimin alması bizim için daha iyi olur.
Zor soru.

Aziz olsa- eski kafasiyla basarmayacak (bence) seneye temelli gidecek bir daha ortaya cikmama adina.

Safi olsa- 1 sene cok goygoyunu yapariz capsler ucar havada, bir yandan parasal hassasiyet gostermeyecek belli, ceza risklerini alacak. Sonra ama Ali Koc 'a devredecek.

Yani hangisi olursa olsun, ya MAA ya Ali Koc bence 3 yillik donem icin baskan olacak. Mevcut hangi aday daha cok kirilma yaratir onu dusunmek lazim.

Mantigim aziz diyor ama gonlum gitmiyor, nefreti eken bir adamdi cunku - pis zihniyetin kitleye islemesinde bir numarali aktor.

Bunlarin secimi haftayaymis galiba yav, bu haftasonu saniyordum

kucuk bir orneklem ama 3 fenerliye sordum 3'u de azize oy atacagiz dedi. sordugum 3 kisi de 40 yas ustu.

Fenerliler bile buna oy verecek kadar mal degiller

kucuk bir orneklem ama 3 fenerliye sordum 3'u de azize oy atacagiz dedi. sordugum 3 kisi de 40 yas ustu.
Bunlar „yapi“ döneminden kalan kafalar. Önemli olan, Esrarettin ve Yali cocuguna verilen oylar ne olacak bu sefer

Fb‘lilerin zeka seviyelerin göze alirsak, dengeli bir secim beklyiorum, hatta Safi bana göre önde

Aziz, enerjisini kaybetmis baya cökmüs gördüm

abi ali koç ile yine elit düzeyde dalga geçiyorduk keyif veriyordu, bu adam cidden karikatür gibi keşke başkan olsa inanılmaz videolar çıkar

Geri
Üst Alt