hakan safi

Ali Koç’un fanatik katı bağnaz versiyonu. Başkanlık yarışında kulüplerin başına geçmeden ( Özellikle Türkiye ) uçan kaçan, seçimi kazanınca genelde başka şeyler tutuyor. Biz bunları bilmiyorduk, durumlar farklı gelişti gibi.. Velhasıl plan proje oluşturmakta ustayız, uygulama kısmına gelince egolardan geçilmiyor. Şunu görüyorum ki Fener taraftarı tamamen gerçeklikten uzak, transfer taraftarı olmuş durumda. Kulübe gelen sözcüler taraftarın literatürüne o kadar çok bahane ve komplo teorisi kalıpları yerleştirdi ki, var olan aksi duruş/reaksiyonu kontrol edemez hale geldiler. Biz veya başka kulüp değil, kendi iç barış ve kavgalarını atlatmadan bir cacık da olmaz. Şu kadar büyük, bu kadar büyük, bin tane yıldız yapı kapı sapı diye diye şirazeleri iyice kaydı.

Bj
bizim bir tane falcao albayrak fotosu g.tümüzde patlamisti

ulan bu herif hic kimseyi almadan bu resimleri nasil paylasiyor

umarim al nasr 50 milyona sokar merihi bunlar
Bu herif oyunculara 8-20 mio maad verip anlasiyor da. Kulüplerle anlasmamis su sn sanirim

Sanki tüm topçular serbest gibi onu aldım bunu aldım. 10 gün sonra kulüpleri bırakmıyor der

Bilal oğlana çok güvenme safi rüzgar Avrupa kulüpleri sana kucak dansı yaptırır haberin yok ölü sineği bile 20m a alamazsın bu gidişle

Ali Kocun yarida biraktigi hikayeyi bitirmeye geliyor yani feneri batirmaya yürü reis kim tutar seni.

Komedi senligine 1 gun kaldi

Kazanamayacagina nerdeyse emin oldugum icin artik tamamen eglence faktorune donustu.

Bu adam bildiğin deli de olabilir.
Aksine, aptallarin aptallik seviyesini cok guzel ortaya cikaran islere imza atiyor.

En buyuk guvenceside aptal , dusunmeyen, 3 kurusa is yaptirabildigi kitleler.

Deli degil, kendisi de arkasinda guvence hisseden mantiksiz ve yalan dolan ile hareket eden zenginlerden gibi duruyor.

Bir tarafım diyor ki Aziz Yıldırım gelsin, onu da son bir kez tolatlayalım, Fenerlilerin umutları tamamen tükensin.
Diğer tarafın da diyor ki bu herif seçilsin. Çok eğlenceli olacak :)

Geri
Üst Alt