hakan safi

Tarihin en büyük trolü olabilir, eğer olay cepten para verip yıldız getirmekse ülke sınırları içinde bu işi Ali koçtan daha iyi yapabilecek bir tane zengin bulamazsın.
Ya bu saftirik reklam peşinde üfürüyor ya da gerçekten cebinden para verip oyuncu getirebileceğini düşünecek kadar saf

Olm tek endişem bu kadar kötü şeyin bir araya gelmesinden ortaya iyi bir şey çıkması. Olur ya bazen.

Daha önce de yazdım ben bu herifi çok tehlikeli buluyorum çünkü anladığım kadarıyla Forrest Gump gibi bir adam. Gelecek sene transfer yasağı yemeye razı yeter ki bu sene şampiyon olalım derdinde.
Olum her şeyden bir grilik çıkmaz :asd: bazı şeyler 2x2 =4 dür bu malın başarili olma ihtimali yok. Türkiyede olmasa zengin bile olamazdı bazı yalamalar yapmış birisi bunu buraya getirmiş o bile belli şoparın teki.

Imkan vermiyorum kazanmasina ama varligi tamamen azize zarar oldugu icin full eglence adam bizim acimizdan

5000 kisilik bir ankette
Aziz yuzde 57
Safi yuzde 38
Oy vermiyorum/hicbiri yuzde 5

Bu ünlülerin benzerlerini bulunduran cast ajansları var ya, bu herif onlarla falan anlaşmış olmasın lan? :asd:

Seçilemeyeceğini bildiği için sallıyor işte hadi diyelim seçildi alacağı max Merih

* Hakan Safi bay baaaaay bay baaaaay " videosu ne zaman düşecek acaba ya

müthiş yahu :D

Hakan Safi:

“Bizleri nelere mahkum ettiler ya…

Aatıf Chahechouhe vardı hatırlıyor musunuz?

Peki ben kimleri getireceğim? Akşam görürsünüz kimi getireceğimi!”

Greenwood ya da Hakan. Ama anlamadigim bu herif kulüplere nasi 40+ verecek, ve oyunculara 8-18 mio arasi. Limt yokmu

Geri
Üst Alt