hakan safi

Alabilecegi tek adam Lewa 15+ maasa

500 de biz verelim 1,5 milyar euroya çıkarın

Herif nobeti baska konuya tasimayi basaran fener adayi. Ilk olabilir.

Azizin konusu 16 sene once acilmis 79 sayfa
Bu adam 1 ayda 40 sayfa

Gene canli yayindaymis bu 30 dk once.

Prompterdan okuyor kameranin oradaki konusurken (haber sunuculari gibi)

Conte değilmiş hoca. Gökhan Dinç'in haber kaynakları da uzun zamandır güvenilir değil özellikle Haluk ile ayrılınca çoğu haberi tutmamaya başladı. Farioli, İsmail Kartal'dan biri galiba. Sürpriz olarak Montella veya Mancini olabilir bir de. Daha önce o değil, bize uygun değil demeseydi Jorge Jesus derdim bu arada.

Conte değilmiş hoca. Gökhan Dinç'in haber kaynakları da uzun zamandır güvenilir değil özellikle Haluk ile ayrılınca çoğu haberi tutmamaya başladı. Farioli, İsmail Kartal'dan biri galiba. Sürpriz olarak Montella veya Mancini olabilir bir de. Daha önce o değil, bize uygun değil demeseydi Jorge Jesus derdim bu arada.

1000055956.webp

PR haberleri devam ediyor

Sununla anlastim, bununla anlastim

ortada islak imza yok, kuluplerin haberi yok.

Uefayi fazla gözünüzde büyütüyorsunuz eski gücü yok artık oyle men transfer cezası vs gibi seyleri veremezler anca 5 10 milyon para cezası
Tamam öyledir. O yüzden Marsilya oyuncusunu satıyor zaten. 5-10 milyon ceza almamak için. Büyük takımlarda o yüzden kurallara uyuyor ve o limitleri ciddiye alıyor. Artık hiç bir Uefa kuralının ciddiye alınmaması gerektiğini öğrenmiş olduk. Sonuçta 5-10 milyon ceza nedir ki. İsteyen istediğini yapar herhalde.

Geri
Üst Alt