Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevmeyiz adami ama en azindan durust
safiye gore evetDurust ve Aziz Yildirim yan yana???
Goreceli durustluk diye birsey yok. Aziz durust falan degildir. Sike yapmis adamdan bahsediyoruz.safiye gore evet
Hop 10k euro daha hesaptan gitmis.
Cevaplar cok iyi
Keremde ceza gelmedi. Haciosmanpi…. Kem küm ettiTff de bile bir yere kadar olur bu iş. Arka kapıdan yapsan bir şekil ama böyle göz göre göre onlar bile bir yerde dur artık demek zorunda kalacaklardır.
120 de degil bizim. 120 olsa simdiden can + bi os bitmis olurduUlan bizim bütçe 120 m euro yazıklar olsun.
Hakan Safi: "Bu yaz transfere 250 M€ harcayacağım."
Yav adam az önce kafama göre soyunma odasına kadar giriyorum prim de veriyorum bir sürü şey dedi üstüne tff başkanı paralı askerim demeye getirdi neredeyse, askerden başka bir tabir aslında ama şimdi ban yemeyelimTff de bile bir yere kadar olur bu iş. Arka kapıdan yapsan bir şekil ama böyle göz göre göre onlar bile bir yerde dur artık demek zorunda kalacaklardır.
Muhabir demek yanlis olur, adam sosyal medyada bilboard gibi. Paraya reklam.Muhabir camiasının yüz karası. Mamalı hırtizio
Man City ve PSG şeyhleri 3-5 kuruş atamamış mı da ceza almışlar?Bukadar parası olan adam uefa'ya da 3-5 kuruş atabilir zannımca. Ceferin hıyarın teki zaten
Atmamışlardır belki de, tercih meselesi.Bu ceferin döneminde ceza aldılar mı bilmiyorum açıkçası. Uefa eskisi gibi katı değil sanki, özellikle bu ceferin hiç güvenilir bir tipe benzemiyorMan City ve PSG şeyhleri 3-5 kuruş atamamış mı da ceza almışlar?
Marsilya'nın sahibi Safi gibi bir deha olsaydı şu anda ceza almamak için oyuncu satmaya çalışmazdı. İmaj hakları sözleşmesi yap geç. Safi sistemdeki açığı bulmuş resmen.Man City ve PSG şeyhleri 3-5 kuruş atamamış mı da ceza almışlar?

Yine patladi hahahahahah