Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göya çalhanoğlu sinyali veriyorFenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi'nin iletişim hesabı "Made in Romania" şarkısı ile paylaşım yaptı.
Kulüplerle hiç görüşmeden oyuncu açıklayıp duruyor. Ama bence bu strateji ile seçimi kazandı gibi. Fb'de transfer manyaklığı diye bir gerçek var. Mesela Skriniar stoperinken sol stoper ile alakası olmayan Skriniar model olan Merih'in alınması yada orta sahan zaten tamamken orta saha almak gibi. Transfer ve isimli oyuncu olsun da ne olursa olsun modundalar.Bu nasil secim ulan adam fotomac gibi haberler salip baskan olmaya aday oluyor resmen ,komedi
kim kaldı lan adam tüm takımı değiştirdi
1 sene sampiyonluk ugruna kulubu yerin dibine sokacak bu gidisle kazanrisa.Kulüplerle hiç görüşmeden oyuncu açıklayıp duruyor. Ama bence bu strateji ile seçimi kazandı gibi. Fb'de transfer manyaklığı diye bir gerçek var. Mesela Skriniar stoperinken sol stoper ile alakası olmayan Skriniar model olan Merih'in alınması yada orta sahan zaten tamamken orta saha almak gibi. Transfer ve isimli oyuncu olsun da ne olursa olsun modundalar.
tabiki@Furkan Korkmaz
Görüşlerimizi yazamayacaksak durmanın anlamı yok ihraçlasana
Genelkurul üyelerinin çoğunluğu taraftar oluşturduğu için açıkçası bende kazanacağını düşünüyorum, Aziz'in ciddi lobisi var kafa kafaya geçer ama %45-55 gibi gidiyor.Başından beridir diyorum bu kazanacak seçimi bence.
Para, siyaset ve yalı çocuğu desteği bu adamın arkasında. Üstüne bir de yağmur gibi transfer vaatleriGenelkurul üyelerinin çoğunluğu taraftar oluşturduğu için açıkçası bende kazanacağını düşünüyorum, Aziz'in ciddi lobisi var kafa kafaya geçer ama %45-55 gibi gidiyor.
Başa geçtikten sonra dediklerini yapar mı emin değilim bahane uydurma kısmına geçebilir kulübü bırakmadı içerisi göründüğünden daha kötü vs ama oldu da yaptı diyelim muhtemelen inanılmaz zor bir sezon bizleri bekler.