hakan safi

ali koç'un uşağından başkanlık he, ali koç döneminin daha beteri geliyor. inş aziz yerine bu hödüğü seçerler yoksa kadıköy'de derbi kazanamayız.

ali koç'un uşağından başkanlık he, ali koç döneminin daha beteri geliyor. inş aziz yerine bu hödüğü seçerler yoksa kadıköy'de derbi kazanamayız.
Ali kocun beteri mi? Sanmiyorum.
Ali koctan fazlasi olan tek kisim hukumet baglari olabilir o kadar.

Aziz cok hazirsiz gelmis secime onun icin Safi bügün sandikta sov yapar, sonra bakalim verdigi sözlerin ne kadarini yapacak.

Safi baskan falan degil anlayacaginiz uzere

"Sen kendini alkislama" diye dalga gecen adam oetamin sahibi gibi "baskan" diye babaladiklari makama aday olan adama ayar verebiliyor.aniran safi kedi gibi karisinda

Seneye MAA vs Ali Koc(as baskan safi) cok net loading

Adamın safi katıksız itici bir görünümü var, tam da fenerime yakışan bir başkan profili. Paçalarından kalitesizlik ve görgüsüzlük akıyor resmen. Alacağım dediği futbolcuların çoğunu alamayacak görün bakın. Sallamak bedava nasılsa, buna inanan mallarla ezelî rakip olmak da bizim için ayrı bir utanç kaynağı aslında

Saka maka herif prnin kralini yapti. Iyide yapti. Baska turlu aziz yildirima rakip olamazdi zaten

Baskan secilemezse daha da cok sallar: conteyle anlasmistim, lewa da geliyordu vs diye. Sallamasi bedava nasil olsa

Zortttt

Paolo Maldini, Hakan Safi'nin çok agresif ve kendi imajına zarar verici bulduğu iletişim stratejisi nedeniyle futbol projesinden çekilme kararı aldı.

Kırmızı-siyahlıların sembol ismi, Safi'nin çeşitli oyuncularla henüz sonuçlanmamış anlaşmalar hakkında yaptığı erken ve asılsız transfer açıklamalarından hoşlanmadı ve bu rahatsızlık, İtalyan ismin tanıtım için sahneye çıkmayı reddederek etkinliği anında terk ettiği viral bir videoyla zirveye ulaştı.

📰 Sport Mediaset

Geri
Üst Alt