Haber Hakan Safi'den Milli Takım'a Prim Sözü?!

1 tane daha prim haberi çıkarsa ülkenin yarısı Kosovayı destekleyecek muhtemelen

milli takım forması altında şu primler vs çok saçma geliyo bana. oraya gelen topcuların motivasyonun %1 i bile bu primlerse eyvah eyvah. bunları alıskanlık haline getirecekler. çok sık söylenmeye basladı bu tarz isler. 2016 da gördük topcuların basına neler acıyor bu prim muhabbeti. hadi sıralama yaparsın bi turnuvada jest olsun diye ver prim ama kosova ya karsı turnuvaya gitme macında bu tarz isler cok sacma. topcuların bu primlerin pesinde olacağını sanmam ama hedef dağıtıyorlar bu yaptıkları salakca prim sözleriyle. olası kötü senaryoda topun ağzına topcuları getirecekler gene. bunların hepsi yalan dolan tek gercek var bu takım 20 küsür sene nası dünya kupası göremedi. burasına yogunlassınlar bence.

Bu aptal oğlu aptal PRcılardan gına geldi

Sokayım sizin priminize topçular adam başı 100k euro verir yarınki maçı geçmek için

Rezillik

Herhangi biri olarak milli takim kampina katilmasi bile rezalet

Tff baskani’nin dünya kupasina gidelim oyunculara bodrum da daire hediye edecegim sözü de rezillik

Ihale’yi nasil almis ve nasil oluyor da bu kadar cok daire hediye edecegini söylüyor,milyonlardan bahsediyoruz dile kolay

Rezillik

Tff baskani’nin dünya kupasina gidelim oyunculara bodrum da daire hediye edecegim sözü de rezillik

Ihale’yi nasil almis ve nasil oluyor da bu kadar cok daire hediye edecegini söylüyor,milyonlardan bahsediyoruz dile kolay
daire degil lo villa

Rezillik

Bu herif siyaseten güçlü, iktidar tarafına bayağı yakın. Bu durumu bildiğinde çok sorgulamazsın nasıl oluyor diye.

Parası falan da var, febe özelinde de tek istemeyeceğim isim olur olası bir seçimde.
Yine pisliklerle uğraşır dururuz.

Bu herif hacının yakın dostuymuş diyorlar. Soyunma odasına girmesine müsaade edilmesinden belli.

Ek olarak Kerem'in transfer usulsüzlüğünün örtbas edilmesinde kimin parmağının olduğunu az çok tahmin etmek zor değil.

Kerem sahaya oluk oluk sıçsa da her maç oynayacak demek bu. Bu adamın sıfatı ne, ayrica bu paralar ne abi. Herif alakası olmayan ortamlarda para saçıyor kim bu adam ulan.

katılsak bile yine 2016 prim turnuvası ve 2021 şenolun sıvadığı turnuva gibi olur orda da oyuncuları elli tane farklı reklamda oynatıp prim sözleri verip şımartıp altın jenerasyon deyip gazlamış sahadan uzaklaştırıp sıvamalarına yol açmıştık. Tabi tüm bunlar mevcut hükümet ve başarısız federasyon başkanları yüzünden oluyor.

katılsak bile yine 2016 prim turnuvası ve 2021 şenolun sıvadığı turnuva gibi olur orda da oyuncuları elli tane farklı reklamda oynatıp prim sözleri verip şımartıp altın jenerasyon deyip gazlamış sahadan uzaklaştırıp sıvamalarına yol açmıştık. Tabi tüm bunlar mevcut hükümet ve başarısız federasyon başkanları yüzünden oluyor.
o takimda hemen hemen herkes karaktersizdi, cetelik vardi, kabadayi, tilki, bu jenerasyonda her biri mülayim oldugu apacik ortada. kirlenmemis bir milli takimla gitcez turnuvaya insallah.

TFF' nin fenerle olan yakınlığı Safi üzerinden okunuyor. Hacıosmanoğlu ile kardeş gibilermiş kendileri.

Futbol federasyonu değil Dingonun Ahırı. Birisi Fenerbahçe başkanı olsun ve yaptığı transfer yolsuzluklarının üstü kapatılsın diye daha ne kadar düşeceksiniz?

'Milli takım oyuncularına prim vermesi eleştirileri'

Hakan Safi: "Oyuncular sağ olsunlar bizi seviyor, sayıyorlar. Kimlerin niye rahatsız olduğunu biliyorum.

Beni eleştirmeye çalışanların Galatasaraylı olduğunu çok iyi biliyorum. Korkunun ecele faydası yok.

Biz bir şeyler yapmaya başlayınca federasyona, Ankara'ya gidince, rakip takımlarla gerekli şekilde istişare edince rahatsız olan ekipler var. Bunu Fenerbahçelilerin yapmadığını çok iyi biliyorum. Bunu yapanlar Galatasaraylılar arkadaşlar.

Galatasaraylı ekipler, korkunun da ecele faydası yok. İnşallah bundan sonra bunları yapmaya devam edeceğiz.

Ne yaptığımı biliyorum, helali hoş olsun. Yapmaya devam edeceğim, hepsinin de ezberlerini bozacağım. Bundan faydalı çıkacak olan da Fenerbahçe Kulübüdür."

Bizim en büyük sıkıntımız bu kadar taraftara rağmen her alanda pasif olmamız. Aslan geyiğe saldırsa bile tüm medya, sosyal medya, ekşi sözlük Gs’ye saldırıp gündem yapıyor. Biz böyle önemli bir olayda en ufak ses çıkaramadık. Herif resmen tff ile kol kola geziyor.

Geri
Üst Alt