Haber Hakan Safi'den Milli Takım'a Prim Sözü?!

'Milli takım oyuncularına prim vermesi eleştirileri'

Hakan Safi: "Oyuncular sağ olsunlar bizi seviyor, sayıyorlar. Kimlerin niye rahatsız olduğunu biliyorum.

Beni eleştirmeye çalışanların Galatasaraylı olduğunu çok iyi biliyorum. Korkunun ecele faydası yok.

Biz bir şeyler yapmaya başlayınca federasyona, Ankara'ya gidince, rakip takımlarla gerekli şekilde istişare edince rahatsız olan ekipler var. Bunu Fenerbahçelilerin yapmadığını çok iyi biliyorum. Bunu yapanlar Galatasaraylılar arkadaşlar.

Galatasaraylı ekipler, korkunun da ecele faydası yok. İnşallah bundan sonra bunları yapmaya devam edeceğiz.

Ne yaptığımı biliyorum, helali hoş olsun. Yapmaya devam edeceğim, hepsinin de ezberlerini bozacağım. Bundan faydalı çıkacak olan da Fenerbahçe Kulübüdür."

dip boyan gelmiş safi git saçını boyat

Parayla var olmaya çalışan adam zavallıdır

Haluk Yürekli: "Hakan Safi'nin nereye selam verdiği belli değil. Hakan Safi'yi Milli Takım'ın soyunma odasına kim sokuyorsa büyük bir skandala imza atıyor. Galatasaray'ın Milli Takım'a gönderdiği oyunculara sesleniyorum! Bu beyefendinin verdiği primin tek bir kuruşuna bile dokunmayın ve kendisine iade edin. Sizin üzerinizden prim yapmaya çalışan ve kendisini eleştirenleri Galatasaraylı olmakla suçlayan birinden bahsediyoruz. Parayla her şeyi satın alabileceğini düşünen bir zihniyetin, Türk futboluna yalnızca zararı olur!"

Şimdi konu başlığını görünce seneler evvel Abdullah admin ile yaşadığım bir anım aklıma geldi.
Rijkaard zamanıydı sanırım bir konu açmıştım, Fatih Hoca Dönüyor mu?! Diye.

Abdullah admin kaynağın var mı dedi. Bende sporx li birşey göstermiştim. Elini omzuma koyup gülümseyerek peki konudaki soru işareti ney dedi.
Heyecan katmak için dedim. Demek öyle deyip; burnuma doğru kafasının tepe kısmıyla, aynı materrazi gibi kafa attı.
Burnum kırılmıştı yere serildim ve oluk oluk kan akıyordu. Apo admin üstüme doğru tükürüp oradan kaçarak uzaklamıştı.

Haluk Yürekli: "Hakan Safi'nin nereye selam verdiği belli değil. Hakan Safi'yi Milli Takım'ın soyunma odasına kim sokuyorsa büyük bir skandala imza atıyor. Galatasaray'ın Milli Takım'a gönderdiği oyunculara sesleniyorum! Bu beyefendinin verdiği primin tek bir kuruşuna bile dokunmayın ve kendisine iade edin. Sizin üzerinizden prim yapmaya çalışan ve kendisini eleştirenleri Galatasaraylı olmakla suçlayan birinden bahsediyoruz. Parayla her şeyi satın alabileceğini düşünen bir zihniyetin, Türk futboluna yalnızca zararı olur!"
Haluk yanındaki eleman her allahın günü gsye sallayıp iftira atarken,senin vasıtanla gslilere ulaşırken,prim yaparken oradan kazandığın paraları çatır çutur yiyosun

Sen iade et bi bakalım bugüne kadar kazandığın tüm parayı da sonra topçulara alma dersin

Olum bunlar nasıl laflar yaa. Ahlaksızlık aldı başını nirvanaya ulaştı. Bu salaklar oluk oluk para akıtıyor ulan.

Geri
Üst Alt