Haber Hakan Safi'den Milli Takım'a Prim Sözü?!

Zorla milli takım düşmanı yapacaklar insanı zaten kerhen tutuyorum

1 tane daha prim haberi çıkarsa ülkenin yarısı Kosovayı destekleyecek muhtemelen

AKP iktidardan düşerse şunların halini cok merak ediyorum

milli takım forması altında şu primler vs çok saçma geliyo bana. oraya gelen topcuların motivasyonun %1 i bile bu primlerse eyvah eyvah. bunları alıskanlık haline getirecekler. çok sık söylenmeye basladı bu tarz isler. 2016 da gördük topcuların basına neler acıyor bu prim muhabbeti. hadi sıralama yaparsın bi turnuvada jest olsun diye ver prim ama kosova ya karsı turnuvaya gitme macında bu tarz isler cok sacma. topcuların bu primlerin pesinde olacağını sanmam ama hedef dağıtıyorlar bu yaptıkları salakca prim sözleriyle. olası kötü senaryoda topun ağzına topcuları getirecekler gene. bunların hepsi yalan dolan tek gercek var bu takım 20 küsür sene nası dünya kupası göremedi. burasına yogunlassınlar bence.

Bu aptal oğlu aptal PRcılardan gına geldi

Sokayım sizin priminize topçular adam başı 100k euro verir yarınki maçı geçmek için

Rezillik

Herhangi biri olarak milli takim kampina katilmasi bile rezalet

Tff baskani’nin dünya kupasina gidelim oyunculara bodrum da daire hediye edecegim sözü de rezillik

Ihale’yi nasil almis ve nasil oluyor da bu kadar cok daire hediye edecegini söylüyor,milyonlardan bahsediyoruz dile kolay

Rezillik

Tff baskani’nin dünya kupasina gidelim oyunculara bodrum da daire hediye edecegim sözü de rezillik

Ihale’yi nasil almis ve nasil oluyor da bu kadar cok daire hediye edecegini söylüyor,milyonlardan bahsediyoruz dile kolay
daire degil lo villa

Rezillik

Bu herif siyaseten güçlü, iktidar tarafına bayağı yakın. Bu durumu bildiğinde çok sorgulamazsın nasıl oluyor diye.

Parası falan da var, febe özelinde de tek istemeyeceğim isim olur olası bir seçimde.
Yine pisliklerle uğraşır dururuz.

Geri
Üst Alt