Burak Bestas
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.190
- 1
- 1.308
Cevap: Hakan Şükür bombaladı!
Ben başarıyı bölmüyorum, sadece sivrilen isimleri dile getirdim.Ayrıca Hakan'ın diğer taımlardaki peformansını ileri sürmekle Hakan'ın bu takıma olan katkısı göz ardı edemezsin.Kaldı ki biz Hakan'ın bu takıma kattıklarını tartışırkan araya başka şeyler sokmak Hakan'ı gölgelemeye çalışmaktır.Bu takıma kattıklarını ne Torino ne İnter'deki performansı değiştirebilir.Bunlar sadece laf salatası olur.
Ayrıca Hakan Hagi ile anlaşıyordu da Hagi Hakan ile anlaşmıyormuydu.Daha öncede söyledim ısrarla olaya tek taraflı bakıyorsunuz.Peki Hagi anlaşamadığı insanlarla kurulu bir düzende oynasaydı ne yapardı, ne yapamazdı?Onun için düzen varmış, makine gibi çalışırmış derken unutmamalı ki Hakan'da bunun bir parçasıydı.
iyi ozmn madem isimlere bölecez başarıyı bana görede Hagi, Taffarel ve Popescu'dur başarının ozmn bende böyle düşüneyimhoş olur mu diğer oyunculara hakaret olmaz mı? birde demişsin hakan olmasaydı da atsalardı o golleri diye bende sana bunu ispatladım hakan gitti jardel geldi oda attı diye.. Peki Hakan, Galatasaray dışında attığı gollere biz göz at bakalım hangimizin dediği mantıklıymış
Torino'da kaç gol atmış interde kaç yılda kaç gol atmış, Parma'da, Blackburn'de kaç atmış arkasında Hagiler falan olmayınca anlaşamadığı adamlar kurulu düzeni olmayınca kaç gol atmış... Ya bunları Hakan'ı küçültmek için yapmıyorum sadece diğer oyunculara saygısızlık yapılmasın diye yapıyorum...
Ben başarıyı bölmüyorum, sadece sivrilen isimleri dile getirdim.Ayrıca Hakan'ın diğer taımlardaki peformansını ileri sürmekle Hakan'ın bu takıma olan katkısı göz ardı edemezsin.Kaldı ki biz Hakan'ın bu takıma kattıklarını tartışırkan araya başka şeyler sokmak Hakan'ı gölgelemeye çalışmaktır.Bu takıma kattıklarını ne Torino ne İnter'deki performansı değiştirebilir.Bunlar sadece laf salatası olur.
Ayrıca Hakan Hagi ile anlaşıyordu da Hagi Hakan ile anlaşmıyormuydu.Daha öncede söyledim ısrarla olaya tek taraflı bakıyorsunuz.Peki Hagi anlaşamadığı insanlarla kurulu bir düzende oynasaydı ne yapardı, ne yapamazdı?Onun için düzen varmış, makine gibi çalışırmış derken unutmamalı ki Hakan'da bunun bir parçasıydı.