Hakan Şükür bombaladı!

Cevap: Hakan Şükür bombaladı!

Evet, bir takım istenmeyen olaylar ve söylemler yaşanmış olabilir. Bunların hepsi, doğrusuyla eğrisiyle geride kalmıştır. Hakan Şükür, unutmaması gerekir ki, Galatasaray sayesinde Hakan Şükür olmuştur.

Hakan Galatasaray'da değilde, Fenerbahçede veya bir başka takımda yıllarca oynasaydı, öyle tahmin ediyorum ki Galatasaray'da yaşadığı başarıların hiçbirisini yaşayamamış olacaktı. Yönetimin birtakım hatalarını, ısıtıp ısıtıp gündeme getirmesi, sadece kendisini yıpratır. saygınlığının kaybolmasına neden olur.

Tüm futbol severler, Hakan Şükür'ü Galatasaray'daki başarıları ile hatırlayacaklardır. Fakat, bu türden açıklamaları sürekli gündeme taşıması, bu başarılarının önüne set çekecektir, Kral Hakan Şükür imajının kaybolmasına neden olacaktır.

Yıllarca Fenerbahçe' top koşturan Rıdvan Dilmen Hakan'ın Galatasaray'da yaşadığı başarıların onda birini bile yaşamadığı gibi, Rıdvan'ın çektiklerinin onda birini bile çekmemiştir. Bugüne geldiğimizde ise, Rıdvan mükemmel futbol yorumlarıyla taraflı tarafsız herkezin beğenisini kazanıp futbol yorumlarıyla gündemden düşmez iken, Hakan Şükür'ün Galatasaray yönetimi konusunda sürekli bu türden açıklamalar yapması zamanla onu gündemdende düşürecektir, gözdende.

Futbolculuğunun son zamanlarında yaşadığı bir takım olayları hatırlamak yerine, Galatasaray çatısı altında, hiçbir Türk futbolcusuna nasip olmayacak başarıları hatırlaması daha isabetli olacağı gibi, Galatasaray aleyhinde çalışan ve bu bağlamda kendisinden yararlanan, bir takım Medya'nın tuzağına düşmesinide açıkça istemiyorum..

Burak Bektaş; yorumların Hakan Ünsal'ın stiliyle benzeşiyor. Galatasaray'dan önce kişileri önde gören bir anlayışınız var. Başka bir deyişle menfaatçilik de diyebiliriz.

Hakan Şükür'ün ikinci bir Metin Oktay olması için öncelikle alçakgönüllü olması gerekir-menfaatçiliği bırakması gerekir. Öyle ortalıkta ben Uefayı kazandırdım, ben Kral'ım, ben süperim diye dolaşmakla Metin Oktay'ın malum yerinin kılı olamaz. Ayrıca İntere kaçmakla da olmaz bu işler.

Hakan Şükürün ikinci bir Metin Oktay olmasına gerek yokki.o zaten HAKAN ŞÜKÜR.8 lig şampiyonluğu,1 uefa kupası onun zamanında geldi ve her kupada onun ayak izleri,alınteri vardı.hangimiz leedse attığı golle coşmadık,hangimiz 2006da şampiyonluk maçından sonra kızlarına sarılıp ağlayan haline duygulanmadık.Hakan Şükürde hepimiz gibi etten kemikten bir insan.malesef şuan yönetime olan kızgınlığından dolayı gereksiz polemiklere giriyor.

Hakan Şükürün ikinci bir Metin Oktay olmasına gerek yokki.o zaten HAKAN ŞÜKÜR.8 lig şampiyonluğu,1 uefa kupası onun zamanında geldi ve her kupada onun ayak izleri,alınteri vardı.hangimiz leedse attığı golle coşmadık,hangimiz 2006da şampiyonluk maçından sonra kızlarına sarılıp ağlayan haline duygulanmadık.Hakan Şükürde hepimiz gibi etten kemikten bir insan.malesef şuan yönetime olan kızgınlığından dolayı gereksiz polemiklere giriyor.

Kusura bakma ama bu yorumun hiç hoş değil. Okuduğumdan anladığım şey O kupaları bize tek başına Hakan Şükür getirdi...

Diğer oyuncularımızda herhalde Hakan'a eşlik etti.

Illaki sert Konusturacak beni..!!!!

Yahu seni Hakan Sükür Yapan Kim..???? Galatasaray..!!

Seni Galatasaray a kazandiran kim...???? o elestirdigin Adnan Polat..!!!

Yat Kalk sükret, su Röportaj i bile Adnan Polat saayesinde yapiyorsun okadar meshur olmussun....

Yeter artik yeter...Sen Gittin gideli Takim yeni bir Hava yakaladi...sen Kaldiginda hep Yedek kalmayi sorun yaptin...sen kendi kendini harcadin ve tam zamaninda Futbolu birakmadin....sen Ersun Yanal i bile harcadin...her olayda sen vardin....

Senin Adnan Polat´la bana kalirsa derdin baska....ben gaayet iyi biliyorum onu ama burasi yeri degil aciklamak istemiyorum....aslinda özellikle Medya ve baazi Galatasaray´li Liselilerin de derdi aynisi....

ama bu akilla indiremiyeceksiniz onu....

hic bukadar sempatik, saygili ve sakin bir Baskan gördünüzmü..?? Ben görmedim..

ayni zamanda bukadar elestirilen, bu kadar görevinden indirilmeye calisilan ve bukadar Medyanin sevmedigi bir Baskan da görmedim.....

ama bunlarin bir derdi var onu da gaayet iyi biliyorum.....

Geri Kalmis cahiller.

daha önce avrupada ilk turdan öteye gidemeyen (1989 yılı dışında),az farklı mağlubiyetleri şerefli mağlubiyet diye nitelendiren bir futbol dünyamız vardı.ve G.Saray 2000 yılında hemde sonuna kadar hakederek (malum kişi tesadüf demişti ama 2 ingiliz,1 alman,1 ispanyol,1 italyan takımını eleyerek hemde namağlup bir şekilde kupayı kazanmıştık) Türk futbolunda bir devrim yarattı.şuan gururla bu başarılarımızdan bahsediyorsak bu o zamanki tüm futbolcularımızın,teknik heyetimizin sayesindedir.malesef hem taraftar hemde yönetimler olarak kendi değerlerimize sahip çıkamadık.Eski Futbolcularımızın sürekli bizi vefasızlıkla eleştirmesi hakkatten sinir bozucu.ancak bence çokta haksız diiller.mesela Hasan Şaşa kızıyoruz ama geçen yıl hamburg maçında yaptığı ilk hatadan sonra ıslıklanmıştı.hatta dahada ileri giderek kafasına cep telefonu fırlattık.sizce aynı durumda M.United taraftarı Giggse ne yapardı?peki hagiye yapılanlara ne demeli?hagiyi son maçında hırsız tezahüratlarıyla uğurladık.yada 2000 yılındaki süper kupa maçını düşünün.Terim fiorentinaya gitmişti ve süper kupa maçına davet bile etmemiştik.oysaki o tribünlerde oturmayı en çok hakeden insanlardan biriydi.hagi,popescu,taffarel gibi oyuncularımızla bile alacakları yüzünden fifalık olduk.

Evet, bir takım istenmeyen olaylar ve söylemler yaşanmış olabilir. Bunların hepsi, doğrusuyla eğrisiyle geride kalmıştır. Hakan Şükür, unutmaması gerekir ki, Galatasaray sayesinde Hakan Şükür olmuştur.

Hakan Galatasaray'da değilde, Fenerbahçede veya bir başka takımda yıllarca oynasaydı, öyle tahmin ediyorum ki Galatasaray'da yaşadığı başarıların hiçbirisini yaşayamamış olacaktı. Yönetimin birtakım hatalarını, ısıtıp ısıtıp gündeme getirmesi, sadece kendisini yıpratır. saygınlığının kaybolmasına neden olur.

Tüm futbol severler, Hakan Şükür'ü Galatasaray'daki başarıları ile hatırlayacaklardır. Fakat, bu türden açıklamaları sürekli gündeme taşıması, bu başarılarının önüne set çekecektir, Kral Hakan Şükür imajının kaybolmasına neden olacaktır.

Yıllarca Fenerbahçe' top koşturan Rıdvan Dilmen Hakan'ın Galatasaray'da yaşadığı başarıların onda birini bile yaşamadığı gibi, Rıdvan'ın çektiklerinin onda birini bile çekmemiştir. Bugüne geldiğimizde ise, Rıdvan mükemmel futbol yorumlarıyla taraflı tarafsız herkezin beğenisini kazanıp futbol yorumlarıyla gündemden düşmez iken, Hakan Şükür'ün Galatasaray yönetimi konusunda sürekli bu türden açıklamalar yapması zamanla onu gündemdende düşürecektir, gözdende.

Futbolculuğunun son zamanlarında yaşadığı bir takım olayları hatırlamak yerine, Galatasaray çatısı altında, hiçbir Türk futbolcusuna nasip olmayacak başarıları hatırlaması daha isabetli olacağı gibi, Galatasaray aleyhinde çalışan ve bu bağlamda kendisinden yararlanan, bir takım Medya'nın tuzağına düşmesinide açıkça istemiyorum..

Çok doğru yorumlar yapmışsınız üstadım. Lakin Hakan Şükür bir takım anti medyanın tuzağına düşmeyecek kadar akıllıdır. Bence bu yorumlar, Hakan Şükür tarafından çok düşünülüp söylenmiş sözler. Bence yaptığı yorumlarda inanılmaz bir kin, garez ve çekememezlik hissi var.

Hakan Şükür belki farkında değil ama böyle bir kişiliğe sahip olduğu için ikinci bir Metin Oktay olamıyor. Her ne kadar söylediklerinde kendi açısından haklı gibi görünen noktalar olsa da, eğer sen Hakan Şükür olmuşsan, Türk Futbol tarihine damganı vurmuşsan bu sıkıntılarını orda burda, onun bunun yanında dile getiremezsin. Getirirsen senin gibi düşünmeyen milyonlarca insanın gözünde asla ikinci Metin Oktay olamazsın. Belki bu sayede popülaritesini muhafaza etmeye çalışıyor, belki gündemden düşmek istemiyor ama yanlış yapıyor. Umarım bundan sonra kendisinden çok daha az GS forması giymiş, bir çoğumuzun futbolunu beğenmediğimiz, gönderildiği için sevindiğimiz Volkan Yaman kadar saygın bir duruş sergiler.

Kusura bakma ama bu yorumun hiç hoş değil. Okuduğumdan anladığım şey O kupaları bize tek başına Hakan Şükür getirdi...

Diğer oyuncularımızda herhalde Hakan'a eşlik etti.

o kupaları bize sadece Hakan Şükürün getirdiğini iddaa ettiğimi nerden çıkardın?yanlış anlamışsın.ayrıca ister sev istersen sevme ama o kupalarda Hakan Şüküründe alınteri,emeği var.

daha önce avrupada ilk turdan öteye gidemeyen (1989 yılı dışında),az farklı mağlubiyetleri şerefli mağlubiyet diye nitelendiren bir futbol dünyamız vardı.ve G.Saray 2000 yılında hemde sonuna kadar hakederek (malum kişi tesadüf demişti ama 2 ingiliz,1 alman,1 ispanyol,1 italyan takımını eleyerek hemde namağlup bir şekilde kupayı kazanmıştık) Türk futbolunda bir devrim yarattı.şuan gururla bu başarılarımızdan bahsediyorsak bu o zamanki tüm futbolcularımızın,teknik heyetimizin sayesindedir.malesef hem taraftar hemde yönetimler olarak kendi değerlerimize sahip çıkamadık.Eski Futbolcularımızın sürekli bizi vefasızlıkla eleştirmesi hakkatten sinir bozucu.ancak bence çokta haksız diiller.mesela Hasan Şaşa kızıyoruz ama geçen yıl hamburg maçında yaptığı ilk hatadan sonra ıslıklanmıştı.hatta dahada ileri giderek kafasına cep telefonu fırlattık.sizce aynı durumda M.United taraftarı Giggse ne yapardı?peki hagiye yapılanlara ne demeli?hagiyi son maçında hırsız tezahüratlarıyla uğurladık.yada 2000 yılındaki süper kupa maçını düşünün.Terim fiorentinaya gitmişti ve süper kupa maçına davet bile etmemiştik.oysaki o tribünlerde oturmayı en çok hakeden insanlardan biriydi.hagi,popescu,taffarel gibi oyuncularımızla bile alacakları yüzünden fifalık olduk.

Evet burdaki herkes senle zaten aynı şeyi düşünüyor.2000 yılındaki takıma ,herkese minnettar.. Ama sadece 2 kişi konuşuyor koca 25 kadrodan.

(Hasan'ı sayamam bunların içinde ) Neden sadece 2 kişi?

Hagi'yle bugun röportaj yapıldığında Galatasaray benim 2. vatanım diyor.Bizim 10'a yaptığımızlarımıza karşı....Keza Popescu ,Tafo 'nun söyledikleri de aynı... Elano imza gününde Taffarel'e sordum GS'i ve çok olumlu görüşler söyledi bana dedi. Tamam bunlar yabancı oyuncularımızdı... bir Suat'da bir Ergün'de GS'da yönetimle ilgili sorunları olmuştur.Neler yaşamışlardır...Ama birgün bunu dinlendirmezler,içlerine atarlar.

Burdaki Çoğu insan Hakan Şükür'ün ve Küçük Hakan'ın artık susmasını istiyor...

Çünkü kimse Hakan Şükür'ü kötü anmak istemiyor...Dün milyonlar desteklerken,bugun yüzler bir bakmış ki yarın 3-5ler....

Hagi'yle bugun röportaj yapıldığında Galatasaray benim 2. vatanım diyor.Bizim 10'a yaptığımızlarımıza karşı....Keza Popescu ,Tafo 'nun söyledikleri de aynı... Elano imza gününde Taffarel'e sordum GS'i ve çok olumlu görüşler söyledi bana dedi. Tamam bunlar yabancı oyuncularımızdı... bir Suat'da bir Ergün'de GS'da yönetimle ilgili sorunları olmuştur.Neler yaşamışlardır...Ama birgün bunu dinlendirmezler,içlerine atarlar.

Çünkü kimse Hakan Şükür'ü kötü anmak istemiyor...Dün milyonlar desteklerken,bugun yüzler bir bakmış ki yarın 3-5ler....

söylediklerine aynen katılıyorum.Hakan Şükür ne olursa olsun gereksiz polemiklere girip sevenlerini kırmamalı.küçük hakan içinse artık çok geç:))geçen yıl kayserisporla yaptığımız süper kupa maçında kewell 2. yarı oyuna girmiş ve 1 gol 1 asistle galibiyeti bize getirmişti.maçtan sonra küçüğün yorumu:"o golü bende atardım".buna ancak ohhaa denir.

ha birde şunu düzeltmemiz lazım.insanlar Uefa kupasını kazandığımız zaman küçük hakan ünsalında o takımda önemli bir rolü olduğunu zannediyorlar.ancak bu koca bir YALAN.çünkü uefa kupasını aldığımız dönemde küçük sakatlandı ve sezon sonuna kadar buraya dikkat ergün solbek olarak oynadı.eğer inanmazsanız arşivlere bakabilirsiniz.dortmund-mallorca-leeds-arsenal maçlarında ergün solbekimizdi.

söylediklerine aynen katılıyorum.Hakan Şükür ne olursa olsun gereksiz polemiklere girip sevenlerini kırmamalı.küçük hakan içinse artık çok geç:))geçen yıl kayserisporla yaptığımız süper kupa maçında kewell 2. yarı oyuna girmiş ve 1 gol 1 asistle galibiyeti bize getirmişti.maçtan sonra küçüğün yorumu:"o golü bende atardım".buna ancak ohhaa denir.

Küçük zaten lakabıyla anılacak bundan sonra GS tarihinde galiba...

Hakan Şükür'e gelirsek bence O'da bu yolda ilerleyecek gibi Fanatik'de yazarlığa başladı ve kalemini çok cömertçe harcayacak ....

Bu yaptığı yorumlar bana onu gösteriyor ....

Hakan Şükür' den ezik şeklinde bir ifade kullanarak bahsettiğim için üzdüğüm Galatasaray'lılar varsa kusura bakmayın.

Ben aslında orada ezik kelimesini Fenerbahçelılere hitap etmekte kullandıgımız ezık kelımesı ıle aynı anlamda kullanmadım.

Arabesk, acıların çocuğu anlamında kullandım. Lafımın da arkasındayım. Arabesk ve acıların çocuğu tavırları son gaz devam ediyor.

Ağla ağla bitmedi arkadas Hakan Şükür'ün kuyruk acısı.

Hakıkaten sus da Kral olarak kal. Bende krallığın bitti ama bari hala seni destekleyenleri de kaybetme. Çünkü bu gidişle burada Hakan' ı savunanlar bıle küfürü basacak noktaya gelecek.

Evet burdaki herkes senle zaten aynı şeyi düşünüyor.2000 yılındaki takıma ,herkese minnettar.. Ama sadece 2 kişi konuşuyor koca 25 kadrodan.

(Hasan'ı sayamam bunların içinde ) Neden sadece 2 kişi?

Noktası virgülüne katılıyorum Suat ve Ergün'de haksızlığa uğradı ne çıkıp konuştular mı? ya uğradıkları haksızlıkla ilgili konuşsalar onada eyvallah Ya transferlere laf atıyorlar, ya yerli yabancı uyumunu bozacak sözler sarf ediyorlar... Hangi konuda haksızlığa uğradınsa onun hakkında konuş ama sırf haksızlığa uğradım diye takıma köstek olmaya kalkarsan işin sonu hiç iyi olmaz!!

Hakan yada bir başkası artık konuşmasın diyoruz çünkü insanlar artık art niyetli olduklarını düşünüyor ve haklılarda.

en son bjk maçından sonra stadyum programında Hakan Şükür, tüm Türkiye'nin penaltı olduğunu aklına bile getirmediği bir pozisyonda (Hakan Balta'nın serdar özkanın önünden kayarak aldığı topa) penaltı dedi.

şimdi oturup düşününce gerçekten Hakan'ın takıma karşı bir çekememezlik duyduğu açık.

Noktası virgülüne katılıyorum Suat ve Ergün'de haksızlığa uğradı.

Ya ben bu adamların haksızlığa ugradıgını da düşünmüyorum açıkçası.

Ne haksızlığıymış bu?

50 yaşına kadar mı oynayacaklar? Galatasaray darülaceze mi yahu?

Adam 38 oldu gitmesini beceremedi. Hadi gitmedin, çok meraklısın abilik yapmaya o zaman adam gıbı yedek otur. E onu da yapamadın, o zaman yönetim tekmeyı basarsa bunun adı haksızlık olmaz.

Asıl haksızlık 38 yaşında ilk 11 oynayacagım dıye huzursuzluk çıkarmaktır.

Amatör ligde bıle oynayacak kapasıten kalmadıgı halde Galatasaray'da oynamakta ısrar edersen olacagı budur!

Nesı haksızlıkmıs bunun? Bi aklı evvel çıksa da bunu açıklasa! Üstelık adama heykelini dikelim dedik, yine yaranamadık. Iyı ki kabul etmemiş, yazık olurdu bu adam ıcın heykel dikmemiz.

Buna gelene kadar heykelı dikilecek o kadar çok adam varkı Galatasaray'da, onlara büyük ayıp olurdu!

Zamanında Galatasaray'a hizmet etme sevdası içinde olan bu adamlar ne konusurlarsa konussunlar bize yaşattıkları büyük başarıların hatırına hep iyimser olarak anacağım.

Çünkü onlara saygısızlık yaparak kendi hatıralarıma ihanet edemem !!!

Illaki sert Konusturacak beni..!!!!

Senin Adnan Polat´la bana kalirsa derdin baska....ben gaayet iyi biliyorum onu ama burasi yeri degil aciklamak istemiyorum....aslinda özellikle Medya ve baazi Galatasaray´li Liselilerin de derdi aynisi....

Ne gibi bir bilgiye sahip olabilirsin merak ettim açıkçası bildiğini bizlerle de paylaşırsan seviniriz ??

Kabahat bunda değil torinoya gidip ağlayarak geri geldiğinde tekrar takıma alanlarda. Gidip oynasaydı anadoluda da görseydi gününü.

Beni Torino'ya gönderdiler diyor ama İnter'den hiç bahsetmiyor.

Al Hakan Şükür'ü vur Hakan Ünsal'a. Hakan Ünsal'da Galatasaray'ı bırakıp Blackburn'e giderken vefa kelimesini aklına getirmemişti. Orada tutunamayıp 4 ay sonra Galatasaray'a geri geldiğinde de vefa kelimesi aklına gelmiyordu.

Bu futbolcuların o zamanlar aldığı paraları Avrupa'da çoğu futbolcu alamıyordu.

Sen Hakan Şükür bugün yorumculuk yapıyorsan Galatasaraylı Hakan Şükür olduğun içindir. Sakaryasporlu Hakan Şükür olsaydın Kendi mahallen dışında kimse tanımayacaktı, Televizyonla alakan karşısına geçip izlemekten ibaret olacaktı.

Bu şekilde konuşarak aklı sıra taraftarı yönetime karşı kışkırtmaya çalışıyor ama bilmediği bir şey var. Taraftar Hakan Şükür'de 10 kat daha Galatasaraylı.

Sen Hakan Şükür bugün yorumculuk yapıyorsan Galatasaraylı Hakan Şükür olduğun içindir. Sakaryasporlu Hakan Şükür olsaydın Kendi mahallen dışında kimse tanımayacaktı, Televizyonla alakan karşısına geçip izlemekten ibaret olacaktı.

Yok daha neler

Bugün bir Metin Oktay, Turgay Şeren, Hakan Şükür, olmak bahsettiğin kadar basit değil o işler.

Ne demiş atalar: Yiğidi öldür ama hakkını ver !!!

Geri
Üst Alt