Hakan Şükür bombaladı!

Cevap: Hakan Şükür bombaladı!

Pili bitmiş,takımın huzurunu bozan oyuncuları göndermek vefasızlık ise evet vefasız olalım isterim

Komik derken Onur?

Sence ne için Arda transfer konusunu başkana bırakmasın diyor benim gibi İnter'e beleş git diyor resmen ;)

Ben Hakan'ı severim futbolcu olarak insan olarak pek sevdiğim söylenmese de Galatasaray'a hizmetlerinden dolayı severim Milli Takım'a çağırılmadığı Yanal döneminde hep savundum futbolculuğunu yine savunurum ama bana kimse onun niçin eleştirilemeyeceğini izah dahi edemez!!! Şuan sürekli konuşması beni ve Galatasaraylıların büyük bir kısmını rahatsız ediyor... Ve ben bunu iyi niyetli yapmadığından da eminim!!!z

Ardayı kıskanıyor felan çocukça birşey bu

Hakan oldu mu ya hain olduğu için mi tekrar Türkiye'ye döner dönmez Galatasaray ve Taraftarlar kucak açtı adama!!! Okadar iyi bir döneminde olmasına rağmen para kazandırmadan kaçıp gittiler Okan ,Emre ve Hakan hangisini bağrına basmadı Galatasaray, Emre döndü Fener'e ondan sonra tepki gördü taraftardan Ama hiç kimse Hakan'la Metin Oktay'ı mukayese edemez... Ederse M.Oktay'a büyük hakaret etmiş olur ;)

Bu takıma hizmet vermiş kişiler arasında dokunulmazlık uygulanacaksa ilk sırada Metin Oktay gelir ama 2. sırada Hakan gelmez!!!!

Hakan bu takıma para kazandırmadığı için hain ilan ediliyorsa, gerçekten yazık.Hainlik parayla ölçülebilir senin için ama doğrusu bu değildir bence. Hakan takıma kazandırdığı paralarla değil, başarılarla görevini yapmıştır, efsane olmuştur.Eğer para ise senin için ölçüt gönderelim Arda'yı 50 milyon avroya olsun en büyük efsane.Bu mudur yani?

:007:

Gün gelir Arda'da aynı muameleyi görür bu laf çok doğru olmaz demeyin olur

buda doğru Bir insan ne kadar başarılı olursa o kadar çok düşmanı, çekemeyeni olur

Burada basarisi cekilemeyen bir kurum varsa bu GALATASARAY'dir. Cekemeyen de Hakan Sukur'dur. Onu bu sebeple elestiren bizizdir.

/Düzeltildi.

Burada basarisi cekilemeyen bir kurum varsa bu GALATASARAY'dir. Cekemeyen de Hakan Sukur'dur. Onu bu sebeple elestiren bizizdir.

Ezik mezik bu iş iyice saçmalaşıyor O kupa kaldırılırken fotograf karesi içinde kim varsa benim için efsanedir saygı duyulacak adamdır emre hariç

Hakan bu takıma para kazandırmadığı için hain ilan ediliyorsa, gerçekten yazık.Hainlik parayla ölçülebilir senin için ama doğrusu bu değildir bence. Hakan takıma kazandırdığı paralarla değil, başarılarla görevini yapmıştır, efsane olmuştur.Eğer para ise senin için ölçüt gönderelim Arda'yı 50 milyon avroya olsun en büyük efsane.Bu mudur yani?

Ya arkadaşım sen Tuncay hain olmadı dedin...Bende kimse hain yapmadı Hakan'ı yine bağrına bastı dedim ben hain olmadı dedim sen nasıl okuyorsan bunu!!!

Para konusuna gelince her platformda En büyük Galatasaraylı oluyor ya kendisi o kadar büyük Galatasaraylıydı ise niye kulüp menfaatlerini hiçe sayarak kaçtı!! Tamam hizmetleri büyüktür ama Galatasaraylılık konusunda Metin Oktay'a yaklaşamaz bile bu para değil kulübü düşünmektir!!! Ben bugün kulüp kazansın diye 2-3 forma resmi eşya alıyorsam oda bunları düşünmek zorunda !! Hani oyuncular transfer dedikodularına cevap verirken derler ya kulübün menfaatları çerçevesinde transfer olmak isterim diye ben o konudan bahsediyorum konu mevzu para değil yani!!! Galatasaray Menfaatleri!!!

Galatasaray bu sene Hamburgda Uefa Avrupa ligini kazanırsa bu boş konuşan isimlerin hepsi hafızalardan silinir iddaa ediyorum

Tamam hizmetleriniz çok iyi ama bizim pili bitmiş,takımın huzurunu bozan oyunculara ihtiyacımız yok

Boş boş konuşacagınıza Emre Aşık ,Ayhan gibi sadece işinize konsantre olsaydınız hala bu camianın içindeydiniz

Hakan Şükür'e ezik demek nasıl bir şeydir?Nasıl bir insaftır böyle bir isme bunu yakıştırmak?

Bu kadar düştü mü forum?Bu hale mi geldik?

Bjk'ye 8 koyan ceza alır, Fb'ye 5 koyan ceza alır, rakip taraftara kuş diyen ceza alır ama Hakan Şükür'e ezik diyen ceza almaz mı?

Bu nedir?Bahsettiğimiz kişi Hakan Şükür.Söz konu rakip taraftar olunca bile tereddüt etmeyen kişiler şimdi nerde?

Ezik mezik bu iş iyice saçmalaşıyor O kupa kaldırılırken fotograf karesi içinde kim varsa benim için efsanedir saygı duyulacak adamdır emre hariç

Ya Onur hepimiz için efsanedir ama o fotodaki her oyuncu Hakan,Ergün,Hagi, Taffarel,Popescu hepsi ama bu eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez ;) Hagi teknik direktörken eleştirmedik mi??? Bülen veya Hasan'ı.. Hakan'ın farkı ne??Efsane olması kıskançlık yaptığı gerçeğini örtmez ister çocukluk de ister büyüklük bu bir gerçektir!!!

Ya Onur hepimiz için efsanedir ama o fotodaki her oyuncu Hakan,Ergün,Hagi, Taffarel,Popescu hepsi ama bu eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez ;) Hagi teknik direktörken eleştirmedik mi??? Bülen veya Hasan'ı.. Hakan'ın farkı ne??Efsane olması kıskançlık yaptığı gerçeğini örtmez ister çocukluk de ister büyüklük bu bir gerçektir!!!

ezik demek zibidi demek hakaret etmek başka eleştirmek başka

Hakan Şükür'e ezik demek nasıl bir şeydir?Nasıl bir insaftır böyle bir isme bunu yakıştırmak?

Bu kadar düştü mü forum?Bu hale mi geldik?

Bjk'ye 8 koyan ceza alır, Fb'ye 5 koyan ceza alır, rakip taraftara kuş diyen ceza alır ama Hakan Şükür'e ezik diyen ceza almaz mı?

Bu nedir?Bahsettiğimiz kişi Hakan Şükür.Söz konu rakip taraftar olunca bile tereddüt etmeyen kişiler şimdi nerde?

Bu forum rakiplerin taraftar forumundan farklıdır...Bizde diğer rakip taraftarlardan farklıyız çünkü Biz Galatasaray'ız!!! Galatasaraylıyız!!!

Her türlü hakarete karşıyız onlar GS'ye 6 falan koyarlar o onların ayıbıdır biz o ayıba ayıpla karşılık veremeyiz!!! Forumda hertürlü kişi ve kuruma hakareti değerlendirecek yöneticilerde var gerekli yerlerde uyarılarını yapıyorlar!!!

ezik demek zibidi demek hakaret etmek başka eleştirmek başka

tabiki eleştirmek farklı şeydir,hakaret etmek ayrı şeydir!!!

Ama ben hiç kimseyi eleştirirken hakaret etmem hele konu Galatasaray'a onca sene hizmet etmiş biriyse ;)

Bu forum rakiplerin taraftar forumundan farklıdır...Bizde diğer rakip taraftarlardan farklıyız çünkü Biz Galatasaray'ız!!! Galatasaraylıyız!!!

Her türlü hakarete karşıyız onlar GS'ye 6 falan koyarlar o onların ayıbıdır biz o ayıba ayıpla karşılık veremeyiz!!! Forumda hertürlü kişi ve kuruma hakareti değerlendirecek yöneticilerde var gerekli yerlerde uyarılarını yapıyorlar!!!

Benim bunun yanlış olduğunu söylemedim.Bence de doğru bir karar.Ama bu gibi şeylere bile ceza veriliyorsa bunun cezasız kalması mümkün mü?Hakan'a hakaret etmek bu gibi şeylere göre cezayı daha fazla hak etmiyor mu?

Gerekli uyarılar yapıldı. Sükuneti sağlayalım lütfen..

İsyana,çığlığa gerek yok..

Metin Oktay, Coşkun Özarı, Turgay Şeren, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Ergün Pembe, George Hagi ve daha niceleri

Bunlar Galatasaray'ı, Galatasaray yapan isimlerdir.

Ve hepsinin gönlümüzde ayrı bir yeri vardır.

Hepsine selam eder ve önlerinde saygı ile eğilirim

Futbolculuk ayrı birşey, tehlikeli cemaat üyesi olmak ve kişilik sorunları ayrı birşey. Futbolcu Hakan'a saygım sonsuz ama futbol hayatındaki Hakan için Rıdvan'dan öğrenmesi gerekenler var diyebilirim

Hakan şükür'e en güzel cevap ultrAslan karşı'nın sitesi pankartfanzine'de yazıyor,okumanızı tavsiye ederim..

Burak Bektaş; yorumların Hakan Ünsal'ın stiliyle benzeşiyor. Galatasaray'dan önce kişileri önde gören bir anlayışınız var. Başka bir deyişle menfaatçilik de diyebiliriz.

Hakan Şükür'ün ikinci bir Metin Oktay olması için öncelikle alçakgönüllü olması gerekir-menfaatçiliği bırakması gerekir. Öyle ortalıkta ben Uefayı kazandırdım, ben Kral'ım, ben süperim diye dolaşmakla Metin Oktay'ın malum yerinin kılı olamaz. Ayrıca İntere kaçmakla da olmaz bu işler.

Geri
Üst Alt