Deniz Akdeniz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.970
- 0
- 1.306
Cevap: Hakan Şükür'den Bomba Gibi Açıklamalar
O nasıl duygusala bağlayabiliyorsa eski bir profesyonel Galatasaray oyuncusu olarak, elbetteki amatör taraftarın duygusal davranarak Hakan'ı eleştirmesi gayet doğaldır. Ağır bir laf mı etmiş diyorsun Samet kardeşim, keşke ağır laflar etse, ancak kendini Metin Oktayla bir tutmasa daha iyi olurdu.
Senelerce Hakan eleştirildi, her ortamda savundum, bu hakkı elimizden alıyor hızlı bir şekilde.
Beyler noluyor ? Ayıptır bikere Hakan Şükür bizim Kralımızdı öylede kalacak kendinizi onun yerine koyun biraz o hiç istermiydi böyle sitem etmeyi boşmu konuşmuş? yoo.. Adamı ne çabuk sildiniz nolmuş olumsuz beyanat vermişse.
Gayet normal konuşmuş bunun tek örneği Hakan Şükür mü? bu da onun düşünce tarzıdır ağır bi lafmı etmiş? fikrini belirtmiş duygusala bağlamış inceden. Saygı duyucan herkesin başından dumanlı günler geçer olabilir deyip geçiceksin nedir bu afra tafra anlamadım. Şu takım UEFA yı kazansın ilk o koşar sarılır bütün takıma tektek alnından öper hepsini..Yorumları okuyunca forumdan soğudum yaşattığı sevinçleri unutmuş gibisiniz helal olsun!!
O nasıl duygusala bağlayabiliyorsa eski bir profesyonel Galatasaray oyuncusu olarak, elbetteki amatör taraftarın duygusal davranarak Hakan'ı eleştirmesi gayet doğaldır. Ağır bir laf mı etmiş diyorsun Samet kardeşim, keşke ağır laflar etse, ancak kendini Metin Oktayla bir tutmasa daha iyi olurdu.
Senelerce Hakan eleştirildi, her ortamda savundum, bu hakkı elimizden alıyor hızlı bir şekilde.