Hakan Şükür bombaladı!

Cevap: Hakan Şükür'den Bomba Gibi Açıklamalar

Beyler noluyor ? Ayıptır bikere Hakan Şükür bizim Kralımızdı öylede kalacak kendinizi onun yerine koyun biraz o hiç istermiydi böyle sitem etmeyi boşmu konuşmuş? yoo.. Adamı ne çabuk sildiniz nolmuş olumsuz beyanat vermişse.

Gayet normal konuşmuş bunun tek örneği Hakan Şükür mü? bu da onun düşünce tarzıdır ağır bi lafmı etmiş? fikrini belirtmiş duygusala bağlamış inceden. Saygı duyucan herkesin başından dumanlı günler geçer olabilir deyip geçiceksin nedir bu afra tafra anlamadım. Şu takım UEFA yı kazansın ilk o koşar sarılır bütün takıma tektek alnından öper hepsini..Yorumları okuyunca forumdan soğudum yaşattığı sevinçleri unutmuş gibisiniz helal olsun!!

O nasıl duygusala bağlayabiliyorsa eski bir profesyonel Galatasaray oyuncusu olarak, elbetteki amatör taraftarın duygusal davranarak Hakan'ı eleştirmesi gayet doğaldır. Ağır bir laf mı etmiş diyorsun Samet kardeşim, keşke ağır laflar etse, ancak kendini Metin Oktayla bir tutmasa daha iyi olurdu.

Senelerce Hakan eleştirildi, her ortamda savundum, bu hakkı elimizden alıyor hızlı bir şekilde.

Cevap: Hakan Şükür bombaladı!

Şaban diyemiyorum, kemal sunal'a haksizlik olmasin diye.

Bu arkadas Şaban'in tirnagi olamaz!

Beyler noluyor ? Ayıptır bikere Hakan Şükür bizim Kralımızdı öylede kalacak kendinizi onun yerine koyun biraz o hiç istermiydi böyle sitem etmeyi boşmu konuşmuş? yoo.. Adamı ne çabuk sildiniz nolmuş olumsuz beyanat vermişse.

Gayet normal konuşmuş bunun tek örneği Hakan Şükür mü? bu da onun düşünce tarzıdır ağır bi lafmı etmiş? fikrini belirtmiş duygusala bağlamış inceden. Saygı duyucan herkesin başından dumanlı günler geçer olabilir deyip geçiceksin nedir bu afra tafra anlamadım. Şu takım UEFA yı kazansın ilk o koşar sarılır bütün takıma tektek alnından öper hepsini..Yorumları okuyunca forumdan soğudum yaşattığı sevinçleri unutmuş gibisiniz helal olsun!!

Samet kardeş, kimsenin bir şeye unuttuğu yok merak etme sen. Eleştiri niye yapılır? İnsanlar, kurumlar niye eleştirilir? Eğer altında kin yoksa, garez yoksa eksik ya da yanlış olan konuların düzeltilmesi istendiği için yapılır. Sen bu adamın yaptığı bu açıklamalarında yapıcı bir şeyler bulabiliyor musun? Kinini, nefretini bu şekilde kusuyor adam. Ya Uefa kadrosu ve bugünkü kadro karşılaştırmasına ne diyeceksin? Resmen çekememezliktir bu. Sırf gündemde kalayım diye zırvalamaktır bu.

Yeri geliyor takımı, oyuncuyu, TD'ü eleştiriyoruz. Sebep? Daha iyi olacağına inandığımız için. Bu şekilde saçmalamaya devam ettikçe Hakan Şükür'ü de eleştiririz. Kendisini günahım kadar sevmem, ama kulübümüzde yaptıkları, kazandığı başarıları nedeni ile her zaman takdir ederim. Bugüne kadar yaptıkları, kendisine bu şekilde zırvalama hakkını vermez. Biz onu attığı gollerle, kazandığı başarılarla hatırlayalım, bu şekilde zırvalarken değil. Sapla samanı karıştırmayalım.

hakan şükür, hakan ünsal, okan buruk, arif erdem, suat kaya, tugay, bülent korkmaz, ergün, ümit davala, hasan şaş hepsi de 10 sene ve civarı Galatasaray da oynadı.peki beşiktaş ve fenerbahçede son 15 yıl içinde kaç oyuncu bu kadar süre oynadı.bunlar diğer iki takımda birkaç sene oynayıp kovulacaktılar ki galatasarayın değerini anlayacaktılar. hakan şükür şampiyon olunan bir senenin ardından futbolu bırakmış oldun.kaç kişi bu şansa sahip oldu.sen halen oynayayım diyorsun.sizin Galatasaraya verdiklerinizden daha fazlasını Galatasaray size vermiştir.kimse sizlerden takımı pohpohlamasını beklemiyor ama köstek olmanızda gerekmiyor.suat kaya gibi zamanında bıraksaydınız sizede jübile yapılırdı.hergün eski futbolcuların eleştirilerini görmekten bıktık.

Doğrudur, Hakan şabanın tırnağı olamaz.Çünkü onun yeri bellidir, tırnakla şabanla bir tutulmaz.Metin Oktay ile kıyaslamak da doğru değildir Hakan'ı.Çünkü Metin Oktay dahi Hakan'ın yerini tutamaz gönüllerde.Bir insan ne kadar başarılı olursa o kadar çok düşmanı, çekemeyeni olur.Hakan bu takımın ve Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcusudur.Kasmaya, sallamaya gerek yok.3'ünün 5'inin sözüyle Kral olmadı ki bunların sözüyle Kral'lıktan olsun.

Gün gelir Arda'da aynı muameleyi görür, Emre'de, Servet'te.Normaldir bizim için artık bu, alışkanlık haline geldi nede olsa.

Doğrudur, Hakan şabanın tırnağı olamaz.Çünkü onun yeri bellidir, tırnakla şabanla bir tutulmaz.Metin Oktay ile kıyaslamak da doğru değildir Hakan'ı.Çünkü Metin Oktay dahi Hakan'ın yerini tutamaz gönüllerde.Bir insan ne kadar başarılı olursa o kadar çok düşmanı, çekemeyeni olur.Hakan bu takımın ve Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcusudur.Kasmaya, sallamaya gerek yok.3'ünün 5'inin sözüyle Kral olmadı ki bunların sözüyle Kral'lıktan olsun.

Gün gelir Arda'da aynı muameleyi görür, Emre'de, Servet'te.Normaldir bizim için artık bu, alışkanlık haline geldi nede olsa.

:007:

Gün gelir Arda'da aynı muameleyi görür bu laf çok doğru olmaz demeyin olur

buda doğru Bir insan ne kadar başarılı olursa o kadar çok düşmanı, çekemeyeni olur

meğer amma hakan şükür düşmanı varmış.

Kral ın hiçbir zaman Galatasaray a karşı bir sorunu olmaz. hatta kulübün sorunlarını çözmek için kendini adamıştır. bir problemi varsa yöneticilerledir. e bunu bilip bilmeden haklı veya haksız yorumları yapmak doğru değil.

Zaten en büyük Galatasaray'lı hakan şükürdür değil mi? Hiç birimiz onun kadar Galatasaraylı olamayız değil mi? Ya bırakın bu işleri Arda'da aynı muammeleyi görecekmiş futbolu bıraktıktan sonra kıskançlıktan sürekli Galatasaray'ı, Yöneticisini,Oyuncusunu haksız şekilde eleştirirse Arda'da aynı muammeleyi görür, Rahmetli Metin Oktay'da görürdü...Şuan Bal gibide kötülüğünü istiyor Galatasaray'ın, Tabi ki bunu Galatasaray'ı sevmediği için yapmıyordur!!! Ama bu Galatasaray'a zarar veriyor ister Adnan Polat'ı sevmediği için yapsın ister Kıskandığından çatladığından yapsın!!!

Ama ben onun derdini biliyorum Adnan Polat yolladı ya onun hayali başkaydı ölene kadar oynayacaktı ya, Galatasaray onu oynatmaya mecburdu ya, O kral nede olsa ama hiç bir zaman Metin Oktay olamadı ya Hiçbir zaman Metin Oktay'a yaklaşamadı bile kaptanlık bile son dönemlerde yaptı...Şimdi Arda hem kaptan hemde yeni Metin Oktay diye lanse edildi yaa Çatlıyor Kıskançlıktan Arda Biran önce Avrupa'ya gitsin diye çabalıyor!!! Gitsin ki Meydan yine eski Galatasaraylılara Kalsın!!!

yau bırak Allanıseversen yaau bırak, Sukur'u mu oğreticeksin bize... ne kralı... beni kralım falan diğil o... aslada olmadı... Galatasaray'a gelmiş belkide en karaktersiz adamdır bu... Floryada yaptıklarına cümle alem şahit.. Galatasaray'ın yıllardır çektiklerinin %80'i bu adam yüzündendir... forumdan soğuma hiç, git o çok sevdiğin Sukur'u tanı önce, kimden soğuyacağına ozaman karar ver... ayrıca bunlara alış, bu daha çooook atıp tutar Galatasaray'a... yorumcu Hakan Sukur efendi... :coffee:

Avatarında futbol karaktersizi Lincoln efendiyi efsane yapan birinin hakan şüküre sallamasına doğrusu hiççççççç şaşırmadımmmm !!!

Ben merak ediyoorum şimdi hakan süküre söven arkadaslar yönetim düzgün transfer yapmasaydı iyi gitmeseydik neler diyecektiniz hakanın bombaladıgı yönetime

Ben merak ediyoorum şimdi hakan süküre söven arkadaslar yönetim düzgün transfer yapmasaydı iyi gitmeseydik neler diyecektiniz hakanın bombaladıgı yönetime

Galatasaraylılık yapılan transferse zaten tartışmayalım ...

Hakan Şükür'e yapılan eleştirilere gelirsekGalatasaray'ı aile gibi görüp sonrada Florya'dan çıktığı ilk gün kirli çamaşırları serer gibi bütün ağzına geleni söylemesi...

O dönemde sadece Hakan mı yaşadı bunları neden bir Ergün çıkıp birgün laf etmiyor? O da Hakandan daha kötü gitti GS'dan....hakan kadar da emeği vardır o takımda...

Hakan yönetim benim 2. Metin Oktay olmamı engelledi diyor....Orda dur Hakan derim efsaneleri biz taraftarlar yaratırız ,Adnan Polat,Haldun Üstünel bu sizin efsanenizdir dese de Tribün içine sinmiyorsa Efsane olamaz kimse...

Yaklaşık 15 senedir Tribünden izlerim GS'ı...Birgün bir kişi de Hakan bizim 2. Metin Oktayımız cümlesi ağzından geçmediği gibi düşüncesi de yoktu.Neden acaba?

Hakan Galatasaray'dan üsttün değildir.... Kim ki Galatasaray hakkında küçük düşürücü yorumlar yaparsa Kral dı,Efsaneydi önemli değil benim için....Galatasaray sadece gol atarak olmuyor maalesef...Saha dışında daha da görmek isteriz...

Aslolan Galatasaraydır benim için....

Galatasaraylılık yapılan transferse zaten tartışmayalım ...

Hakan Şükür'e yapılan eleştirilere gelirsekGalatasaray'ı aile gibi görüp sonrada Florya'dan çıktığı ilk gün kirli çamaşırları serer gibi bütün ağzına geleni söylemesi...

O dönemde sadece Hakan mı yaşadı bunları neden bir Ergün çıkıp birgün laf etmiyor? O da Hakandan daha kötü gitti GS'dan....hakan kadar da emeği vardır o takımda...

Hakan yönetim benim 2. Metin Oktay olmamı engelledi diyor....Orda dur Hakan derim efsaneleri biz taraftarlar yaratırız ,Adnan Polat,Haldun Üstünel bu sizin efsanenizdir dese de Tribün içine sinmiyorsa Efsane olamaz kimse...

Yaklaşık 15 senedir Tribünden izlerim GS'ı...Birgün bir kişi de Hakan bizim 2. Metin Oktayımız cümlesi ağzından geçmediği gibi düşüncesi de yoktu.Neden acaba?

Hakan Galatasaray'dan üsttün değildir.... Kim ki Galatasaray hakkında küçük düşürücü yorumlar yaparsa Kral dı,Efsaneydi önemli değil benim için....Galatasaray sadece gol atarak olmuyor maalesef...Saha dışında daha da görmek isteriz...

Aslolan Galatasaraydır benim için....

Hep laf, hep laf, hep laf,

Hakan Şükür GS'a laf etmiyor onun sorunu yönetimin kendisi ve digerlerine uyguladıgı tavırla ilgili iyi algılamak lazım bazı seyleri

Artı Hakan sükür en azından benim için aynen metin oktay gibi bir efsanedir ve çogu GS'lı içinde böyle olduguna inanıyorum

Hep laf, hep laf, hep laf,

Hakan Şükür GS'a laf etmiyor onun sorunu yönetimin kendisi ve digerlerine uyguladıgı tavırla ilgili iyi algılamak lazım bazı seyleri

Evet doğru söylüyorsun iyi algılamak lazım ilk baştada senin iyi algılaman lazım.

Adnan Baskanin yaninda da Baskanim Baskanim diye dolanmasinlar

Metin Oktay ve Hakan Şükür!​

Yönetim ikinci Metin Oktay'ı istemedi"... Bu sözler Hakan Şükür'e ait. Önce herhalde dili sürçtü sandım. Hayır hayır bu arkadaş gerçekten kendini Metin Oktay'la bir tutuyor! Hakan Şükür'ün kendini Metin Oktay zannetmesi benim kendimi Obama zannetmem gibi bir şey aslında... Hakan'ın yine hey heylerinin üstünde olması ve her şeyden önce yine psikolojisinin kötü olması demek.

Metin Oktay rahmetli babamın can dostuydu. Çocukluğum onun yanında geçti desem yeridir. Metin Oktay gol attığı zaman rakip taraftarlar üzülmesin diye elini kaldırmayan futbolcu. Bugüne kadar bir karıncayı bile incetmeme özenini gösteren adam. O kadar meşhur olmasına rağmen, Türkiye'nin kralı olmasına rağmen dünyanın en mütevazi insanı. Sadece Galatasaraylıların değil tüm Türkiye'nin sevgilisi olmuş biri.

Onunla ilgili anılarımda hep güzellikler var, dostluğun, hayatta var olmanın dayanılmaz ince çizgileri var. Anılarımı tazeliyorum; Metin Oktay taksiye bindiği zaman Fenerbahçeli şöfor ondan para almamıştı. Arabayla köprüden geçtiğimizde imza isteyen görevli "Köprü benden" demişti. Bunları yaşayan küçük bir çocuk olarak çok şaşırıyordum. Neden bu kadar seviliyordu yanımdaki adam diye düşünüyordum.

Sonra şunları da gördüm;

Milli Piyango satan kadının tüm biletlerini para verip alıp "Haydi ailen seni bekliyor" diye adam... Fakir mahaldeki lokantaya gidip bir çorba içtikten sonra çaktırmadan tüm herkesin hesabını ödeyip kaybolan adam. Gol atmak ve insanları hep mutlu etmek için hayata geldiğine inandığım insan.

Onun bu dünyaya geliş nedeni Hakan Şükür'den o kadar farklı ki!

Hiç unutmuyorum sevgili gazeteci ağabeyim Korkut Göze anlatmıştı; "Metin, Fenerbahçeli Yılmaz'ın tahrikleriyle kırmızı kart görmüştü. Stadın soyunma odasına giden tek bir yol vardı. Soyunma odasına gitmek için Fenerbahçe tribününün altından geçmek gerekiyordu. Metin kırmızı kartı gördükten sonra yavaş adımlarla Fenerbahçe tribününe doğru yöneldi. Önce Fenerbahçe tribününden çıt çıkmadı. Tam Metin aralarından geçerken taraftarın biri i... Metin" dedi. Ardından Fenerbahçe tribününde büyük bir gürültü koptu; "Sen Metin Oktay'a nasıl laf söylersin" diyen Sarı-Lacivertli taraftarlarlar o kötü söz söyleyen adama saldırıyorlardı.

Hayatım boyunca unutamadığım bir andır o"... Yıllar geçtikten sonra Yılmaz özür dilemişti kendisinden. Canlı yayında birbirlerine sarılmışlardı. Bugün Fenerbahçe'de Metin Oktay'ın heykeli varsa eğer boşu boşuna değildir.

Ve Hakan Şükür... Bundan yaklaşık 10 yıl önce Metin Oktay'ın eşi sevgili Servet Oktay bir karar verir. Evinin baş köşesinde duran eşinin tacını artık yeni nesile vermek ister. Taçı vermek istediği kişi Hakan Şükür'dür. Hakan gazeteci bir dostuyla Servet Oktay'ı evinde ziyaret eder ve Metin Oktay'ın tacı artık Hakan Şükür'dedir. Ertesi gün Servet Oktay'ın telefonu çalar. Arayan Hakan Şükür'dür; "Bana verdiğiniz taç gerçek mi?" diye sorar. Servet Oktay "Yazıklar olsun sana" der ve telefonu yüzüne kapatır Hakan Şükür'ün. Hakan Şükür budur, daha fazlası değildir.

Metin Oktay'la ilgili çok anım var. Onun gibi insanla geçirdiğim her dakika bile şu anda bir hayat dersi veriyor bana.

Endüstriyel futbol dünyamıza bir daha Metin Oktay gelmeyecektir. Hakan gibiler hep gelecektir ve daha da artacaklardır.

Hakan Şükür'ün kendini Metin Oktay zannetmesi ciddi bir travmadır aslında. Metin Oktay yaşasaydı Hakan'a ne mi derdi; "Tüm güzelikler senin olsun... I love you"

Yazan: Erce Kaftan

Metin Oktay ve Hakan Şükür! - Erce Kaftan - Ajansspor.com

:coffee: Babanı da al git

Eleştiriler Galatasaray' a değil. Yöneticilere(Hasan Şaş'a haberin mesajla verilmesi) ve taraftarın bakış açısına(Kalp krizi geçiren arda dururken ya da her maç canını dişine takarak oynayan sabri ve hasan şaş a küfürler edilirken, tribünlerin lincoln diye inlemesi). Tabii dersler çıkarılır, hatalı nokalar elbette vardır. Konuşsunlar problem değil ama hep aynı şeyler de söylenmesin kabak tadı verdi. Örneğin Hasan Şaş bir kere konuştu ondan da fazla birşey söylemedi. En çok;

"Taraftara bir mesajın var mı?

-Yok..."

diyaloğundan ötürü insanlar sindiremedi ve sinirlendi Hasan Şaş a. Ancak o bundan sonra hangi programa katıldıysa hep Galatasary ın araksında durdu. Son nokta da "Fenere gitseydim, ölürdüm. Ben doğuştan Galatasara lıyım. 4 katı para verdiler gitmedim" "Ben Galatasaray ı mahkemeye veremem, istesem de veremem, yalan yazılanlar" dedi ve bunun gibi neler neler. Sonra yensen yenilsen e katıldı. Orada da tüylerimizi diken diken eden, duygulandıran açıklamalar yaptı hep. Ama bunlar hiç bu platforma taşınmadı. Hala akıllarda "Hasan GS'yi mahkemeye verdi!" yalan haberi dolanıyor. Bülent Korkmaz ın ağzından tek kötü laf duymadım. Şimdi bu adamların hakkını yemeyelim. Ama Hakan Şükür bu işi fazla uzattı. Sürekli aynı konular. Hakan'ın böyle uzatması bizim yanlışlıklarımızı örtmemeli tabii. Bizde gerekli dersleri çıkarmalıyız.

O değil de TRT'deki programında Stadyum sanırım Beşiktaş'ın bizden daha iyi futbol oynadığını söyledi.Çay vardı elimde gülmekten döktüm üstümü yaktım.Zamanında bize büyük faydası dokundu her nolursa olsun Galatasaray'ın efsanelerindir Hakan Şükür.Ancak bu laflarıyla bize sövdürtme kendini Hakan.

Geri
Üst Alt