Hakan Şükür bombaladı!

Cevap: Hakan Şükür bombaladı!

Yok daha neler

Bugün bir Metin Oktay, Turgay Şeren, Hakan Şükür, olmak bahsettiğin kadar basit değil o işler.

Ne demiş atalar: Yiğidi öldür ama hakkını ver !!!

Metin Oktay, Turgay Şeren diyince benim aklıma Galatasaraylılık, Tarih, Gurur, Büyüklük, Tevazu, Karekter gibi daha sayabileceğim bir çok iyi şey geliyor. Hakan Şükür diyince ise sadece, Ağlayan bir adam (Torino macerası), Dırdır, memnuniyetsizlik, egoistlik, dev aynası durumu geliyor.

Benden ona bir tavsiye bu şekilde durmadan konuşarak efsane olamazsın, olsan olsan yorumcu olursun.

Yiğit olsaydı öldürür ama hakkını da verirdim. Değil işte. Yiğit adam karı gibi durmadan konuşmaz.

Burda kimse Hakanı söylediklerinden dolayı eleştirmemeli

çünkü o yöneticilere kızmış yani çalıştığı iş yerindeki patronlarına kızmış

hiçbirimiz onların arasında nasıl diyaloglar geçtiğini bilemeyiz

bu nedenle ben onu eleştiremem

zaten kendisini bir Galatasaray efsanesi olduğu için çok seviyorum...

Metin Oktay, Turgay Şeren diyince benim aklıma Galatasaraylılık, Tarih, Gurur, Büyüklük, Tevazu, Karekter gibi daha sayabileceğim bir çok iyi şey geliyor. Hakan Şükür diyince ise sadece, Ağlayan bir adam (Torino macerası), Dırdır, memnuniyetsizlik, egoistlik, dev aynası durumu geliyor.

Benden ona bir tavsiye bu şekilde durmadan konuşarak efsane olamazsın, olsan olsan yorumcu olursun.

Yiğit olsaydı öldürür ama hakkını da verirdim. Değil işte. Yiğit adam karı gibi durmadan konuşmaz.

interneti bu yüzden seviyorum önünde klavyesi olan yorum yazabiliyor

yahu ne adammış da haberimiz yokmuş bu hakan şükür

11 sene boyunca düzenli oynamıs, sırf ligde 250 gol atmıs profesyonel futbolculuk hayatında sadece 1 defa kırmızı kart görmüş ve dünya kabul etmiş bu ismi ama hala adam olmamıs öyle mi ? :eek:

o bahsettiğin Galatasaraylılık tarihini, Gururu, tevazuyu kısacası BÜYÜKLÜĞÜ yazan adamlar bunlar.

o yüzden bence sırf hakana sallıcam diye yorum yapma komik oluyorsun :confused:

interneti bu yüzden seviyorum önünde klavyesi olan yorum yazabiliyor

yahu ne adammış da haberimiz yokmuş bu hakan şükür

11 sene boyunca düzenli oynamıs, sırf ligde 250 gol atmıs profesyonel futbolculuk hayatında sadece 1 defa kırmızı kart görmüş ve dünya kabul etmiş bu ismi ama hala adam olmamıs öyle mi ? :eek:

o bahsettiğin Galatasaraylılık tarihini, Gururu, tevazuyu kısacası BÜYÜKLÜĞÜ yazan adamlar bunlar.

o yüzden bence sırf hakana sallıcam diye yorum yapma komik oluyorsun :confused:

Senin de önünde klavyen var ve sen de yazıyorsun. İnterneti sevme sebebin ya. Bu benim fikrim ve sen bunu değiştiremezsin. Hele bu şekilde kaba cevaplarla hiç değiştiremezsin.

Hakan Şükür'ün yüzüne karşı da söylerim birgün görürsem. Öyle bir şansım olursa. Şu ana kadar öyle bir şansım olmadığı için ister burada sallarım ister başka yerde. Baksana sen de bana sallıyorsun. Kısaca sallamak sadece sana özgü değil.

Önündeki klavyene kuvvet, bu şekilde devam.

Yahu arkadaslar gelin bir de şöyle deneyelim

Hakan Şükür dediğimiz zaman Uefa Kupasını Büyük kaptan Bülentle kaldırdıkları an gelsin aklımıza

b-291874-Hakan_%C5%9F%C3%BCk%C3%BCr_kral_b%C3%BClent_korkmaz_uefa_kupas%C4%B1_galatasaray_cimbom_gs.jpg

Fenere gol attıktan sonra ki sevinçleri gelsin aklımıza

b-303340-Gol_Kral%C4%B1_Hakan_%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr.jpg

Mucizevi şampiyonluktan sonra sahada kızına sarılıp hüngür hüngür agladıgı gelsin aklımıza (onun resmini bulamadım)

936033799.jpg

ben en azından böyle yapıyorum

çünkü bu insanlar bizlere cok büyük mutluluklar yaşattılar

bırakın konussunlar, takmayın söylediklerini

inanıyorum ki biraz kırgın gittiler yönetime ondan konusuyorlar

ama GS çağırırsa zor dönemde hepsi tekrar seve seve görev alacaklardır.

Taşın altına ellerini koyacaklardır aynen bülent korkmaz gibi

bulent_korkmaz_gs.jpg

Çünkü hepsi çok iyi GALATASARAYLIDIR

hakan+bulent.jpg

Herkese saygılarımla

Adnan Polat Hakan Şükür Galatasarayda ne kadar oynamak isterse o kadar oynar demişti. Ama ertesi yıl sözleşmesi uzatılmadı takımdan uzaklaştırıldı. Tabiki kimse Galatasarayda kalıcı değil ama sen böyle bir laf edip ertesi sene adamı yollarsan onunda böyle konuşması garipsenmemeli ( Bir laf vardı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sanırım buraya uydu )Bazılarıda nerdeyse Hakan Şükürün Galatasaray sevgisini sorgulayacak yorumlar yazmışlar Hakan Şükür kulüp futbolculara para ödeyemezken cebinden futbolculara harçlık veren adamdır. Sizemi kaldı onun Galatasaray sevgisini sorgulamak. Galatasaraylı için Hakan Şükür Kraldır. Hakan Şükür için Galatasaray ise Hakan Şükür'ü Hakan Şükür yapan yerdir.

Yahu arkadaslar gelin bir de şöyle deneyelim

Hakan Şükür dediğimiz zaman Uefa Kupasını Büyük kaptan Bülentle kaldırdıkları an gelsin aklımıza

b-291874-Hakan_%C5%9F%C3%BCk%C3%BCr_kral_b%C3%BClent_korkmaz_uefa_kupas%C4%B1_galatasaray_cimbom_gs.jpg

Fenere gol attıktan sonra ki sevinçleri gelsin aklımıza

b-303340-Gol_Kral%C4%B1_Hakan_%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr.jpg

Mucizevi şampiyonluktan sonra sahada kızına sarılıp hüngür hüngür agladıgı gelsin aklımıza (onun resmini bulamadım)

936033799.jpg

ben en azından böyle yapıyorum

çünkü bu insanlar bizlere cok büyük mutluluklar yaşattılar

bırakın konussunlar, takmayın söylediklerini

inanıyorum ki biraz kırgın gittiler yönetime ondan konusuyorlar

ama GS çağırırsa zor dönemde hepsi tekrar seve seve görev alacaklardır.

Taşın altına ellerini koyacaklardır aynen bülent korkmaz gibi

bulent_korkmaz_gs.jpg

Çünkü hepsi çok iyi GALATASARAYLIDIR

hakan+bulent.jpg

Herkese saygılarımla

Ya iki sorum olacak sana

1 yönetim ne yalnış yaptı tam olarak izah eder misin 35ini geçmiş oynamaya mecali kalmamış ama hala yedek kulübesinde sorun çıkaran adama sene sonunda jübile teklif etti bunun neresi hata çekti Hakan kulüpten ayrıldı yaygara kopardı sonra futbolu bıraktığını açıkladı vs.. Madem başka takımda oynamayacaktın ozmn niye jübileyi kabul etmedi... Madem jübileyi kabul etmedin o zaman niye futbol oynamaya devam etmedi... Ben söyleyeyim ayrıldığında kafasında oynamak vardı ama o kraldı ya Anadolu kulüplerinde oynayamazdı... Avrupa'dan da istediği teklif gelmeyince daha iyi para veren TRT'yi seçti kendinizi kandırmayın lütfen

2 birde Galatasaray'da seve seve gelirler görev yaparlar demişsin.. Bugün Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük kulübünde tabiki seve seve görev yaparlar.. Çünkü orada sürekli göz önünde olursun...İster Adnan Polat'a küfretsinler çağırılınca koşa koşa giderler... Hele birde başarılı olurlarsa değmeyin keyfine..Bugün Rıdvan Dilmen iyi bir fenerlidir Galatasaray'dan tdlik teklifi gelse kabul etmez mi? veya sağlam BJKli olan Şifo,Sergen,Ertuğrul'a teklif gelse kabul etmezler mi? Onlarda mı Galatasaray'ı sevdikleri için geliyor?

Bakın Hakan'ın futbolculuğunu asla eleştirmem ama Özel hayatını ve Galatasaraylılığını her zaman herkesle tartışırım!!

hakan sallaya dursun kimse önüne geçemeyecek Galatasaray'ımızın istedikleri kadar hizmete bulunsunlar bunların karşılığını fazlasıyla aldılar yetmedi onlara insanın gözü aç olmayacak nerdeydim neydim ne oldum demesini bilecekbu taraftar her defasında bağrına bastı hakanı kişisel problemlerini takıma mal etmesin

arkadaşımıızın biri bülentin resmini koymuş büyük kaptanın(güya)

hiç sevmiyorum bülenti bende ki sevgisi yerle bir etti gençler maçında golden sonra bize dönüp yaptığı hareketten sonra bunlar teferruat ama demi onlar ne yaparsa mübah bu futbolcular haketmediklerinin fazlasını aldılar bence

anı dönemden bakın bi ergüne,arife,ümit davalaya hangisi çıkıp sallıyo bize heleki ümit adamı kovdular resmen kac laf söyledi Galatasaray ruhu felan hıkaye hakan da bülen te h.ünsal da geçiniz bunları

Volkan Yaman röportajından alıntıdır

Peki Galatasaray'a bir bir kırgınlığın var mı?

"Yok. Çünkü beni, Volkan Yaman yapan Galatasaray oldu. Galatasaray çok büyük bir camia, orada çok güzel iki yılım geçti ve şampiyonluk yaşadım. Galatasaray'ın bende çok özel bir yeri var."

Bunu Hakan Şükür'den duyabilecek miyiz acaba?

Yunus Emre Çayırlı; kimse Galatasaray'dan üstün değildir, kimseyi de Galatasaray'dan üstün görmem.Ama nasıl Hakan'ı Hakan yapan Gs ise Galatasaray'ı da Galatasaray yapan adamlardan biridir Hakan.Olaya tek tarafı ile bakmak bunları görmezden gelmektir.

Ayrıca Hakan'ın 2. bir Metin Oktay olması gerekmez zaten.O zaten Hakan Şükür'dür.Asıl söylemek istediği de bazılarının Metin Oktay gibi birinin, bir efsanenin daha yaşatılmak istenmemiş olmasıdır.Yoksa Metin Oktay olma derdi filan yok kendisinin, Kral'ın.

Yunus Emre Çayırlı; kimse Galatasaray'dan üstün değildir, kimseyi de Galatasaray'dan üstün görmem.Ama nasıl Hakan'ı Hakan yapan Gs ise Galatasaray'ı da Galatasaray yapan adamlardan biridir Hakan.Olaya tek tarafı ile bakmak bunları görmezden gelmektir.

Ayrıca Hakan'ın 2. bir Metin Oktay olması gerekmez zaten.O zaten Hakan Şükür'dür.Asıl söylemek istediği de bazılarının Metin Oktay gibi birinin, bir efsanenin daha yaşatılmak istenmemiş olmasıdır.Yoksa Metin Oktay olma derdi filan yok kendisinin, Kral'ın.

Valla adamlardan biridir demek bile hata olur binlerce hatta milyonlarca kişidir Galatasaray'ı Galatasaray yapan!!! En ufak katkısı olan adamların bile payı vardır... Galatasaray bir insanla bir yerlere gelmedi bir insanla bir yerlerden gitmez... Uefa'yı sadece Hakan'mı kazandırdı?? Oturmuş bir takımın gol atmak Dünya'nın en kolay işlerinden biri!!! Çünkü size iyi servis yapan oyuncular vardır.. Şuan Baros ve Nonda'nın durumu gibi zamanında Jardel'in yaşadığı gibi;) Bu takım o yokkende ŞL'De çeyrek finale çıktı...Süper kupayı kazandı.. Sayısız devi devirdi ;) Hakan vardı başarı var hakan yokken başarı falan yok bu hiçbir zaman olmadı bir oyuncuylada olmaz bu dediğim ;)

Hiç gerek yok böyle şeylere.Oturmuş takımmış filan çok gereksiz bahaneler.Adam atmış golleri, kırmış rekorlarını daha neyi tartışmaya çalışıyorsunuz anlamadım.Futbolda en zor iştir golcülük.2-3 maç atamazsın golü herkes sana patlar.Her zaman en büyük suçlu golcüler olur aynı şekilde en büyük kahramanda.Hakan takımdaki en zor işi yapmıştır, en büyük yükü çeken 2 insandan biriydi.Hakan'ı küçültmek adına bu takıma kazandırdığı başarıları, attığı golleri küçümsemek Hakan'ı değil Galatasaray'ı küçümsemektir.

Hiç gerek yok böyle şeylere.Oturmuş takımmış filan çok gereksiz bahaneler.Adam atmış golleri, kırmış rekorlarını daha neyi tartışmaya çalışıyorsunuz anlamadım.Futbolda en zor iştir golcülük.2-3 maç atamazsın golü herkes sana patlar.Her zaman en büyük suçlu golcüler olur aynı şekilde en büyük kahramanda.Hakan takımdaki en zor işi yapmıştır, en büyük yükü çeken 2 insandan biriydi.Hakan'ı küçültmek adına bu takıma kazandırdığı başarıları, attığı golleri küçümsemek Hakan'ı değil Galatasaray'ı küçümsemektir.

diğer isimi merak ettim ben

Bak arkadaşım kimseyi küçülttüğümüz falan yok ama senin bazı şeyleri yükselttiğin ortada attığı golleri kimse küçümseyemez kariyerinde 250'nin üstünde gol atmış hiç kimse bunu küçümseyemez ama Hakan Gitti...Jardel Geldi takım kurgusu falan değişmedi 48 maçta 58 gol attı gitti... Yani o dönemde Jardel'de olsaydı belki o kadar atabilirdi... Bu Hakan'ı küçültmek anlamına gelmiyor... Galatasaray o zaman işleyen bir makineydi Hakan'da bu makinenin bir parçasıydı... Tamamı değildi ama sizin gibi düşünenler olduğu sürece o kendini tamamı görecektir...Hagi az mı maç kurtardı TSL'de Avrupa'da az mı Hakan'a adrese teslim pas attı..Taffarel az mı top kurtardı.. Henry'nin kafasını çıkarması hala gözlerimin önünde o gol olsaydı şimdi belkide bunları bile tartışmıyorduk!!! Popescu az mı maç kurtardı az mı %100 gollük pozisyonları kesti... Bülent hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı kolu sargılı halde final maçını tamamladı..Capone az mı arka direkten goller attı.. Ergün az mı adrese teslim kesme ortalar attı büyük golcünüz Hakan'a...Emre az mı koştu bu takımda, Suat, Okan az mı kendini unutturup kornerlerden gol attılar, Ümit az mı uzaktan şutlarla gol getirdi takıma, Arif az mı yerde kalıp penaltı yaptırttı,Az mı uzaktan şutlarla gol attı... Daha nice oyuncu var... Bunların hepsi işleyen bir makinenin parçaları o oyuncular görevlerini yapmasaydı da Hakan atsaydı hadi o golleri!!!

Hakan'ı bu başarının mimarı yapmak bu saydığım ve saymadığım o başarıda payı olan isimlere haksızlık falan da değil Saygısızlık ve Hakaret olur!!!

Hakan Şükür'ü Galatasaray'dan üstün görmeseniz bile postlarınızda üstün gördüğünüz şeklinde bir izlenim veriyorsunuz.

Galatasaray'ı Galatasaray yapan adamlardan birisi olması, O'nun kahpece Galatasaray'a saydırmasını aklamaz.

Metin Oktay bu takımın gelmiş geçmiş en efsane oyuncusudur. Realde Di Stefano, Barça'da Johan Cruyff ne ise Galatasaray'da Metin Oktay odur.

Kral mral tanımaz.

diğer isimi merak ettim ben

Bak arkadaşım kimseyi küçülttüğümüz falan yok ama senin bazı şeyleri yükselttiğin ortada attığı golleri kimse küçümseyemez kariyerinde 250'nin üstünde gol atmış hiç kimse bunu küçümseyemez ama Hakan Gitti...Jardel Geldi takım kurgusu falan değişmedi 48 maçta 58 gol attı gitti... Yani o dönemde Jardel'de olsaydı belki o kadar atabilirdi... Bu Hakan'ı küçültmek anlamına gelmiyor... Galatasaray o zaman işleyen bir makineydi Hakan'da bu makinenin bir parçasıydı... Tamamı değildi ama sizin gibi düşünenler olduğu sürece o kendini tamamı görecektir...Hagi az mı maç kurtardı TSL'de Avrupa'da az mı Hakan'a adrese teslim pas attı..Taffarel az mı top kurtardı.. Henry'nin kafasını çıkarması hala gözlerimin önünde o gol olsaydı şimdi belkide bunları bile tartışmıyorduk!!! Popescu az mı maç kurtardı az mı %100 gollük pozisyonları kesti... Bülent hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı kolu sargılı halde final maçını tamamladı..Capone az mı arka direkten goller attı.. Ergün az mı adrese teslim kesme ortalar attı büyük golcünüz Hakan'a...Emre az mı koştu bu takımda, Suat, Okan az mı kendini unutturup kornerlerden gol attılar, Ümit az mı uzaktan şutlarla gol getirdi takıma, Arif az mı yerde kalıp penaltı yaptırttı,Az mı uzaktan şutlarla gol attı... Daha nice oyuncu var... Bunların hepsi işleyen bir makinenin parçaları o oyuncular görevlerini yapmasaydı da Hakan atsaydı hadi o golleri!!!

Hakan'ı bu başarının mimarı yapmak bu saydığım ve saymadığım o başarıda payı olan isimlere haksızlık falan da değil Saygısızlık ve Hakaret olur!!!

Diğer ismin kim olduğunu tahmin etmek hiçte zor değil.Yine de söyleyeyim Hagi'dir.

Hakan bu saydığın isimlerden çok daha şey katmıştır bu takıma.Tabi onlarında bu takım için yaptıkları ortada, hepsinin yeri ayrıdır.Hepsinin seninde verdiğin örnekler gibi bir çok katkısı vardır.Ama Uefa'nın iki baş mimarı bellidir.Galatasaray tarihinde bu iki ismin katkısı, yeri ayrıdır.Bu isimler diğerlerinden daha fazla yer edinmiştir gönüllerde.

Diğerleri olmasaydı da Hakan atsaydı golleri de yaklaşımı da çok yanlış bir düşünce.O zaman Hakan olmasaydı diğerleri atsaydı, attırsaydı golleri.İkisi de çok boş bence.İlla ki hepsinin katkısı var ama sivrilen bu iki ismi ayrı tutmak gerek.

Ayrıca konunun geldiği yer başlıktan çok uzakta.Şu anda tartıştığımız şeyde çok gereksiz.Umarım burda şu son noktada geldimiz konu kapanır.

Diğer ismin kim olduğunu tahmin etmek hiçte zor değil.Yine de söyleyeyim Hagi'dir.

Hakan bu saydığın isimlerden çok daha şey katmıştır bu takıma.Tabi onlarında bu takım için yaptıkları ortada, hepsinin yeri ayrıdır.Hepsinin seninde verdiğin örnekler gibi bir çok katkısı vardır.Ama Uefa'nın iki baş mimarı bellidir.Galatasaray tarihinde bu iki ismin katkısı, yeri ayrıdır.Bu isimler diğerlerinden daha fazla yer edinmiştir gönüllerde.

Diğerleri olmasaydı da Hakan atsaydı golleri de yaklaşımı da çok yanlış bir düşünce.O zaman Hakan olmasaydı diğerleri atsaydı, attırsaydı golleri.İkisi de çok boş bence.İlla ki hepsinin katkısı var ama sivrilen bu iki ismi ayrı tutmak gerek.

Ayrıca konunun geldiği yer başlıktan çok uzakta.Şu anda tartıştığımız şeyde çok gereksiz.Umarım burda şu son noktada geldimiz konu kapanır.

iyi ozmn madem isimlere bölecez başarıyı bana görede Hagi, Taffarel ve Popescu'dur başarının ozmn bende böyle düşüneyim ;)hoş olur mu diğer oyunculara hakaret olmaz mı? birde demişsin hakan olmasaydı da atsalardı o golleri diye bende sana bunu ispatladım hakan gitti jardel geldi oda attı diye.. Peki Hakan, Galatasaray dışında attığı gollere biz göz at bakalım hangimizin dediği mantıklıymış ;) Torino'da kaç gol atmış interde kaç yılda kaç gol atmış, Parma'da, Blackburn'de kaç atmış arkasında Hagiler falan olmayınca anlaşamadığı adamlar kurulu düzeni olmayınca kaç gol atmış... Ya bunları Hakan'ı küçültmek için yapmıyorum sadece diğer oyunculara saygısızlık yapılmasın diye yapıyorum...

Geri
Üst Alt