Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.613
- 36.180
- 3.638
Beklediğimden çok daha iyiydi Ziyech. Kalitesi çok net belli oluyor sahada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam dantel örer gibi paslar bırakıyor yav.Beklediğimden çok daha iyiydi Ziyech. Kalitesi çok net belli oluyor sahada.
Kerem ne kadar az ziyech ne kadar çok topla oynarsa okadar iyiadam dantel örer gibi paslar bırakıyor yav.
kerem a. iyi hırlsı güzel istatistik ve katkıda - basit pas atamamsı beni bazen delirtiyordu. ziyech su serpti içime o konuda.
bide adamın fitness görüntüleri ile çok dalga geçildi - adam o bacakla 120 km hızlı şut çıkardı....
o kadar diyemem - kerem az kesitlerde 10 15 dk patlayıp maçı alabilen ya da değiştirebilen bir adam.Kerem ne kadar az ziyech ne kadar çok topla oynarsa okadar iyi
Yanlış anladın, kerem pas oyunu topçusu değil anlamında dedim çünkü çok pas hatası yapıyor. Kerem topsuz oyunda etkilio kadar diyemem - kerem az kesitlerde 10 15 dk patlayıp maçı alabilen ya da değiştirebilen bir adam.
handikapları ama basit pas atamıyor (bence)
icardiye çok kitli olduğundan daha net olabilecek pasları görmüyor.
Birde takım olarak hızlı çıkarken top kaydı yaparsa çat diye kontra atak geliyor üstümüze.
pardon evet , katılmaktayım. ama aynı zamanda bunuda geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.Yanlış anladın, kerem pas oyunu topçusu değil anlamında dedim çünkü çok pas hatası yapıyor. Kerem topsuz oyunda etkili
Aynen öyle. Şu isabetli pas ve first touch olayını normal seviyeye bile getirse seviye atlarpardon evet , katılmaktayım. ama aynı zamanda bunuda geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.
çeşitli pas yapabilirse Barça topçusu olur kariyerinin tepesinde
Pek umudum o ozelliklerini gelistirme konusunda. Bugun dahi, skora yaptigi muazzam etki disinda, ikinci yarinin ikinci bolumunde cok bariz asistleri kacirdi, paslari havadan ya da siddeti kotu sekilde verdi vs.. Bunlar iste bu noktadaki eksikliginin belirtileri ama cikip 2 gol 1 asist yapabiliyor boylesi bir oyuncuAynen öyle. Şu isabetli pas ve first touch olayını normal seviyeye bile getirse seviye atlar
Tarihin en iyi ikilisi olarak ikimizi görüyorum Kemalim
Kafanin vucuduna oranla daha büyük oldugu bir ortamda bu pek mumkun gözükmüyorTarihin en iyi ikilisi olarak ikimizi görüyorum Kemalim
Kafanin vucuduna oranla daha büyük oldugu bir ortamda bu pek mumkun gözükmüyor
Balıkçı pazarına gel unutmaTarihin en iyi ikilisi olarak ikimizi görüyorum Kemalim
50 kiloluk 50 yaşındaki birinden dayak yememBalıkçı pazarına gel unutma
50 kiloluk 50 yaşındaki birinden dayak yemem