Hakim Ziyech: "Icardi yanıma gelip ben dokundum dedi. Sonra izledik, gerçekten dokunmuş"

Beklediğimden çok daha iyiydi Ziyech. Kalitesi çok net belli oluyor sahada.
adam dantel örer gibi paslar bırakıyor yav.

kerem a. iyi hırlsı güzel istatistik ve katkıda - basit pas atamamsı beni bazen delirtiyordu. ziyech su serpti içime o konuda.

bide adamın fitness görüntüleri ile çok dalga geçildi - adam o bacakla 120 km hızlı şut çıkardı....

adam dantel örer gibi paslar bırakıyor yav.

kerem a. iyi hırlsı güzel istatistik ve katkıda - basit pas atamamsı beni bazen delirtiyordu. ziyech su serpti içime o konuda.

bide adamın fitness görüntüleri ile çok dalga geçildi - adam o bacakla 120 km hızlı şut çıkardı....
Kerem ne kadar az ziyech ne kadar çok topla oynarsa okadar iyi

Kerem ne kadar az ziyech ne kadar çok topla oynarsa okadar iyi
o kadar diyemem - kerem az kesitlerde 10 15 dk patlayıp maçı alabilen ya da değiştirebilen bir adam.

handikapları ama basit pas atamıyor (bence)
icardiye çok kitli olduğundan daha net olabilecek pasları görmüyor.
Birde takım olarak hızlı çıkarken top kaydı yaparsa çat diye kontra atak geliyor üstümüze.

o kadar diyemem - kerem az kesitlerde 10 15 dk patlayıp maçı alabilen ya da değiştirebilen bir adam.

handikapları ama basit pas atamıyor (bence)
icardiye çok kitli olduğundan daha net olabilecek pasları görmüyor.
Birde takım olarak hızlı çıkarken top kaydı yaparsa çat diye kontra atak geliyor üstümüze.
Yanlış anladın, kerem pas oyunu topçusu değil anlamında dedim çünkü çok pas hatası yapıyor. Kerem topsuz oyunda etkili

Yanlış anladın, kerem pas oyunu topçusu değil anlamında dedim çünkü çok pas hatası yapıyor. Kerem topsuz oyunda etkili
pardon evet , katılmaktayım. ama aynı zamanda bunuda geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.

çeşitli pas yapabilirse Barça topçusu olur kariyerinin tepesinde

Aynen öyle. Şu isabetli pas ve first touch olayını normal seviyeye bile getirse seviye atlar
Pek umudum o ozelliklerini gelistirme konusunda. Bugun dahi, skora yaptigi muazzam etki disinda, ikinci yarinin ikinci bolumunde cok bariz asistleri kacirdi, paslari havadan ya da siddeti kotu sekilde verdi vs.. Bunlar iste bu noktadaki eksikliginin belirtileri ama cikip 2 gol 1 asist yapabiliyor boylesi bir oyuncu :)

Kafanin vucuduna oranla daha büyük oldugu bir ortamda bu pek mumkun gözükmüyor
1695214031942.webp

Geri
Üst Alt