Gökhan Zan, Serdar Özkan, Musa Çağıran, Mehmet Battal, Mustafa Sarp vs. vs. Birisi iyi futbolcu ama kronik sakat, diğeri Beşiktaş istemedi, Musa genç bir şey diyemeyiz, Mehmet herhalde 24 yaşında bu zaman kadar parlamamış hadi neyse olabilir, diğer klüpler görmedi diyelim, bizdeki yükü kaldırabilecek mi, Mustafa Sarp, Bülent Korkmaz demiş, sırf karakteri iyi diye aldık vs. vs. Saçma sapan nerde bonservizsiz var gidip almaya başladık. Ayhan yaşlandı artık kimse daha önceki yıllardaki performansını beklemesin. Barış pofffffffff bence ne yaptığını bilmiyor. Tabi bu süreçte Fenerbahçe aldı yerli oyuncular gerekirse gitseler çok fazla para verdiler.
Yabancı kiralık oyunculardan fayda gelmez, hep gördük. Elano için Mehmet Demirkol açıklama yapmış neden geldi diye, daha sonrasında Luce demiş, keşke bana sorsalardı almadan önce. Pino, Monoca'da kadroya girememiş orda patlama yapamamış biz de yapacak. Misi Wolfsburg'ta iyi olabilir fakat arkasında kimler oynuyordu. Cana hadi alışma evresinde diyelim. Baroş kesinlikle bu oyuncuya yedek almak lazım iyi bir tane.
Çok fazla değil bizim orta sahaya getirelim Ernst ve Emre'yi önlerinde Misi ya da Elano farketmez, sağlam olsun sonra Arda ve Kewell, Baroş.. Bir şekilde takım gene kendini idare ettirir. Orta sahamız düştü tamamen, maçlarda yok. Şimdi Rijkaard'ın yerine koyalım kendimizi. Kadron geçen seneye göre gerilemiş, yedek klübesinde kurtarıcı diye oyuna giren Eskişehirspor'un beğenmeyip bize tekrar geri gönderdiği Ayhan. Ali vs. vs.. Bir çok soru işareti.
Takım 4-4-2 oynasa ne olur-4-2-3-1 oynasa ne olur. Rijkaard Türkçe transferler sorusu geçince para para diyor, istenilen transferler yapılmadı diyor vs. vs.
Tamam gerçekten Rijkaard gitsin. Yapamadı vs. vs. Bu kadro yapısı korunursa yeni gelen td'de gider.
Ben anlamıyorum Hakan'ın Florya'da ne var ne yok haberi var. Bazı futbolcularla görüşüyorum diyor, Türk futbolcuların artık paraları da arttı diyor, resmen bazı noktalarda yabancı düşmanlığı yapıyor. Yönetim duruma el atmıyor, her giden arkamızdan yüzlerce ah ederek gidiyor. Bu tarz bir takım yapılanması yıkılmadığı sürece kim gelse hoş, hiç bir şey olmaz. Kendimizi kandırmaya devam ederiz, umut ederek.. Fenerbahçe gitmiş Aykut gibi bir oyuncu için 20 milyon harcamış, biz herhalde satılan-alınan futbolcular vs. vs. 3-4 milyon harcamışızdır.
Bir başıboşluk var Galatasaray'da ve bu sorun td gidip, başka td gelince de hiç çözüleceğe benzemiyor.