Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

O listeni paylaş bari bizimle söz kimseye söylemeyiz :) :D

Nerde boş adam varsa toplamışlar:D

Gökhan Zan'ı da mı siz önerdiniz?

Bomba yolladınız bize; düşün yakamızdan.

Zani biz önermedik :D

Zan aslinda Saragossaya gidiyordu, biz Saragossaya önermistik onu, yani ona bir kulüp ariyorduk ve Saragossayla anlastik, ama Haldun Abi gitti ve aldi Zani :D

Biz Ispanya liginde bir cok kulüplerle iyi aralamiz var ;)

Orda sizin adınız yok ama?

Ya arkadaslar ben sizi anliyorum, ben siz olsam bende inanmazdim, ama göreceksiniz Renkdaslar forvet gelecek, isim kesinlesin size yazacam ;)

bilader zaten iki forvetiniz var biri savio biri de sinan kaloğlu

Yaşın gerçekten 14 mü bilmiyorum ama şunu söylemek isterim. Yazdığın bir çok şeyi takip etmiş biriyimdir. Yaşına göre, Galatasaray'a, futbola, mantıklı durumlara yaklaşımını çok yerinde ve yaşına göre oldukça olgun buluyorum. Bu forum öyle kişiler de gördü ki senden 10-15 yaş büyük insanlar bile senin yorumları yaparkenki olgunluğuna erişemiyorlar. Umarım futbol gerçeklerini hesaba katarak yaptığın yorumlarından, görüşlerinden ve bakış açından sapmazsın.

Teşekkürler abi.Hayırlısıyla Eylülde 15 oluyorum.:DBiraz futbolla fazla ilgiliyimdir de.Seneye tekrar başlamayı düşünüyorum.Kim bilir belki sahadan size el sallarım.:D:D

Yalnız ellerindeki en değerli oyuncu Zan olarak görünüyor. Kimi alcazki biz ordan :D

Nondaya işimiz kaldıysa yaş.Ondan nokta santrafor lazım.

bilader zaten iki forvetiniz var biri savio biri de sinan kaloğlu

Biz onlari önermek mecbur degilizki dostum, Elano digelim bizim tanidik sirkettden gitti, ve o sirket de M.City nin genclerine bakiyor, yani onlara takim falan buluyorlar.

Anlican o sirketinin M.City le arasi cok iyi, onun icin de bizde cabuk haber aldik GSin Elano istedigini.

Biz onlari önermek mecbur degilizki dostum, Elano digelim bizim tanidik sirkettden gitti, ve o sirket de M.City nin genclerine bakiyor, yani onlara takim falan buluyorlar.

Anlican o sirketinin M.City le arasi cok iyi, onun icin de bizde cabuk haber aldik GSin Elano istedigini.

off sıktı artık bu iş cidden, şu gazeticelerin bir tanesinde bir yere sürecek akıl olsaydı ve bugün hangi mevki olduğunu sorsaydı senle uğraşmıyor olacaktık:mad::mad::mad:

Ya siz nail bir insansiniz ne bu ya ? sey forumumu bu gidin yonetim YOK MU YA kovun resmen t....k geciliyor ?

GIDIN ISINIZE SEYI DAGIDAN BIZE GELIYOR ALLAHIN F5 LILERI ?

Ya siz nail bir insansiniz ne bu ya ? sey forumumu bu gidin yonetim YOK MU YA kovun resmen t....k geciliyor ?

GIDIN ISINIZE SEYI DAGIDAN BIZE GELIYOR ALLAHIN F5 LILERI ?

Bak bende senin gibi Galatasarayliyim, yuh be ya cocuga bak.

Ben ciktim hadi bye !

Daha yeni olman ve o kadar az mesajin bulunmasi (yani sirf bu konu icin üye olman) beni sana inanmam gerektigine düsündürüyor.

Madem o kadar sey biliyorsun, ip ucu ver, yada, ne zaman biter bu is onu söyle.

Geri
Üst Alt