Orhun ÇELİK
Sarı Üye
- 19 Şubat 2009
- 959
- 0
- 1.286
Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !
O listeni paylaş bari bizimle söz kimseye söylemeyiz

O listeni paylaş bari bizimle söz kimseye söylemeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.transfermarkt.de/de/berater/1107/berater/uebersicht/beraterdetails.html
Hangi oyuncularin menejerlini yapiyoruz onu da görürsün![]()
Gökhan Zan'ı da mı siz önerdiniz?
Bomba yolladınız bize; düşün yakamızdan.
Orda sizin adınız yok ama?
Yaşın gerçekten 14 mü bilmiyorum ama şunu söylemek isterim. Yazdığın bir çok şeyi takip etmiş biriyimdir. Yaşına göre, Galatasaray'a, futbola, mantıklı durumlara yaklaşımını çok yerinde ve yaşına göre oldukça olgun buluyorum. Bu forum öyle kişiler de gördü ki senden 10-15 yaş büyük insanlar bile senin yorumları yaparkenki olgunluğuna erişemiyorlar. Umarım futbol gerçeklerini hesaba katarak yaptığın yorumlarından, görüşlerinden ve bakış açından sapmazsın.
Teşekkürler abi.Hayırlısıyla Eylülde 15 oluyorum.Biraz futbolla fazla ilgiliyimdir de.Seneye tekrar başlamayı düşünüyorum.Kim bilir belki sahadan size el sallarım.
![]()
bilader zaten iki forvetiniz var biri savio biri de sinan kaloğlu
Biz onlari önermek mecbur degilizki dostum, Elano digelim bizim tanidik sirkettden gitti, ve o sirket de M.City nin genclerine bakiyor, yani onlara takim falan buluyorlar.
Anlican o sirketinin M.City le arasi cok iyi, onun icin de bizde cabuk haber aldik GSin Elano istedigini.
Biz onlari önermek mecbur degilizki dostum, Elano digelim bizim tanidik sirkettden gitti, ve o sirket de M.City nin genclerine bakiyor, yani onlara takim falan buluyorlar.
Anlican o sirketinin M.City le arasi cok iyi, onun icin de bizde cabuk haber aldik GSin Elano istedigini.
Ya siz nail bir insansiniz ne bu ya ? sey forumumu bu gidin yonetim YOK MU YA kovun resmen t....k geciliyor ?
GIDIN ISINIZE SEYI DAGIDAN BIZE GELIYOR ALLAHIN F5 LILERI ?