Hakan Bey,
Size şöyle bir altyapı hazırlayayım. Varsayalım bir şirkette çalışıyorsunuz. Büyük bir şirket. Bir göreviniz var orada. Hayat zordur, çalışırsınız, para kazanırsınız, hayata karşı tutunmaya çalışırsınız. Kafanız yeterince doludur. Kendinize karşı özgüveniniz vardır ve işinizi yaparsınız.
Bu düzlemde düşününce oldukça gizli saklı kalması gereken bir meselede çalışan birisiniz diyelim. Çalıştığınız kurum da sizden gizlilik istiyor. Ama siz buna rağmen alakasız bir yerde böyle acayip bir jargonla geliyorsunuz ve diyorsunuz, bizim şirket o konuda aracı, yok şöyle, yok böyle diyorsunuz. Adam gibi bir şirkette çalışan biri olarak sırf bunu söyleme isteği duyarak forum denen şeye girip bir anda böyle bir haberle öne çıkmak isteyebilmek için nasıl bir mantalitede insan olunduğuna dair işaret verir.
İster o firmada çalışsın, ister çalışmasın. Ben kendisine inanmamakla birlikte, olur ya, varsayalım o firmada çalışıyor olsaydı da olay da doğru olsaydı, bunu açıklayan kişinin iş ahlakından yoksun olduğunu söylerdim.
Son olarak, adam gibi işi olan, parasını adam gibi kazanan kişilerin başı öyle doludur ki, gönül bağı ile bağlı oldukları yer söz konusu olmadığı sürece çat diye üye olarak bir anda böyle şeyleri söylemez. Normali budur yani.
Ben arkadaşın çok eğlendiğini düşünüyorum.