Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Bak bende senin gibi Galatasarayliyim, yuh be ya cocuga bak.

Ben ciktim hadi bye !

Bende ayni oyunu oynayabilirm. Bak bende oyuncu öneriyorum ve oyuncularimiz sunlar (sirketten):

https://www.transfermarkt.de/de/ber...portmanagement/uebersicht/beraterdetails.html

Ha bide, o listedeki adamlar bizim menajerlegimiz altinda. Ama baska sirketlerlede is birligi icindeyiz. Yani gelecek oyuncu o listede diye bir kural yok ;)

Yani sana inanmak icin simdilik hic bir nedenimiz yok...

Daha yeni olman ve o kadar az mesajin bulunmasi (yani sirf bu konu icin üye olman) beni sana inanmam gerektigine düsündürüyor.

Madem o kadar sey biliyorsun, ip ucu ver, yada, ne zaman biter bu is onu söyle.

Hakan Bey,

Size şöyle bir altyapı hazırlayayım. Varsayalım bir şirkette çalışıyorsunuz. Büyük bir şirket. Bir göreviniz var orada. Hayat zordur, çalışırsınız, para kazanırsınız, hayata karşı tutunmaya çalışırsınız. Kafanız yeterince doludur. Kendinize karşı özgüveniniz vardır ve işinizi yaparsınız.

Bu düzlemde düşününce oldukça gizli saklı kalması gereken bir meselede çalışan birisiniz diyelim. Çalıştığınız kurum da sizden gizlilik istiyor. Ama siz buna rağmen alakasız bir yerde böyle acayip bir jargonla geliyorsunuz ve diyorsunuz, bizim şirket o konuda aracı, yok şöyle, yok böyle diyorsunuz. Adam gibi bir şirkette çalışan biri olarak sırf bunu söyleme isteği duyarak forum denen şeye girip bir anda böyle bir haberle öne çıkmak isteyebilmek için nasıl bir mantalitede insan olunduğuna dair işaret verir.

İster o firmada çalışsın, ister çalışmasın. Ben kendisine inanmamakla birlikte, olur ya, varsayalım o firmada çalışıyor olsaydı da olay da doğru olsaydı, bunu açıklayan kişinin iş ahlakından yoksun olduğunu söylerdim.

Son olarak, adam gibi işi olan, parasını adam gibi kazanan kişilerin başı öyle doludur ki, gönül bağı ile bağlı oldukları yer söz konusu olmadığı sürece çat diye üye olarak bir anda böyle şeyleri söylemez. Normali budur yani.

Ben arkadaşın çok eğlendiğini düşünüyorum.

Hakan Bey,

Size şöyle bir altyapı hazırlayayım. Varsayalım bir şirkette çalışıyorsunuz. Büyük bir şirket. Bir göreviniz var orada. Hayat zordur, çalışırsınız, para kazanırsınız, hayata karşı tutunmaya çalışırsınız. Kafanız yeterince doludur. Kendinize karşı özgüveniniz vardır ve işinizi yaparsınız.

Bu düzlemde düşününce oldukça gizli saklı kalması gereken bir meselede çalışan birisiniz diyelim. Çalıştığınız kurum da sizden gizlilik istiyor. Ama siz buna rağmen alakasız bir yerde böyle acayip bir jargonla geliyorsunuz ve diyorsunuz, bizim şirket o konuda aracı, yok şöyle, yok böyle diyorsunuz. Adam gibi bir şirkette çalışan biri olarak sırf bunu söyleme isteği duyarak forum denen şeye girip bir anda böyle bir haberle öne çıkmak isteyebilmek için nasıl bir mantalitede insan olunduğuna dair işaret verir.

İster o firmada çalışsın, ister çalışmasın. Ben kendisine inanmamakla birlikte, olur ya, varsayalım o firmada çalışıyor olsaydı da olay da doğru olsaydı, bunu açıklayan kişinin iş ahlakından yoksun olduğunu söylerdim.

Son olarak, adam gibi işi olan, parasını adam gibi kazanan kişilerin başı öyle doludur ki, gönül bağı ile bağlı oldukları yer söz konusu olmadığı sürece çat diye üye olarak bir anda böyle şeyleri söylemez. Normali budur yani.

Ben arkadaşın çok eğlendiğini düşünüyorum.

Anliyorum Atilla Bey,

Durumu güzel özetlemissiniz. Ve su cümle icin, sizinle ayni fikirdeyim "o firmada çalışıyor olsaydı da olay da doğru olsaydı, bunu açıklayan kişinin iş ahlakından yoksun olduğunu söylerdim"

Kendince egleniyor arkadas. Ama bizde hic durmadan soru soruyoruz kendisine, ve istedigine ulasiyor. Aslinda bu tip, cok "normal" olmayan yorumlara cevap vermemek daha dogru olur bence.

Luganonun biz de yeri yok.

Anliyorum Atilla Bey,

Durumu güzel özetlemissiniz. Ve su cümle icin, sizinle ayni fikirdeyim "o firmada çalışıyor olsaydı da olay da doğru olsaydı, bunu açıklayan kişinin iş ahlakından yoksun olduğunu söylerdim"

Kendince egleniyor arkadas. Ama bizde hic durmadan soru soruyoruz kendisine, ve istedigine ulasiyor. Aslinda bu tip, cok "normal" olmayan yorumlara cevap vermemek daha dogru olur bence.

Son paragrafta kesinlikle haklısınız. Bir deli kuyuya taş atmış ama 40 kişi çıkarmaya çalışmış. Halbuki oralı bile olmasaydık, hiçbir şey demeseydik mesaj sayısı 1'de kalacak ve lafı bile edilmeyecekti.

hayda bir bu eksikti forumda şirketmiş töbe töbee

İşte internetin nimetlerinden faydalanıp prim yapmaya çalışan bir arkadaş ta var artık forumda. 3-5 saatlik bir araştırma ve çalışmayla öyle listeler çıkarırki isteyen, ondan sonra bu bilgilerin de googledan aratılarak teyit edileceğini bildiği için sözde kaynaklarda doğru çıkar. Zaten bu yaz çok moda oldu, ilk mesajında transfer haberi veren ya da polemik çıkarmak için gelip bir oyuncumuza hakaret eden tipler.

Josmer Volmy Altidore

uA'da falan bu oyuncunun adı geçmeye başladı..Somut bir haber bulursam,Elonodaki gibi konu açıcam:)

Baros'a yedek olarak yönetim bunu düsünüyor deniliyor..Boy 1.86 20 yaşında iyi bir forvet..

İnsallah ugurlu gelirim yine:D

Altidore gelsin çocuğumu keserim,3 tabak patlıcan yemeği yerim,mantıya sarımsaklı yoğurt koyarım.

Josmer Volmy Altidore

uA'da falan bu oyuncunun adı geçmeye başladı..Somut bir haber bulursam,Elonodaki gibi konu açıcam:)

Baros'a yedek olarak yönetim bunu düsünüyor deniliyor..Boy 1.86 20 yaşında iyi bir forvet..

videosu filan yokmu?

Bu arada Zenit'teki Pavel Pogrebnyak Stuttgart' a 4.5 milyon euroya transfer olmuş.Keşke biz alsaydık.İyi bir oyuncu izlediğim kadarıyla.

Bu arada Zenit'teki Pavel Pogrebnyak Stuttgart' a 4.5 milyon euroya transfer olmuş.Keşke biz alsaydık.İyi bir oyuncu izlediğim kadarıyla.

Abi forvete yedek adam arıyoruz.Bu adam gelir yedek kalsaydı sıkıntı yaratırdı.

Abi forvete yedek adam arıyoruz.Bu adam gelir yedek kalsaydı sıkıntı yaratırdı.

Sende haklısın renkdaş.Fiyatını görünce şaşırdım ben, onun için keşke alsaydık dedim.Kaliteli golcü sonuçta.Bize yedek kalınca sorun yaratmayacak,sonradan oyuna girince katkı sağlayacak bir oyuncu getirir Haldun Üstünel ondan şüphem yok.Aslında Rijkaard'ın teknik direktör olduğu takımda oyuncuların yedekliği sorun edeceğini zannetmiyorum.

Ah Coloccini ah!!

Jozy villarealde forma sansı bulması zor..6.forvet konumunda..Abd'yi sırtlıyor ama..Geçen yıl ispanya 2.liginde kiralık oynamış.6+2'te oyuncu bakılıyor..Yani sorun çıkarmayacak bir oyuncu,Zaman zamanda onbirde oynayacak..

uA'da zaten konuşuluyor..Ne kadar demeyi istemesemde fossa'nın dedigi tanımda tutuyor..Bitiriciligi var ve topu kovalar..Yanlız yaşı genç denilecek kadar deigl basbaya genç oyuncu..Bekleyip görecegiz..;)

Altidore harika olur artı bunca yıldız arasında yedek kalmayı sorunda etmez.

Arkadaşlar forvet alıncağına eminmisiniz? Bence stopere kaliteli, atletik, ayağına hakim birinin alınması gerekiyor

Geri
Üst Alt