Gökhan Kilic
Sarı Üye
- 28 Haziran 2009
- 682
- 0
- 1.286
Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !
Relax People
Relax People
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatta arasıra kaleye falan gecse fena olmaz yani![]()
Hatta arasıra kaleye falan gecse fena olmaz yani![]()
DR/C de olabilir ben sadece teknik ekibin o düşüncede olabilitesini söylemek istedim.Alınan oyunculara dikkat edersen 2 veya daha fazla mevkide oynayabilen oyuncular.
Eboue :m26:
Benim tereddütüm Eboue gelirse Sabri'yi kesebilir mi??Abi şeytan tüyü var herifte kimse kesemiyor
Eboue de kesemez falan boşa gitmesin para
![]()
Eboue , sabriyi kesemezen azından dünyada hic bir sag bek netanya macında sabrinin tavana astıgı gibi bir gol yazamaz . Ben seviyorum abi sabriyi adamın tek sucu cok göze batmak . Ne sag bekler konusuldu ama sabri hep baki kaldı . Sabri yine üçlüyü cektircek ben inanıyorum . Herkez gider Sabri kalır Sabri Galatasaraylıdır !
İlk mesajlarım arkadaşlar herkese merhaba.Konu hakkında düşüncelerim çoğu arkadaşla uyuşuyor galiba.Bir adet hızlı ve kesici bir stoper alınması şart.Diğer arkadaşlarımın düşüncelerinide(sağ bek) göz önünde bulundurursak bizim için en ideal isim Neill Olur.Neillin isminin 3 aydan beri gündemde olduğunu düşünürsek alınmayacağı garanti.Ama genede defansın heryerinde oynuyabilecek bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.(DR/L/C)
Eboue için transfermarktta 7 milyon euro yazıyor bu biraz çok gibi 5e felan alsak süper transfer olur bence ama coloccini stoperde de oynayabildiği için daha iyi bence sağ bek de uğur olursa böyle bir defans süper olur
iyi sağlam bir uğur--coloccini---servet---hakan balta
Eboue :m26:
Benim tereddütüm Eboue gelirse Sabri'yi kesebilir mi??Abi şeytan tüyü var herifte kimse kesemiyor
Eboue de kesemez falan boşa gitmesin para
![]()
Yok abi sen Sabri'yi koy orayaRijkaard bile kesemiyorsa kimse kesemez o adamı
![]()
Sabriyi keseceğini düşünmüyorum.Frikikçimiz olmadan maça çıkamayız.Sabriyi bence nezar değmesin takıma diye tutuyolar ilk 11 de.![]()
Sabri nin yerine adam mı varda kesmiyo sanki.
van den borreyi alalım fmye göre adam sadece kale ve forvette oynayamıyor
forveti de burada öğrenir
Adam sırf şampiyonluk maçında 3'lü çeksin diye 1 sene oynatılıyor yav![]()