Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Bende duydum o kısmı toparlamaya çalıştı ama güldü felan iş bitmek üzere bana görede son aşamalara gelinmiş gibi artık rövanş maçının ardından açıklanır veya Samiyene süpriz olarak getirilebilir.

Eboue için transfermarktta 7 milyon euro yazıyor bu biraz çok gibi 5e felan alsak süper transfer olur bence ama coloccini stoperde de oynayabildiği için daha iyi bence sağ bek de uğur olursa böyle bir defans süper olur

iyi sağlam bir uğur--coloccini---servet---hakan balta

Ben Gökhanın boşa alınmış olacağını sanmıyorum ve sağ bek alınacak diyorum.

Eboue , sabriyi kesemez :p en azından dünyada hic bir sag bek netanya macında sabrinin tavana astıgı gibi bir gol yazamaz . Ben seviyorum abi sabriyi adamın tek sucu cok göze batmak . Ne sag bekler konusuldu ama sabri hep baki kaldı . Sabri yine üçlüyü cektircek ben inanıyorum . Herkez gider Sabri kalır Sabri Galatasaraylıdır !

DR/C de olabilir ben sadece teknik ekibin o düşüncede olabilitesini söylemek istedim.Alınan oyunculara dikkat edersen 2 veya daha fazla mevkide oynayabilen oyuncular.

Eboue :m26:

Benim tereddütüm Eboue gelirse Sabri'yi kesebilir mi?? :D Abi şeytan tüyü var herifte kimse kesemiyor :D Eboue de kesemez falan boşa gitmesin para :D

Eboue , sabriyi kesemez :p en azından dünyada hic bir sag bek netanya macında sabrinin tavana astıgı gibi bir gol yazamaz . Ben seviyorum abi sabriyi adamın tek sucu cok göze batmak . Ne sag bekler konusuldu ama sabri hep baki kaldı . Sabri yine üçlüyü cektircek ben inanıyorum . Herkez gider Sabri kalır Sabri Galatasaraylıdır !

Ebue Sabri yi mi kesemez gece geç saatler oldu diye mi bu yorum???

İlk mesajlarım arkadaşlar herkese merhaba.Konu hakkında düşüncelerim çoğu arkadaşla uyuşuyor galiba.Bir adet hızlı ve kesici bir stoper alınması şart.Diğer arkadaşlarımın düşüncelerinide(sağ bek) göz önünde bulundurursak bizim için en ideal isim Neill Olur.Neillin isminin 3 aydan beri gündemde olduğunu düşünürsek alınmayacağı garanti.Ama genede defansın heryerinde oynuyabilecek bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.(DR/L/C)

van den borreyi alalım fmye göre adam sadece kale ve forvette oynayamıyor :D

forveti de burada öğrenir

Eboue için transfermarktta 7 milyon euro yazıyor bu biraz çok gibi 5e felan alsak süper transfer olur bence ama coloccini stoperde de oynayabildiği için daha iyi bence sağ bek de uğur olursa böyle bir defans süper olur

iyi sağlam bir uğur--coloccini---servet---hakan balta

Yok abi sen Sabri'yi koy oraya :D Rijkaard bile kesemiyorsa kimse kesemez o adamı :D

Eboue :m26:

Benim tereddütüm Eboue gelirse Sabri'yi kesebilir mi?? :D Abi şeytan tüyü var herifte kimse kesemiyor :D Eboue de kesemez falan boşa gitmesin para :D

Sabriyi keseceğini düşünmüyorum.Frikikçimiz olmadan maça çıkamayız.Sabriyi bence nezar değmesin takıma diye tutuyolar ilk 11 de. :)

stoper alınıp emre güngör gönderilebilir hazırlık maçlarında da doğru dürüst oynamadı

Sabriyi keseceğini düşünmüyorum.Frikikçimiz olmadan maça çıkamayız.Sabriyi bence nezar değmesin takıma diye tutuyolar ilk 11 de. :)

Adam sırf şampiyonluk maçında 3'lü çeksin diye 1 sene oynatılıyor yav :D

Sabri nin yerine adam mı varda kesmiyo sanki.

Bence Uğur oynatılabilir.. Gayet de iyi oynadı ama hala Sabri var sağ bekimizde.. Hadi sağ beki geçtim hala frikik kullanıyor ona ne diyeceksin :D

Ben artık inandım şeytan tüyü diye bir şeyin varlığına :D

Fener zenci sever nede olsa.Bu esmer gerçi zenci değil ama onlar için fark etmiyor:D

Eboue ile Keita sağ kanata ray döşerler,kara tren gecikir belki de hiç gelmez ya :D

Geri
Üst Alt