Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Sabri yi biri keserse bence sabri onu antrenmanda sakatlar :D en iyisi göndermek :D

Uğur'un tam olarak hazır olmadığı, Rijkaard'ın da hazır olmayan Uğur'u oynatmak istemediği, bu yüzden Sabri'nin oynadığı konuşuluyordu geçenlerde.

Ebue Sabri yi mi kesemez gece geç saatler oldu diye mi bu yorum???

Eboue bir gelsinde kesilcek birileri bulunur adam bu aksam Atl.Madrid macında oynadı emirates cupta . Sabriyi kesemez dememin gerekcesi ben memnunum sabriden bursa macında kapalıda gözümün önüde dakika 90 da 70 metre topla depar atıp golü yazmasından sonra bu adamda kac ciger var diye düsünmeme sebep olucak bir adamı anında silemem . Ayrıca sabri devsirme bir sag bek adam bunun egitimiyle yetismemis ama canla basla oynuyor cocuk . Sabredin biraz ya 2-3 haftaya ugur tam iyi olucak bunun yanında serkan kurtulus var . Herseyden önce Rijkaard var .

Sabri sağbekten alınsın, amigo yapılsın :D

Sabri'de ciğer var da kafa yok.Futbol zekası, yetenek yok.Ciğeri ve hırsı da olmasa kasap olurdu zaten.:)

Eboue bir gelsinde kesilcek birileri bulunur adam bu aksam Atl.Madrid macında oynadı emirates cupta . Sabriyi kesemez dememin gerekcesi ben memnunum sabriden bursa macında kapalıda gözümün önüde dakika 90 da 70 metre topla depar atıp golü yazmasından sonra bu adamda kac ciger var diye düsünmeme sebep olucak bir adamı anında silemem . Ayrıca sabri devsirme bir sag bek adam bunun egitimiyle yetismemis ama canla basla oynuyor cocuk . Sabredin biraz ya 2-3 haftaya ugur tam iyi olucak bunun yanında serkan kurtulus var . Herseyden önce Rijkaard var .
Futbol sadece ciğer ile oynansaydı Barış şuan Barçada olurdu.

Sabri'nin Tjikuzu'dan tek farkı hızlı koşması ve laz olması :D

Altidore normal şartlarda piyasası olan bir adamdı bundan 2 yıl önceye kadar. Newcastle, Everton, Reading, Chelsea zamanında bununla ilgilenmişler. Hatta Real Madrid'in 10 milyon dolara alacağı söyleniyordu. Ama sonrasında Villarreal aldı almasına ama oradaki performansı da ortada. Sadece 6 maç oynayabilmiş ve 1 gol atabilmişti. Bu genç yaşına rağmen ABD milli takımında 16 maç oynadı, 7 golü var. Kendisini Konfederasyon Kupası'nda da izledim.

Şimdi piyasası olabilir, cevheri de olabilir ama Galatasaray'da verimli olur mu, sistemimize uyar mı, yetenekli oyuncularımıza ayak uydurabilir mi diye soruları peş peşe sıraladığımızda fazla olumlu konuşamam. Bu adamın en önemli avantajı güçlü fiziği ve en büyük yeteneği kafa vuruşları. Ayakları, top taşıma, sürme anlamında yeterli yeteneğe sahip değil. Galatasaray'ın ilk 11'inde oynayamayacağını çevresindeki usta ayaklara bakarak tartabiliriz. Çünkü takım olarak çok iyi paslaşan, seri oynayan ve de belli bir yetenek taşıyan, özellikle pas yapma, top sürme ve saklama gibi konularda kapasitesi olan bir forvete ihtiyaç olduğu kesin. Bu anlamda düşününce Altidore ismi şu an için kafamda soru işareti.

Kendisi 30 Ocak 2009'da Villarreal tarafından İspanya İkinci Lig ekibi Xerez'e kiralanmıştı. Bu takımda da hiç oynayamamış. Çünkü bir sakatlık geçirmiş ve iyileşene kadar da forma bulamamış.

Ne bileyim, bizim sistemimize uyacak, iyi uyum gösterebilecek teknik bir ayak daha çok işimize yarar diye düşünüyorum; eğer ki forvete (Baros'a) alternatif alınacaksa..

Sabri'nin Tjikuzu'dan tek farkı hızlı koşması ve laz olması :D

Samsunluların Laz olduğu nerede görülmüş?

Ayrıca ben bir Laz'ım, eğer ki Lazlık aşağılanacak bir şey ise. Malum Sabri ile yan yana anılınca bir aşağılama seziliyor.

Abi Altidore nerden çıktı?Benim kaçırdığım birşey mi var yoksa?

Samsunluların Laz olduğu nerede görülmüş?

Ayrıca ben bir Laz'ım, eğer ki Lazlık aşağılanacak bir şey ise. Malum Sabri ile yan yana anılınca bir aşağılama seziliyor.

Sabri'nin ruhu laz abi,burda lazları aşalayacak birşey yok bir nevi hepimiz lazız :D

Öyle bir duyum alınmış, ona yönelik olarak yazdım.

Tamam abi, teşekkür ederim.Benim finalim vardı Konfederasyon Kupası oynanırken, hiç izleme fırsatım olmadı ama izleyenler beğenmişti bu oyuncuyu.

Bence Sabri ile çok uğraşılıyor. Benimle o kadar uğraşılsaydı, 25 bin kişinin bana kıl olduğunu, her hareketimde uğuldadığını bilseydim topa vurmaya bile korkardım. Adamı yıllardır tam olarak oynayamayacağı bölgeye tıkan biziz. Sağ bek oyuncusu değil Sabri. Sağ bek oynayamıyor, bu bir futbol gerçeği ve bu anlamda onda kusur bulamayız. Hamit Altıntop ile arka arkaya dizildiğinde rakip savunmayı neden darmadağın ettiklerini konuşmak lazım bence. :)

Sabri'yi sağ açıkta da oynatsak pas yüzdesi, orta yüzdesi, şut yüzdesi değişmeyecek.Sabri'nin üzerinde büyü mü var ne varsa artık :), adam ilk çıktığı günden bu yana hiçbir özelliğini geliştiremedi.Bu kadar çok oynayıp, bu kadar yerinde sayan bir başka oyuncu yoktur sanırım.

Bence Sabri ile çok uğraşılıyor. Benimle o kadar uğraşılsaydı, 25 bin kişinin bana kıl olduğunu, her hareketimde uğuldadığını bilseydim topa vurmaya bile korkardım. Adamı yıllardır tam olarak oynayamayacağı bölgeye tıkan biziz. Sağ bek oyuncusu değil Sabri. Sağ bek oynayamıyor, bu bir futbol gerçeği ve bu anlamda onda kusur bulamayız. Hamit Altıntop ile arka arkaya dizildiğinde rakip savunmayı neden darmadağın ettiklerini konuşmak lazım bence. :)

O maçta da garip yanı goller Sabri sağ beke, Hamit sağ açığa geçtikten sonra geldi :) Ama tabiki Sabri oyuna girdikten sonra top neredeyse tamamen sağ kanadımızdaydı :D

Geri
Üst Alt