Haldun Üstünel: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Haldun Üstünel'den müjde: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

İnşallah Evra değildir sanırım kendisi 12 kardeş sahibi:)

Şaka bir yana yapılacak transferler bence çok bomba olacak yerlileri de yabancılara göre alacaklar o yüzden yerli transfer de yok..

evet mensahın adı çok geçiyodu biara

benim birşey dikkatimi çekti. eğer "tüm sülalesi" diyorsa ikna konusunda bu kişi siyahi bir futbolcu olabilir. geniş bir aile ve bağlı bir aile buda olsa olsa siyahidir. mesela : Mbokani, Remy gibi yani afro-avrupalı bakalım hayırlısı tabi Babel de bu grupta ama onun için ikna durumu söz konusu olur mu bilemiyeceğim Surinemli de olsa avrupai havası var. İnşallah iyi bir transfer olur. Ayrıca ne olursa olsun bizim seri ve yabancı bir stopere ihtiyacımız var buda yine bence Zurab,Neill ve Mensah tan biri olabilir. ( isimleri yanlış yazdıysam özür dilerim gözlerim yorgun biraz ! ). Yine stoper için ikna durumu varsa ve yine siyahi dersek bu da Mensah tır misal !

yorgun morgun dehşet bi tespit yapmışsın...helal olsun :D ÇGH

aynen Evra tarzı siyahilerde aile bağları yoğundur. Mesela Barack Obama her karede eşi ve/veya çocuklarıyla. Bush bu kadar değildi dimi ? O yüzden siyahi yada hani bir ihtimal Güney Amerikalı olabilir. Meksika-Arjantin-Brezilya gibi. Dos Santosuda göz önünde tutabiliriz. Avrupalılarda bu aile bağı olayı yoktur bakınız : Guiza :D yoksa ne işi var bu yaşta f5 te :D

bjk metzelderi de bitiriyormuş. adamlar iyi transfer yaptı. umarım biz de bitiririz artık

İnşallah Evra değildir sanırım kendisi 12 kardeş sahibi:)

Şaka bir yana yapılacak transferler bence çok bomba olacak yerlileri de yabancılara göre alacaklar o yüzden yerli transfer de yok..

12 olsa iyi 23 kardesler:D

hayatta bir gerçek vardır. Gözümüzü kapayıp düşünelim .Koskoca R.Madrid iyi olsa gerekli olsa ve randımanlı olsa 28 yaşındaki adamı BJK gibi bir klupe 5-6M avruya s-a-t-m-a-z ! bence fiyasko olucak. Lig te tamam bir şekilde kotarırlar maçları ama Ş.Liginde arkadaşımızın da dediği gibi ağır bir savunmacıyla işleri zor ve maddiyat olarak kötü bir tercih.

Popescu ile kıyaslamak bence yanlış olır.Çünkü Popescu çok özel bir futbolcuydu.
kıyaslamadım sadece ağı olup olmamasının defans oyuncusu için çok da önemli olmadığını söyledim. eğer sağ bek ve sol bek kademeye girmeyi bilirse metzelder çok iş yapar.

kıyaslamadım sadece ağı olup olmamasının defans oyuncusu için çok da önemli olmadığını söyledim. eğer sağ bek ve sol bek kademeye girmeyi bilirse metzelder çok iş yapar.

Bu ülkede bana bi tane kademesi iyi olan bek söylesene.

Ugur Ucar :D

Valla o adam daha çaylak.Yorum yapmak bence yanlış olur.Çok beklenti oluyor,sonra adamlar başarısız olunca harcanıyor.

izlemedim ama defans için 6.5 milyon euro ve en az iki oyuncu. ya büyük kazık yediler ya da çocuk süper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt