Haldun Üstünel: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Haldun Üstünel'den müjde: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

Ulan eskiden 1-2 taneydi bu duyumcular.Saygı duyulan abilerimiz gelirler,yazarlar ve giderlerdi.Şimdi heryerde duyumcu var,bloglara bile sıçradılar.

ah eski transfer sezonları ah ..

Geçen sene Oliviera bizi red etmemişmiydi şimdi neden hayla onunla ilgileniyoruz.?

Ulan eskiden 1-2 taneydi bu duyumcular.Saygı duyulan abilerimiz gelirler,yazarlar ve giderlerdi.Şimdi heryerde duyumcu var,bloglara bile sıçradılar.

Alt tarafi alinti uzatma işine bak ...

bunlardan biri kesinleşti gibi bonservisi bu sene biten sağ kanat oyuncusu lucas neill

diğeri de her zamn dediğim oliviera ama bu transferin kesinlikle bittiğini söyleyemem transferler diğer takımların transferlerini açıklamasıyla açıklanacaktır

Alt tarafi alinti uzatma işine bak ...

Üstüne alınmanın sebebi nedir ?

Millet harbi sıyırmış balatayı :D Bitsin artık şu transfer dönemi..

Gereksiz polemik ..

Halbuki önünden yeseydin , senin uslubunla cvp vermezdim sana :)

Sinan kendine gel oğlum.Sana laf yapan yok,sana duyumcu diyen de yok.Gitmişsin diğer forumda gördüğünü gelip yazmışsın buraya,birşey mi dedik ?

Polemiğe girdiğim falan da yok,yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışıyorum.

...diğeri de her zamn dediğim oliviera ama bu transferin kesinlikle bittiğini söyleyemem transferler diğer takımların transferlerini açıklamasıyla açıklanacaktır

oldu tamam.

hey Allah'ım yaa. yöneticiler futbolcuyla anlaşacaklar ama açıklamak için diğer takımların transfer açıklamasını bekleyecekler -ilk resmi maça 20 gün bile kalmamışken hem de-. yersen...

böyle fanteziler olabileceği ihtimali nerden çıkıyor anlamış değilim...

Bi yerde okumuştum, sanırım Haldun Üstünel İngiltere'ye gitmiş Neill'le görüşmek ve forvet aramak için.

Forvet kayıp olmuş arıyo ne var buda bitiyosun:D:D:D:D:D:D

Haldun üstünelin yaptığı işler gayet başarılı ama transferin sadece na bırakılması bizim gibi bir kulübe yakışmıyor bence biizmde artık bir izleme,tarama ekibimizin olması gerekli,onlar bulurlar ikna işi halduna kalır....

Bu şekilde hem daha profesyonel bir kulüp oluruz,hem sezon içinde çok ülkede oyuncuları baglarız,genç yetenekleri keşfederiz...

Sokak sokak , cadde cadde forvet arıyor.

halı sahada maç yapan gençleri falan izliyor herhalde...ben kendimi öneriyorum o zaman! 5 maç 11 gol ! yeterince iyi mi haldun üstad :D

neill ve babel diye umuyorum

benim birşey dikkatimi çekti. eğer "tüm sülalesi" diyorsa ikna konusunda bu kişi siyahi bir futbolcu olabilir. geniş bir aile ve bağlı bir aile buda olsa olsa siyahidir. mesela : Mbokani, Remy gibi yani afro-avrupalı bakalım hayırlısı tabi Babel de bu grupta ama onun için ikna durumu söz konusu olur mu bilemiyeceğim Surinemli de olsa avrupai havası var. İnşallah iyi bir transfer olur. Ayrıca ne olursa olsun bizim seri ve yabancı bir stopere ihtiyacımız var buda yine bence Zurab,Neill ve Mensah tan biri olabilir. ( isimleri yanlış yazdıysam özür dilerim gözlerim yorgun biraz ! ). Yine stoper için ikna durumu varsa ve yine siyahi dersek bu da Mensah tır misal !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt