Haldun Üstünel: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Haldun Üstünel'den müjde: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

Bekleyip görmekten başka çare yok. Ama insanın elinde değil dayanamayıp bi göz gezdiriyor gazetelere haberlere:D

Bence çok farklı bir isim gelecek.Hiç adı geçmemiş..Forumda yazılan isimlerden biri olmayacak gibi geliyor bana..

valla zotospora hiç bakmıyorum.Bazen moralim bozuk olunca açıp bi bakıyordum neşeleniyordum.Ama geçenlerde Drogba'nın Trabzona yeşillik için geleceğini okuyunca,neşelenmenin ötesinde farklı duygular yaşadım.:D

Düşün yani yarın Drogba Trabzonspor'da,resmi siteden açıklanıyor.

Drogba akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.Trabzonspor atkısını boynuna takan:D:D Drogba,Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.Trabzonsporda çok kaliteli futbolcuların olduğunu söyleyen Drogba ''tesislere bayıldım'' dedi.

Avni Anker'in yeni stampford Bridge i olacağını söyleyen drogba,Chelsea taraftarını da topa tuttu.''Yıllardır Trabzonspor'u takip ediyorum,taraftarı çok ateşli.Ama Chelsea taraftarı tiyatro izler gibi izliyor maçları.BU büyük camiayı tercih etmemin sebeplerinden biri de bu''dedi.

İmza töreni Avni anker stadında :D:D

Renktaşlar,hayal gücümü zorluyorum ama aklım hayalim almıyor.BU haberi fotospor yapmıştı.Sadri Şeneri Drogbanın yanaklarından öperken düşünsenize:D

Bence çok farklı bir isim gelecek.Hiç adı geçmemiş..Forumda yazılan isimlerden biri olmayacak gibi geliyor bana..

Yönetimin önceden beri değişmeyen bir transfer politikası zaten isim sızdırmamak. Doğru olanda zaten. Bu suretle söylediğin gibi bi süpriz isim olabilir.

Arkadaşlar geçen sene Kewell ve Baroş alınmadan önce dedikodusu var mıydı? Topik var mıydı?

anlaştıysanız bitirin işi getirin hollanda kampına...:(

Sanırım bu sene bonservisi elinde biri almayacağız eğer öyle olsaydı bu kadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum. Gerçi Haldun Abi bizi yine yanıltabilir :)

turkspor.net ,Haldun üstadın bu röportajını da yalanlamışş...

arkadaslar, haldun üstünelin söyledigi laflari ben kendimi kulagimla duydum.. daha gecen ligtv de geldi.. dediki 2 oyuncuyla büyük ölcüde anlastik.. cok zor oldu.. butün sülalesini ikna etmek zorundaydik.. ama degdi

aynen bunlari dedi.. yani 100% dedi bunu Haldun Üstünel.

Yanlış topic arkadaşlar sorry :D

---------------Leo---------------

--Uğur--Servet--Gökhan--Hakan

----Barış----Ayhan(tobi)----Arda

----Babel-----Baros----Kewell

bu kadro olursa çok iş yapar bence

arkadaslar, haldun üstünelin söyledigi laflari ben kendimi kulagimla duydum.. daha gecen ligtv de geldi.. dediki 2 oyuncuyla büyük ölcüde anlastik.. cok zor oldu.. butün sülalesini ikna etmek zorundaydik.. ama degdi

aynen bunlari dedi.. yani 100% dedi bunu Haldun Üstünel.

Zaten Osman Tanburacı'ya da söylemiş.

Osman Tanburacı' Alıntı:
Haldun Üstünel bana şöyle demişti;

‘Osman Ağabey, açılışa değil ama Hollanda kampına yeni transferler yetişir.’

Bir tek kewell ani geldi öyle.Başka kim geldiyse hep haberimiz olmuştu...

evet ama baroş transferin son gününde gelmişti hatta steu bükreş maçı vardı ogün o yüzden çok ani olmuştu sadece 1 2 gün boyunca konuşulmuştu...

---------------Leo---------------

--Uğur--Servet--Gökhan--Hakan

----Barış----Ayhan(tobi)----Arda

----Babel-----Baros----Kewell

bu kadro olursa çok iş yapar bence

Kadro Barış dışında süper.Barılş mücadele ediyor ama takıma katkısı teknik eksikliğinden ötürü ter döktüğü kadar değil.

evet ama baroş transferin son gününde gelmişti hatta steu bükreş maçı vardı ogün o yüzden çok ani olmuştu sadece 1 2 gün boyunca konuşulmuştu...

Bükreş maçında bir gün sonra imzayı attı.Baros gelmeden önce haberleri yapıldı baya bir tek kewell dan haberi yoktu kimsenin.

Cevap: Haldun Üstünel: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

bu hafta da çok durgun. bizimkileri tobol'u geçelim ondan sonra eksiğimizi görüp transfer yapalım derler.

Servet satılmadığı takdirde sadece en fazla iki transfer yapılacağını ve bu transferlerin muhtemelen bonservisi elinde olan futbolcular olacağını düşünüyorum.

Benim bir şey dikkatimi çekti .. Resmi sitede bir haber ve aslında her zaman yayınlanan kamp ile ilgili bilgi amaçlı bir yazı ... Her zaman Cuadrat , Pujol , Rijkaard , Neeskens'in neler yaptırdığı ile ilgili bir yazı olurdu ya da o ifadelerden oluşan bir yazı .. Fakat bu sabahki antrenman bilgi yazısında bir şey dikkatimi çekti ... Rijkaard ve Neeskens'in isimleri yer almıyor haberde .. Bu demek oluyor ki bu sabahki antrenmanda yer almamışlar .. Almamışlar da neden .. :) Aklıma güzel güzel şeyler geliyor .. Haldun'un yanında olmasınlar ?? :o :o

Haber de şu :

Hollanda Günlüğü: 30 Haziran Salı (Sabah)

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, kampın dördüncü gününde ilk çalışmasını bu sabah saat 10:30’da gerçekleştirdi.

Milli oyuncular ile sakatlıktan yeni çıkan Tobias Linderoth, kondisyoner Carlos Cuadrat yönetiminde sahada yaklaşık 1 saat 15 dakika süren kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular ise kondisyoner Albert Roca Pujol yönetiminde salonda kuvvet kapasiteli bir çalışma yaptı.

Emre Aşık ise takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, hazırlık kampındaki çalışmalarını basına ve taraftara kapalı olarak bu akşamüstü saat 17:30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt