Haldun Üstünel: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Haldun Üstünel'den müjde: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

servet gökhan ikilisini nasıl olur da yan yana düşünürsünüz!

Ben düşünebiliyorum şahsen. Gökhana pek güvenemesem de Babel ile Biglia gelsin de diğerleri pek önem arzetmiyor. Şahsi fikrimdir tabii ki:D (Elbette diğerleri önemli ancak bu kadro lig ve Avrupada iyi işler yapar)

Cevap: Haldun Üstünel'den müjde: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

fatıh terım dusunurde renkdaslarım dusunemez mı super de uyum saglarlar

uyum sağlarlar ama belki biraz ağır kalabilirler .. tamam hava hakimiyetimiz düzelir ama hızlı forvetlere karşı zaaf oluşabilir

Cevap: Haldun Üstünel: 2 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık !

ağır kalmak ne kelime araya atılan toplarda,hızlı forvetler karşısında kıpırdayamazlar bile! beşiktaş maçlarını düşünmek istemiyorum!

Yarın 1 Temmuz birşeyler bekliyorum.

ağır kalmak ne kelime araya atılan toplarda,hızlı forvetler karşısında kıpırdayamazlar bile! beşiktaş maçlarını düşünmek istemiyorum!

En son hatırladığınız hızlı stoper kimdi mesela? Lugano-Edu ikilisi nasıl sizce? Önlerinde de Biglia ve Linderoth olacak ve takım defansı zayıf olacak öyle mi?

Hala perşembe günü diyorum ben !

gökhan'a birşey diyemem ama servet o kadar da yavaş bir oyuncu sayılmaz. uzun mesafede onun oyuncuya yetişemeyip de gol yediğimizi pek hatırlamıyorum. ayrıca servet ilk müdahaleleri iyi, birebirde kolay kolay çalım yemeyen biri. bu ikilinin asıl sıkıntısı oyun kuramamak olur bence.

1 haziran saat gece 24:00 veya sabah saatlerinde aldığımız 3 oyuncu resmen açıklanır.

1.Leo Franko kesin zaten resmi olacak

2.Babel

3.Owen

1 temmuz a giriyoruz bu gece.Ya bu gece bitirirler ya da yarına kesin gelecek gibi hissediyorum.

Bir tane Govou bize transferi kapatır aslında.Tahminimce Neil geldi çünkü.

1 haziran saat gece 24:00 veya sabah saatlerinde aldığımız 3 oyuncu resmen açıklanır.

1.Leo Franko kesin zaten resmi olacak

2.Babel

3.Owen

babel alınacaksa owen neden alınsın?

hadi arda orta sahada diyelim kewell-baros-babel-owen beraber nasıl oynatmayı düşünüoyorsun? bu adamlardan birinin bile yedeğe çekilmesi lükstür ve bizim öyle bir lüksümüz yok ...

Stoperler bence iyi.Sol bekte 3 tane alternatif var orası da iyi.Ortasaha zaten en rotasyon fazlalığı olan yerimiz.Bence 10 numara özellikli oyuncularımız da var.Şimdi burada bana göre Bazı tercihler var:Mesela forvet alınabilir,mesela sağ açık alınabilir,ya da Hoca ben 2 transfer istiyorum derse o zaman ya sağ açık ya forvet alıp,araya bi tane de sağ bek sıkışabilir.

1- sağ kanada winger-forward

2- orta sahaya oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu

3- sağ bekte de görev alabilen, hızlı, oyun kurabilen bir stoper

4- ileri üçlünün her bölgesinde görev alabilen çok yönlü yedek forvet

ihtiyaçlarımız ve öncelik böyle olmalıdır transferde ama bunların hepsini almamıza imkanlar el vermez maalesef ... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt