Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

İzledim.Bu videoda hangi özelliklerini beğendin Caner in.Ben birşey göremedimde.Sadece merak ettim Önercim.Yoksa tartışmak gibi bir amacım yok.

yok abi zaten benimde oyle bir amacim yoktu cunku ozliklerinin yarisi bi videoda ondan dedin ama ortalari baya iyimiz bide teknikli biri

Caner pazarlığı!

Teknik direktör Arthur Zico’nun defterden sildiği, CSKA Yönetimi’nin de göndermek istediği milli futbolcunun kısa süre içinde Florya’ya ayak basması bekleniyor.

Fanatik Gazetesi'nin 19 Ağustos 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; CSKA 3.5 milyon Euro’ya satmak istiyor, ancak Cim Bom şu an için 150 bin Euro vererek kiralamayı, yaz aylarında ise üzerini tamamlayarak bonservisini almayı taahhüt ediyor. İki kulüp arasında anlaşma çok yakın, çünkü taraflar, Caner’in aldığı yıllık 2 milyon Euro’luk ücreti bile yarı yarıya ödemek konusunda pazarlıklar yapıyor.

19.08.2009

Kaynak : Fanatik

150 bin dolar iyi bir miktar kiralamak için.

ama 3.5 m çok satın almak için.

Caneri muhakkak almalıyız kaliteli bir oyuncu bence..Kewell zaten 30 yaşında 90 çıkaramıyor..İlerde mutlaka sol açık eksikliğimiz olacak..Caner hem bek hem açık oynuyor bu eksikliği kapatır hemde türk sercandan daha faydalı bir transfer olur..

Caneri muhakkak almalıyız kaliteli bir oyuncu bence..Kewell zaten 30 yaşında 90 çıkaramıyor..İlerde mutlaka sol açık eksikliğimiz olacak..Caner hem bek hem açık oynuyor bu eksikliği kapatır hemde türk sercandan daha faydalı bir transfer olur..

Canerin bekte pek verimli olacağını sanmıyorum, en azından bir Hakan gibi olamaz, eğerki bir sol bek düşünülüyorsa farklı bir isim olmasını temenni ederim, yok eğer Alp kalacaksa o da olur. Ayrıca sol açığın ilk alternatifi var zaten Serdar, oyun karakterine ve futbol zekasına baktığında Canerin çok çok üstünde diyebiliriz, Caner de yetenekli bir oyuncu ama aradığımız adam olduğunu düşünmüyorum. Volkan Şeni al çok daha iyidir sol kanat oyuncusu arıyorsan.

Biraz uçuk olabilir ama Caner gelirse sol bekten çok Ayhan keser diye düşünüyorum.

Mutlaka alınmalı.

Uğur-Servet-Balta-Caner

Hakan solda çatı çatır oynarken ve stoperde Emre Güngör gibi bir adam olmasına rağmen takviye ihtiyacı ortaya atılırken anlamam hiç neden birçok renktaş Hakanı stoperde istiyor diye. Sırf kademe anlayışı ve topu oyuna iyi sokması ile oranın ihtiyacını gidermez Hakan, Servetin yanına Güngör gibi aynı zamanda çabuk bir adam lazım. Ha Hakanın yanına Servet değil de Emre Güngör olsa olabilir.

Hakan solda çatı çatır oynarken ve stoperde Emre Güngör gibi bir adam olmasına rağmen takviye ihtiyacı ortaya atılırken anlamam hiç neden birçok renktaş Hakanı stoperde istiyor diye. Sırf kademe anlayışı ve topu oyuna iyi sokması ile oranın ihtiyacını gidermez Hakan, Servetin yanına Güngör gibi aynı zamanda çabuk bir adam lazım. Ha Hakanın yanına Servet değil de Emre Güngör olsa olabilir.

Tamam seni mi kırıcam Emre Güngör olsun:D.Ama Caner Balta'yı kesebilir mi?Tam bir muamma.

Bu arada Caner Erkin başlıklı bir konuya 5 yıldız veren zatı ayrıca tebrik eder kendisine hayatta başarılar dilerim.

Caner açıklarda, kanatlarda ve sol bekte oynayabilir.

Hakan Balta Manisada nerde oynuyordu acaba ? :)

Caner hele bir gelsin de kim kimi kesecek o zaman görürüz. :)

Tamam seni mi kırıcam Emre Güngör olsun:D.Ama Caner Balta'yı kesebilir mi?Tam bir muamma.

Tamam o zaman anlaştık alabiliriz Caneri:p

Bence Hakanı kesmek çok zor, Topalı, Serveti, Barosu kesmekten bile, çünkü adam da hem müthiş bir soğukkanlılık hem de 2 senedir Arda dahil kimsede göremediğimiz istikrar. Canerin ofansif yönü daha ağır basıyor, Hakan kadar iyi kapatabileceğini sanmıyorum. 2 sene önce olsa hayır demezdim bu adama ama şimdi Kewellın arkasından gelen bir Serdar var sol açık için o yüzden ne kadar ihtiyaç duyduğumuz bence soru işareti.

Tamam o zaman anlaştık alabiliriz Caneri:p

Bence Hakanı kesmek çok zor, Topalı, Serveti, Barosu kesmekten bile, çünkü adam da hem müthiş bir soğukkanlılık hem de 2 senedir Arda dahil kimsede göremediğimiz istikrar. Canerin ofansif yönü daha ağır basıyor, Hakan kadar iyi kapatabileceğini sanmıyorum. 2 sene önce olsa hayır demezdim bu adama ama şimdi Kewellın arkasından gelen bir Serdar var sol açık için o yüzden ne kadar ihtiyaç duyduğumuz bence soru işareti.

Volkan yaman ve Alpaslan' ın gidişiyle hakan baltaya Allah korusun birşey olursa siz çıkıp oynarsınız o zaman sol bekte.

Zaten aliniyorsa Hakanin önünü kessin diye alinmaz. Hakana yedek olarak alinir.

Kendisinden bek olarak üstün oynamasını beklemiyorum zaten..Kewell ın 90 dakikayı çıkaramadığı ve yaşı itibariyle 1-2 senelik ömrü olduğu düşünülürse çok yerinde transfer olur..

Süratli hareketli yer tutmasını bilen ortaları çok iyi olan oyuncu..

Zico efendi ne anlar topçudan önder sakatlanana kadar gökhan yedek bekliyordu ilk zamanlar..

Hem ziconun asıl gönderme sebebi zicoya oyundan aldığı sırada tepki göstermesi..

Zamanında arsenal istemişti wenger istediğine göre bi bildiği vardır sonra 3 mn euroya rusyaya gitti..

Tabi izlemeden sallayanlar ordusu medyada şişirilmediği burda olmadığı için burun kıvırıyorlar..

Bunların sarp transferi öncesi ve kötü oynadığı ilk maçtaki yorumlarınıda biliyoruz..

4-3-3 e uygun süper bir geri dörtlü olur...

uğur emre güngör servet caner

Caner i solbekte sürekli kullanmak ona ve futbola ihanettir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt