Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

dev-yilan.jpg

Yılan hikayesine döndü

Hikaye oldugundan eminmisin.

bence hikaye degil o resimdeki, gercek. :dogrun:

Dün aksam transfer bölümünde 500-600 kisi vardi..Ne zaman böyle yogunluk olsa transfer oluyordu..Bende heycanlanmistim baya, transfer bu gece aciklanir diye..

Beklemekten baska caremiz yok..Olmazsa da canlari sagolsun..Bu takim yüzümüzü güldürmeye fazlasiyla yeter...

Ben de ne kadar gerekli olduğunda tereddütler yaşıyorum ama büyük ihtimal veriyorum gelmesine. Yönetim nasıl Aurelio konusunu yalanladıysa, son günlerde daha fazla çıkan haberler Caner üzerine ve çok iddialılar, buna rağmen bu konuda bir açıklama gelmedi. Bitti sanırım bu transfer.

Bu caner sol bek değil filan diyolar,sol bek değilse ne diye düşünüyoruz??

Caner muhtemelen gelecektir. Bence kiralik gelir bu sezon, sezon sonu'da satin aliriz.

Arkadaşlar, Zico'nun kadrosunda Caner'e yer yok. CSKA yönetimi de kadroda yer kaplayacağına gitsin bi takımda oynasın diyor. Burda bir sorun yok.

Bizim burada tek istediğimiz satış opsiyonu. Ama biz Avrupa arenasında iddialı olduğumuz için Caner'in kendini gösterebileceğini düşünüyor adamlar. Bundan da satış opsiyonu vermek istemiyor bize.

Yoksa iş bitmişti, ama yakın bence transfer.

caner olmazsa alternatifimiz var mı yani başka biri düşünülüyor mu acaba sol bek için?

Caner ile prensipte anlaşmışız ...

Resmi aciklama 1-2 gün icinde gelecek rahat olun .

caner ile ilgili bilgilerimi paylaşayım arkadaşlar

caner transferinde cska yönetimi ile anlaşıldı

manisa caneri cska ya sattığı zaman ek madde koydurmuş.başka kulübe satılırsa %25ni alacam demiş

galatasaray caneri bu sene kiralıyacak, ancak önümüzdeki sene için satın alma opsiyonu galatasarayda olacak.bonservis için 3-3.5 milyon civarı olduğu söyleniyor

cska yönetimide bonsercis ücretinin %25 ni galatasaraya ödetmek istiyor, bizim yönetim kabul etmiyor ve bu payın cska tarafından ödenmesini istiyor

CSKA Moskova'da forma giyen Caner, Galatasaray'a 'Evet' dedi. Genç yıldız yarın İstanbul'da

Galatasaray yönetimi, CSKA Moskova'da forma giyen Caner Erkin'in transferine son noktayı yarın koyuyor. Genç futbolcuyu İstanbul'a çağıran sarı-kırmızılı yöneticilerin, Caner ile her konuda anlaştığı ve Rus kulübüyle yapılan bonservis pazarlığında son noktaya gelindiği öğrenildi. Caner'in bonservisini sezon sonunda satın almak isteyen G.Saray, CSKA Moskova'ya "Bu sezon kiralayalım, sezon sonunda satın alma opsiyonu bizde olsun" teklifini getirdiği ifade edildi.

https://www.sabah.com.tr/Spor/2009/08/23/caner_evet_dedi_cska_direniyor

caneri kiralamamız çok iyi olur

belkide beklediğimiz performansı gösteremez biz de satın almayız...

Volkan Yamanin artik Es es ile anlasmak uzere oldugu haberlerin ortada olmasi artik Canerin Galatasarayda oldugu cok buyuk bir olasilik oldu..

bu haber konusunda cok sevindim ve cok cok yerinde bir transfer, artik Hakan Balta ve Caner (her ne kadar asil mevkisi degil diyenler olsa bile) ile turkiye liginde benim gozumde en iyi sol bekler bizde demektir.

Hakan Balta belki biraz daha kontrollu bir sol bek, Caner ile daha ataga yonelik bir sol bekimiz var artik. cok guzel bir rekabet olacak.

SUPER!

Yavrum Caner. Alt yapı maçından sonra konuşurken "abicim görcen. türkiyenin en iyi sol kanatı olacam görecen" demiştin. Helal olsun, sen bu hırsınla bizde çok iş yaparsın. Sen zaten CSKA ya transfer olarak potansiyelini belli etmiştin. Gene sıradan bir anadolu klübüne dönmek sana yakışmazdı. Şimdi CSKA'dan da büyük bir klübe geleceksin. Galatasaray'a. ;)

Beyler, Caner o kadar potansiyelli bir çocuk ki, Hamit'in bir başka versiyonudur. Şu çocuğu şöyle bir form tuttuğunda izleyin, Hamit'e gerek duymazsınız.

Yeni ERGÜN PEMBE'miz bulunmuştur. Hayırlı ola. ;)

Yavrum Caner. Alt yapı maçından sonra konuşurken "abicim görcen. türkiyenin en iyi sol kanatı olacam görecen" demiştin. Helal olsun, sen bu hırsınla bizde çok iş yaparsın. Sen zaten CSKA ya transfer olarak potansiyelini belli etmiştin. Gene sıradan bir anadolu klübüne dönmek sana yakışmazdı. Şimdi CSKA'dan da büyük bir klübe geleceksin. Galatasaray'a. ;)

Beyler, Caner o kadar potansiyelli bir çocuk ki, Hamit'in bir başka versiyonudur. Şu çocuğu şöyle bir form tuttuğunda izleyin, Hamit'e gerek duymazsınız.

Oooooooo sen de hem Caner le hem sercanla konuşuyorsun bakıyorum. Ne yapmaya çalışıyorsun?

Sabah sabah icmek seni yakinda öldürür kardes..Sagligina dikkat etmelisin...

Hap map kullaniyorsan, o da götürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt