Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Son 1 haftadır bu transfer dedikoduları bölümünde gerçekten bir düşüş var, malzeme açısından değil tabiki, ama yorumlardaki bozuk Türkçe, birbirine laf geçirme yarışı, hadi bakalım hayırlısı. Bunun sebebi takımıyla ilgilenmekten ziyade yazın zaman geçirmeye çalışan kardeşlerimiz olabilir mi?

Sebebi foruma sadece transfer haberi niyetiyle uye olan arkadaslarimizin olmasi...

Msn ifadeleriyle bu forumu goturuyorlar...

Yaklasik 1-1.5 ay once bu kadar isim yokken daha temiz ve sakin di bu topicler maalesef bozuldu...

Cogu arkadasimizin dediginiz gibi vakit gecirme niyetleri bunu sozum meclisten disari avatar,imza vs. durumlarina bile girme niyetleri yok:)

(Not:Son yazdigim cumle satasma amacli degildir kimse tarafindan yanlis anlasilmasin)

Sebebi foruma sadece transfer haberi niyetiyle uye olan arkadaslarimizin olmasi...

Yaklasik 1-1.5 ay once bu kadar isim yokken daha temiz ve sakin di bu topicler maalesef bozuldu...

Cogu arkadasimizin dediginiz gibi vakit gecirme niyetleri bunu sozum meclisten disari avatar,imza vs. durumlarina bile girme niyetleri yok:)

(Not:Son yazdigim cumle satasma amacli degildir kimse tarafindan yanlis anlasilmasin)

Valla ben yaklaşık bir ay kadar önce üye oldum, sadece görüşlerimi belirtmek için ama vakit geçirme amaçlı üye olmadım siteye.

Bırak forumu insanlar kendilerine dikkat etmiyor.. avatar değil saçını taramıyor adam , dünyayı hic takmayanlar var , kirletenler var .. biz ölelimmi yani ??

BEyler transferle ilgili bilgi , duyum alan varmı ??

GALATASARAY BOMBAYI PAZARTESİ PATLATACAK . TRANSFER %99 GERÇEKLEŞTİ , TEK SORUN TEMİNAT

Bu iletiyi forumda gördüm .

İletiyi gönderen kişi 45 yaşında . Çok güvenilir biri olduğu söyleniyor , her duyumu doğru çıkıyor .

Ayrıca transferin Cumartesi gerçekleşeceği yönünde iddalarda var

Not: Bende bunu baska bir forumdan gordum.

ben facebookdan biriyle konusdum adam 50 yasnda nerdeyse yöneticilerden biriyle konusmus deco olayını tamam nerdeyse aldık fln yazmıs ..

renktaşlar şu duyum işi artık gerçekten can sıkıntısı olmaya başladı birşey olduğuda yok ve hevesimiz sürekli kursağımızda kalıyor. yine nerden alındı bu duyumlar acaba? lütfen mş ile başlayıp scoutgs ile devam eden seriye üçüncü olmasın bunlarda??

bu direk kaynak gösteriyo ..

Deco takımda kalacağını söyledi bildiğim kadarıyla?

deco takımda kalacağını söyledi artıkdeco işi boşş

GALATASARAY BOMBAYI PAZARTESİ PATLATACAK . TRANSFER %99 GERÇEKLEŞTİ , TEK SORUN TEMİNAT

Bu iletiyi forumda gördüm .

İletiyi gönderen kişi 45 yaşında . Çok güvenilir biri olduğu söyleniyor , her duyumu doğru çıkıyor .

Ayrıca transferin Cumartesi gerçekleşeceği yönünde iddalarda var

Not: Bende bunu baska bir forumdan gordum.

Simdi bunun kaynaginin neresi oldugunu da ogrendim...

Gstv.net bakmak isteyen bakabilir...

Bende bu yazilanlari baska bir forumdan gordum !

ya walla alalım gmbyi birde sezeri genç yetenekli adamlar bitsin transfer iyice uzadı artık bktım son günlerde şu duyum ve box to box kelimelerinden...

ya ben forma almak icin transferi beklemek istemiyorum hemen yapsalar pazartesi alsak ..

Arkasina yazdiracagin isim acisindan mi ? :)

evet ya şimdi gidip alıcam keita yı ..bi bakmısın DECO gelmis .. yalaka bi tipde hemn gelir deco formasıyla .. acı çekmek istemiorm :D:D **deco örnektir satılamaz :D

evet ya şimdi gidip alıcam keita yı ..bi bakmısın DECO gelmis .. yalaka bi tipde hemn gelir deco formasıyla .. acı çekmek istemiorm :D:D **deco örnektir satılamaz :D

Yaa bende Keita yazdirmayi dusunuyodum ama Arda aldi 10 numarayi ve kaptanligi Arda yazdiricam galiba :)

ScoutGs Adminine bir soru sordum bakalım cevabı ne olucak soru şu

Sayın Admin Bia alınırsa onun dısında bir ortasaha yada defans alınıcak mı? yoksa transfer kapatılıcakmı bilgilendirirseniz sevinirim

Geri
Üst Alt