Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Örnek olması gerekenler kendine gelsin.

Temmuzun sonuna doğru alındı ...

Biz annan de jong beklerken Haldun Üstünelden olduk :( En büyük transfer Haldun Üstünel olsun...

Ya orda eleman Haldun Üstünel'e giydiriyordu "Elano Agustos'da geldi" diye, ben de yok artik babinda öyle yazdim. 29 Temmuz'da anlasma saglandi.

Ayıp ulan,adam ailesini görmedi 1 ay,siz burda kıçınızı yayıp mal mal yorumlar yazarken o adam Galatasaray'ın iyiliğine çalışıyordu,ne aldı karşılığında,boruyu.Nankörler,hainler,yazıklar olsun hepinize ulan.

İmzamı atarım.:tiphat:

Ayıp ulan,adam ailesini görmedi 1 ay,siz burda kıçınızı yayıp mal mal yorumlar yazarken o adam Galatasaray'ın iyiliğine çalışıyordu,ne aldı karşılığında,boruyu.Nankörler,hainler,yazıklar olsun hepinize ulan.

1 ay boyunca ailesinden uzak avrupada futbolcu peşinde koşarken adam cıkıp taraftarın mutlulugu yüzündeki gülümsemesi yeter diyebilen bir yüregi kaybettik yemişim transferini stadını

Tribundergiden

Ayrica tüm calisma masraflarini kend cebinden ödedi (yüzbinlerce Euro). Sezgin gibi kulübü sögüslemedi!

Şu durumda Haldun'a laf yapabilmenin tek amacı farklı görünmektir,başka açıklaması yok.Galatasaray'ın parasıyla şov yaptı,buyur ? Satalım Galatasaray'ı Rus zenginlerine onlar yapsın şovu madem.Kafanız nasıl çalışıyor gençler,ne yiyip ne içiyorsunuz ?

Yalnız uA acayip tepkili.Böyle giderse o Adnan Sezgini indirirler oradan.

Adnan Sezgin nedir abi ? Şikeci,allahın belası,gerizekalı herifin teki.Adnan Polat'ın sonu olur,güle güle yavrum güle.

Adnan Sezgin sevdası onu bu karara itti,bütün yetkilerini aldılar elinden,of başkan seni başarısızlıkta bile destekliyoruz ama bu senin Adnan Sezgin sevgin Galatasaray'ı bitirmekte,transferdende umudum yok,kötü bir sezon geçireceğiz...Bir sürü eksik bölgemiz var,Adnan Sezgin cacık adamları toplar yıldız diye,sonumuz iyi değil.Haldun Üstünel mutlaka eski rolüne geri döndürülmeli,tabi artık imkansız.

dogru söylüyosun ba$kanimizin bu Adnan Sezgin sevdasi daha çok problem yaratacak

ama in$allah beni utandirir ve iyi i$ yapar... çünkü ben hiç inanmiyorum Adnan Sezginin b$arili olacagina

Şu durumda Haldun'a laf yapabilmenin tek amacı farklı görünmektir,başka açıklaması yok.Galatasaray'ın parasıyla şov yaptı,buyur ? Satalım Galatasaray'ı Rus zenginlerine onlar yapsın şovu madem.Kafanız nasıl çalışıyor gençler,ne yiyip ne içiyorsunuz ?

Kesinlikle farklı olma çabası.1-2 tanede yandaşları var onlarda öyle farklıyız biz modunda.

Adnan Sezgin nedir abi ? Şikeci,allahın belası,gerizekalı herifin teki.Adnan Polat'ın sonu olur,güle güle yavrum güle.

galatasaray icin emek verin birisi hakkinda böyle düsünemezsin!düsünsende böyle birseyi buraya yazamazsin!

helal kardeş içimden geçenleri yazmışsın:tiphat::tiphat:

Galatasaray'ın parasıyla şov yaptı ne lan ? Bi de sen üniversiteye falan gidiyorsun lan,böyle bi laf mı olur ?

Arkadaşlar biraz daha sakin olun ve birbirinize abuk subuk sebeplerden dolayı hakaret etmeyin.Doğru düzgün bir şekilde konuşucaksanız devam edelim aksi takdirde topici kitlenir.

Geri
Üst Alt