Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Biri Gelir Biri Gider ama Sen Biz de Kal HALDUN ÜSTÜNEL!!!

Arda Turan'a yaptiklari saygisizligi bir nebze telafi etmis olurlar.

Durumlar kötüye gidiyor.Allahtan fener şampiyon olmadı.Bi de fener şampiyon olsaydı tamamdı.Yönetimi ayakta tutanda fenerin şampiyonluğu kaybetmesi,bir de Aslantepe.Yoksa sportif yönden başarısız.

Tribünden ayar verme zamanı da geldi.Çarşı bağıra bağıra Quaresmayı getirtti.

Ayıp ulan,adam ailesini görmedi 1 ay,siz burda kıçınızı yayıp mal mal yorumlar yazarken o adam Galatasaray'ın iyiliğine çalışıyordu,ne aldı karşılığında,boruyu.Nankörler,hainler,yazıklar olsun hepinize ulan.

Adnan Baskan'in neler olup bittigini bu taraftara aciklamasi lazim.. Haldun abi'nin bile istifa etmesini gerektirecek neler donuyor acaba? sirketler birlesti diye mi acaba istifa etti? cunku hala yonetim kurulunda ki gorevine devam edecegi yaziyor heryerde.. kafam karisti yeminle..

galatasaray icin emek verin birisi hakkinda böyle düsünemezsin!düsünsende böyle birseyi buraya yazamazsin!

Galatasaray'in sirtindan cuvalla para kaldiran, fenere mac sattigi TMSF raporlariyla belgenmis (sonra 2 bilirkisi satin alinarak örtbas edilmis) kisi hakkinda buraya daha neler neler yazabilir, haberin yok.

Üstünel'in istifası konusunda Lig TV Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Başkan Adnan Polat ise, "Haldun bana istifa ettiğini söylemedi. Masama bir zarf bırakmış. Sana öyle söylediyse o zarfta istifası var demek ki. Haldun Üstünel'in biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Bizimle olmaya devam edecek. Kimse merak etmesin. Transferler devam edecek." dedi.

Serhat nerde lan.Bombayı bıraktı kaçtı.Provakatörmü bu adam harbiden.GS formalarım var diyo.Allah bilir GS li arkadaşlarından alıyodur ödünç.Fotosunu çekip geri veriyodur

Haldun Üstünel peygamber değil,laf söylenebilir de bu kadarı saçma geliyor bana arkadaş.Galatasaray'da göreve geldiğinden beri layığıyla görev yapan bi adam bu,en başta adam.Yazık ne diyim.

Yazıklar olsun hepsine.

Adnan Sezgin beceriksizine kaldık.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesindeki görevinden resmen istifa etti.

Bu istifadan sonra, Haldun Üstünel'in yönetim kurulundaki görevi devam etmesine karşın, tecrübeli yöneticinin futbol şubesindeki ve Futbol AŞ'deki görevleri sona erdi.

Üstünel'in istifası konusunda Lig TV Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Başkan Adnan Polat ise, "Haldun bana istifa ettiğini söylemedi. Masama bir zarf bırakmış. Sana öyle söylediyse o zarfta istifası var demek ki. Haldun Üstünel'in biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Bizimle olmaya devam edecek. Kimse merak etmesin. Transferler devam edecek." dedi.

Üstünel'in ayrılık sebebi, Adnan Sezgin'e verilen geniş yetki ve Üstünel'in adeta ikinci plana itilmesi olarak tahmin ediliyor. Üstünel'in önümüzdeki günlerde Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan da istifa edebileceği gelen haberler arasında.

Adnan Baskan'in neler olup bittigini bu taraftara aciklamasi lazim.. Haldun abi'nin bile istifa etmesini gerektirecek neler donuyor acaba? sirketler birlesti diye mi acaba istifa etti? cunku hala yonetim kurulunda ki gorevine devam edecegi yaziyor heryerde.. kafam karisti yeminle..

Sirketler birlesti diye istifa etmez, öyle olsaydi bile "böyle alavere dalavere icinde yer almam", "Galatasaray degerleri cigneniyor" tarzinda ifadeler kullanmaz. Az önce Polyana örnegini verdim. Bence icimizi rahatlaticak kücücük bir durum bile yok ortada.

Üstünel'in istifası konusunda Lig TV Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Başkan Adnan Polat ise, "Haldun bana istifa ettiğini söylemedi. Masama bir zarf bırakmış. Sana öyle söylediyse o zarfta istifası var demek ki. Haldun Üstünel'in biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Bizimle olmaya devam edecek. Kimse merak etmesin. Transferler devam edecek." dedi.s

Adnan Polat ta çıkmış hâlâ transfer diyo,ulan ...

Ayıp ulan,adam ailesini görmedi 1 ay,siz burda kıçınızı yayıp mal mal yorumlar yazarken o adam Galatasaray'ın iyiliğine çalışıyordu,ne aldı karşılığında,boruyu.Nankörler,hainler,yazıklar olsun hepinize ulan.

:tiphat:helal

Sen benle kaaal,laa la la la la... :)

Geri
Üst Alt