Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Daha sakin devam edin lütfen konuyu açıyorum

Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil arkadaşlar.

Siz de mümkünse tartışmalarda taraf tutmayın, kimseye cevap vermeyin lütfen.

Bakın herkes düşüncesini söyleyebilir ona eyvallah.

Ama yiğidi öldür hakkını ver diye bir laf var, hakkını vermeden eleştirelere hele bu kadar taraftarın sevgisini kazanmış kişiye müsade ettirmeyin siz de o zaman.

Aynisi fener'de de olduydu Hakan Bilal Kutlualp istifa ettikten sonra bidaha dogru dürüst transfer yapamadilar.

Allahım ya böyle bi başkan varmı Haldun abiyi istifaya kadar getirdiler bide transferler devam edicek diyor. bize ne ya transferden allah aşkına gelde deli olma yaa!

adnan polat kendı ıpını cekdı artık demıroren gıbı olucak sonu yeeteer adnan polat!!!!!

bu arada ba$kan kendine gelse iyi olur

Adnan Sezgin denen şahsın midesi ne kadar geniş ya hu? Kimse istemiyor, herkes hakaretler ediyor ama o hala klüp içinde duruyor. İstenmediği yerde nasıl durur bir insan.? Adnan Polat'da onu klüpte tutarak herkese meydan okuyor. Neye güveniyor bunlar!

Çok zaman öncde yazmıştım,tam olarak kelimeyi yazmıyacağım ama komisyoncu Adnan Sezgin i,çanatacı Adnan Sezgin i bu göreve getirirsen onun yanında kimse durmaz.Polatın yanında da taraftar durmaz.

Bu takımda hala Adnan Sezgin kalıyor ve birde üstüne Haldun Üstünel gidiyorsa,bu takımdan başarı beklemek zordur.Bu saaten sonra yönetimde ve özellikle Adnan Polat kredisini yitirmiştir.

İnşallah erken seçim olurda şu Adnan Polat gider zaten milletin burnuna kadar gelmişti her başarısızlığa bi kulp takıyordu 2 senedir yalansa yalan diyin ? İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GİDER ŞU TAKIMDAN!!

Beyler baskan zorla ıstıa ettırmedı Haldun beyi en baskanda sızın kadar benım kadar ıstıyordur görevınde kalmasını..Onunda dedği gibi küstümcülükle olmaz bu iş keske göturebıldği kadar göturseydı Haldun Abimizde görevını ıstıfa ederek bırazda onun htası var basının uzerımze gelmesını bızım karısacağımızı bılmelıydı yönetıcılık bunu dusunmeyı gerektırır Haldun baskan 10 numara adam 10 numara transfer yapıyor ama ıstıfa ederek bunları dusunmeyerek oda hata yaptı herseyı baskana bulmayalım...Hep tek pencereden bakıyoruz bırısı ortaya baskan hatalı dedı herkes baskana yuklenıyor yav arkadaslar dun geceden erı kac arkasımız haldun abı ıcın takımını bıraktı hatta bıtanesı cıktı artık trabzonsporlyum dedı...Ayrıca haldun abimiz hala yönetım kurulunda sadece bu AŞmuhabbetlerındekı görevınden ıstıfa etti bunuda bılelım ...

Hıncal uluç'un geçen haftalarda yazdığı bir yazı var bu konuda.

''şimdi bak gazetelere haberler sızdırarak, haldun üstünel'i istifaya zorluyorlar. haldun ile ben konuştum. "hıncal abi, istifa etmem için fena halde gaz veriliyor etraftan. ama etmeyeceğim. ben galatasaray'a hizmet için varım" dedi. ama açıyorum gazeteleri, "haldun üstünel istifa edecek, yazılı olarak başkana verecek, adnan polat kabul etmeyecek, haldun istifasında ısrar edecek. onun üzerine polat kabul edecek" diye senaryolar yazılmış.

çünkü adnan giderse, yiğit gelecek. yiğit'in yolunun üzerindeki kişi adnan polat değil, haldun üstünel. bu nedenle üstünel'in temizlenmesi lazım!''

hıncal uluç

Fotomaç - Hıncal Uluç - Savaş kendi içinde

Resmi sitede birşey yok hala aferin.Işığı görmeye başladık.

Adnan Sezgin'e düz gidiliyor, Haldun Üstünel'e toz kondurulmuyor. Nasıl bir forum oldu burası?

Adnan Sezgin'e de Haldun Üstünel'e de laf edilmeyecek arkadaşlar. Siz de biliyorsunuz ki kulüp yöneticilerine hakaret ceza sebebidir.

Geri
Üst Alt