Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Futbol Şubesi kapandığı için yapılan formalite bir istifa bu.Başkan yardımcılığı ve yönetim kurulunda ki görevine devam ediyor.Aynı şekilde Murat Yalçındağ'da istifasını verdi.Ama herkes görevine devam ediyor.

bir yorum

futbol AS kaldirilmiyacakmi zaten baska bi yerde okudum?

Hiç olmazsa transfer arenasında şampiyon oluyoduk sezon öncesi, şimdi 2 tarafdada babayı alırız...

Adnan Polat ve ekibinin açıklama yapması şart, sadece seçim zamanı şeffaf yönetim anlayışı içerisindeyiz demekle olmuyor.

Bir yandan sevindim,bir yandan üzüldüm.Tüm inisiyatif Adnan Sezgin'e kaldığı için üzüldüm,taraftarı modası geçmiş futbolcularla geçiştirip takımın başarısızlıklarını örtme çabasının baş aktörünün gidişine sevindim.

Umarım doğru değildir.

Güne enerjik kalktım ne enerji kaldı ne bişe.Herşey düzgün giderken neden bu kadar saçma sapan işler yapılıyor anlam veremiyorum.

Bir yandan sevindim,bir yandan üzüldüm.Tüm inisiyatif Adnan Sezgin'e kaldığı için üzüldüm,taraftarı modası geçmiş futbolcularla geçiştirip takımın başarısızlıklarını örtme çabasının baş aktörünün gidişine sevindim.

Giovanni Dos Santos,Elano,Milan Baros,Lucas Neill,Kader Keita.. evet böyle modası geçmiş futbolculara can kurban.

Bu olay ve sezon içinde başarısızlıklar devam ederse Adnan Polat'ın sonu olur.Bu arada Haldun Üstünel uğruna Abdurrahim Albayrak'ta feda edilmişti.Valla durumlar hiç iç açıcı değil.Açıkcası bi ümidim kalmadı bu sene..

Gitti de kurtulduk. Galatasaray'ın parasıyla sihirbazlık yaptığını zannediyordu.

Böyle bir bakış açısının varolduğuna inanamıyorum. Galatasaray'ın parası yine var, Adnan Sezgin'i görelim bakalım.

Bizdeki paranın çok daha fazlası fb de var ama daha kısıtlı bütçelerde çok daha flaş ve başarılı transferler yapan adam kendini beğendiremiyor ise Adnan Sezgin yakışır sana ve senin gibilere

Ben hala anlayamadım. Şimdi bu formalite bir istifa mı yoksa yönetimle ipler koptu mu??

Geri
Üst Alt