Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Üstü kapatılmaya çalışılsa da ciddi ciddi problemler olduğu aşikar. Çok karamsarsın denilebilir ama ben bu sezondan artık hiçbirşey beklemiyorum.

Kaç yıldır şampiyonlar ligine gidemiyoruz,kaç yıldır şampiyon olamıyoruz..Sorun yönetimde,inşallah bu istifa birşeylerin kıvılcımı olur ve yönetim düşer

Başkan olarak geri dön haldun üstünel :(

Baros,Dos Santos,Keita,Elano bu oyuncuların bize gelmeden önceki 11 e çıkma durumlarını küçük bir göz at renkdaşım

Neill konusunda helal olsun

Sen de geldikleri takimlara bir göz at. EPL'den kalbur üstü transfer yapilabilecegini gösterdi. Hersey bir yana. Hic bir transfer yapmamis olsaydi bile sadece Harry Kewell'i bonservisi elindeyken bu takima getirdigi icin bile vizyonuyla, mentalitesiyle 1 numara oldugunu fazlasiyla gösterdi. Luca Neilli 2 sezon önce, sezon basi bonservisi elindeyken getiriyordu ama Adnan Polat yillik ücreti cok diye veto etti.

'Her türlü transfer yapılırdı' demişsiniz. Ona bakarsanız geçen iki sezondaki yabancı transferlerin hangisi sezon açılışına yetişti.

Baros Şampiyonlar Liginden elendikten sonra geld mesalai... Elano yanılmıyorsam Ağustos ayında açıklanmıştı.

Bence umutvar olmak lazım. İlerleyen zamanda ne olacağını göreceğiz. O zaman sağlıklı bir yorum yapılabilir!

evet yapilirdi cunku herkes takimda neresini aksadigini goruyordu sirf ic karmasa yuzunden boyle sorunlar yasandi, bende umutluyum hala fakat surekli birseyler eksik yarim gidiyor maalesef

Bu kadar olmaz ya takımda yeri en net olan bile gidiyor Haldun Üstünel gibi bi üst düzey önetici nin istifası çok enteresan

Serhat Kardeş Haldun Üstünel Kulübün parasıyla hava attığını nerede gördün. Bence kendisi son derece mütevazi biri . Her büyük transfer sonrası Transfer bir ekip işidir demedi mi ? Onu şişiren hep medyaydı. Yazdıklarını bir Galatasaraylı'ya hiç mi hiç yakıştıramadım . Senin gibi düşünenlere Adnan Sezgin yakışır.

Öf hemen birbirinize flana giriyorsunuz. Aşırı sıkıcı.

Basliga bak,birde attigin mesaja bak.Hem de Moderatörsün, normal bir üye olsa,hemen ediiiiiiiiiiiit

Moderatörlükle ne alakası var HAldun Üstünel gitti karamar olmayalım Keneddy Bakırcıoğluyla ilgileniyormuşuz iyi transfer dedi.Bende fikrimi söylüyorum burası açık platform.

klubun parasinla shov yapti diyenlere inanamiyorum, oyuncular geldiginde sizde shov yapiyordunuz ama bak bu geldi o geldi diye

Haldun Üstüneli beğenmeyenlere kocaman bi tebrik koyyorum ve transfer yapıldığında nerede kutladıklarını soruyorum ?

Moderatörlükle ne alakası var HAldun Üstünel gitti karamar olmayalım Keneddy Bakırcıoğluyla ilgileniyormuşuz iyi transfer dedi.Bende fikrimi söylüyorum burası açık platform.

burasi acik platform olabilir ama burasi haldun üstünel istifa etti konusu!

o zaman bende "beyler Kallström geliyormu?" diye bir mesaj atiyorum...madem hersey burada acik konusuluyor

burasi acik platform degil burasi haldun üstünel istifa etti konusu!

o zaman bende "beyler Kallström geliyormu?" diye bir mesaj atiyorum...madem hersey burada acik konusuluyor

Serkan,birisi bu topicte konu paylaştı.Kenedy ile ilgileniyoruz diye.Adam da tepki verdi doğal olarak.Büyütmeyin

Yahu Serhat'ın her zaman ki hali ben alıştım artık.Sizin kadar tepki veremiyorum maalesef.

Adnan Sezgin sevdası onu bu karara itti,bütün yetkilerini aldılar elinden,of başkan seni başarısızlıkta bile destekliyoruz ama bu senin Adnan Sezgin sevgin Galatasaray'ı bitirmekte,transferdende umudum yok,kötü bir sezon geçireceğiz...Bir sürü eksik bölgemiz var,Adnan Sezgin cacık adamları toplar yıldız diye,sonumuz iyi değil.Haldun Üstünel mutlaka eski rolüne geri döndürülmeli,tabi artık imkansız.

Geri
Üst Alt