Fatih Karakuş
Sarı Üye
- 4 Eylül 2014
- 207
- 0
- 266
Hayırlısı bakalım. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müslüm baba oralardan şampiyonluk gözüküyor mu?bakalim daha neler görecegiz!!
yok kardesMüslüm baba oralardan şampiyonluk gözüküyor mu?![]()
Olsun sen 14 sene şampiyonluk görmedigimiz zamanlarda da tribundeydin Müslüm baba.yok kardes
durumlar küllü harap;(
Sigaran olayım iç beni müslüm baba :asd22:yok kardes
durumlar küllü harap;(
kardesim matematikle hesapla aran pek iyi degil!!6-7 yasindayken tribünde ne isim olur benim?Olsun sen 14 sene şampiyonluk görmedigimiz zamanlarda da tribundeydin Müslüm baba.
nasil gidiyor erman?yatmadan önce bi tane yakayimSigaran olayım iç beni müslüm baba :asd22:
İyi hocam ne olsunnasil gidiyor erman?yatmadan önce bi tane yakayim![]()
Haldun gelince şapkadan tavşan mı çıkaracak? Yoksa tavşanın şapkasını mı çıkaracak?
pek bir fark olmaz ama tulundan iyidir herhalde ? hiç değilse kulüp içinde skandal çıkarmaz işini yapar?Haldun gelince şapkadan tavşan mı çıkaracak? Yoksa tavşanın şapkasını mı çıkaracak?
Elano gibi topcuya 7.5 Milyon avro bonserviz ödeyip, 3.5 Milyon avro dan 4 yillik sözlesme yapinca is bitiren adam oluyorsun. Haldun Üstünel zamaninda kurulan kadrolarin ve getirilen Teknik Adam´larin hic birinden hayir gelmedi.
Çakar abicim Elanoya o paraları verdi diyonda Elano tutsaydı sallardı burayı ama tutmadıElano gibi topcuya 7.5 Milyon avro bonserviz ödeyip, 3.5 Milyon avro dan 4 yillik sözlesme yapinca is bitiren adam oluyorsun. Haldun Üstünel zamaninda kurulan kadrolarin ve getirilen Teknik Adam´larin hic birinden hayir gelmedi.