Haldun Üstünel Nöbeti

Sen de böyle konular açarak bizi aşağılamayı bırak

Haldun Üstünel nöbeti nedir arkadaş

Haldun'un getirdiği adamlardan ne yarar görülmüş ne verim alınmıştır

Şuan ki sıkıntıyı çözecek tek olay transfer midir
ben sadece aysal'ın yanlış adamları yönetime aldığı için kendini yalnız bıraktığını düşünüyorum.
bir önceki mesajımda da buna değindim zaten , başkan kendisi bir şövalye gibi her işi tek başına halletme inadından vazgeçmeli ve bir iş bölümü yaratmalı.
üstünel de transfer komitesine profesyonellik getirebilecek bir isim.
naıls albayrak türk futbolcular ile ilgileniyor . Ali dürüst gizli başkan olarak klubü Ayakta tutuyorduysa üstünel gibi adamlar da buna katkıda bulunacaktır.

başkan tek adam inadından vazgeçmelidir , zaten kendisine camianın büyük bir kısmı saygı duyuyor , başarılı ve sevilen yöneticileri yanına alması ona olan saygı ve sevgiyi eksiltmez bilakis artırır.

başlık değiştirilebilir yada başka bölüme taşınabilir bu arada , bu kadar büyütülecek birşey değil..

Haldun beyi görmek istiyoruz yönetimde Abdurrahim Albayrakla. Harbi cimbomlu adamlar onların yönetici olmaları lazım inşaallah olurlar.

Haldun Üstünel kıçına göre transfer yapmadı , onlar istediler o getirdi.

Görevi oyuncu seçip almak değil seçilen oyuncuyu almak bunu kavrayalım önce.

David-Moyes-805002-555x370.jpg

melih renktas faruk sure nobeti acar misin ailecek bekliyouz da simdiden tesekkurler

Umarım yönetime alır başkan. Haldun Üstünel gibi dinamik, iş yapan kişilere ihtiyacımız var.

Avrupa Kupalarında forma giyemeyecek olan Jo'yu transfer edebilmek için elde avuçtaki tek forvet olan Nonda'nın gönderilmesinde ki öncelikli etken kendisiydi. O günden beri kendisinden soğumuşumdur.

Ama becerikli bir yönetici kesinlikle, transferi şak diye hallederdi. Bordeaux maçında ki gol sevinci de Abdurrahim Albayrak'ı aratmaz :)

Avrupa Kupalarında forma giyemeyecek olan Jo'yu transfer edebilmek için elde avuçtaki tek forvet olan Nonda'nın gönderilmesinde ki öncelikli etken kendisiydi. O günden beri kendisinden soğumuşumdur.

Ama becerikli bir yönetici kesinlikle, transferi şak diye hallederdi. Bordeaux maçında ki gol sevinci de Abdurrahim Albayrak'ı aratmaz :)

O maçta hepimiz öyle sevindik renktaş. :D

Geri
Üst Alt