# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Lincoln'den kurtulalım da nasıl olursa olsun!

İkisi beraber gelsin. Atıyorum Hamit kırmızı kart görürse Halil in formasını giyip tekrar girer oyuna ;)

Lincoln- Halil takasi dogruysa müthis olur. Hem Lincoln'den kurtulmus oluruz, hem forvet icin iyi bir alternatifimiz olmus olur. Tabii Halil+ para takasi olacagini varsayiyorum. Gerci Adnan Polat 3'e, 5'e bakmadan vercem demisti.:D

barostan başka kaliteli bi forvetimizin olmadığı çok açık arkadaşlar.. ayrıca bu adam 2005-06 sezonunda attığı 20 golle o sezon hayvani bi performans gösteren klose'nin arkasında 2. olmuştu bundesliga gol krallığında, iyidir yani anlayacağınız..

bence takas seklı lıncoln verıp halıl alınacak schalke 04 lıncoln e verecegı paranın bır kısmını gs verecek :D

kadir çetinçalı radyospor da konuştu;

Haldun Üstünel Rijkaard'dan izni almış Halil ile Lincoln takas yapılmak isteniyormuş.Halil ile Lincoln'ün menajeri de aynıymış bunun için daha kolay olabilirmiş,kesin biten bişey yokmuş ama görüşmeler yapılıyormuş.2-3 gün içinde de transfer konusunda gelişmeler olabilirmiş.Caceres ve Henrique yalanmış,gazetelerde çıkan isimlerden %90'ı yalanmış

Halil de futbolcumu niye daha kaliteli bir forvet almıyoruz

Su asil hedef Hamit, Halil sadece arac gibi yorumlar cok komik. Yillardir Bundesliga'nin önemli bir kulübünde banko oynayan, A milli takim futbolcusu bir adamdan bahsediyoruz. Seneye Hamit'i almamizda yardimci olabilir belki, ama Baros disinda forvette güvenebilecegimiz bir isim yok. Gelirse bu eksikligi giderecek bu adam. Bütün sene florya'da oturup, elinde telefon Hamit'e, "oglum nolur gel bak ben de burdayim, hem burasi cok güzel. Ayrica gelmezsen beni kadroya almicaklarmis," tarzi seyler söylemicek emin olun.

Halil bence tam ihtiyacımız olan forvet. Fiyatıda uygun. Eğer alındıysa çok başarılı bir transfer olmuş.

Lincoln ile takas edilirse 1 taşla 2 kuş vurmuş oluruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt