# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Maliyetinin az olması, Türk olması, bu sayede belki de Tobi'yi gönderip bir orta saha alınabilir.

Bana da sanki bu transfer olacak gibi geliyor. Çünkü mevcut şartlar ve gelişmeler ibrenin yerli golcüden yana olduğunu gösteriyor. Sercan için çok uçuk rakamlar telafuz edildiğine ve Lincoln gibi bir alternatifte bulunduğuna göre Halil için pazarlık yapılma ihtimali daha mantıklı duruyor.

İyişallah halil lincoln takası olur bu sayede lincoln denen şahıstanda kurtulmuş oluruz forvetide bedavaya getirmiş oluruz...

Forveti bedavaya getirmiş olursun ama gelen forvet Kaliteli Ligler için (Ş.Ligi-UEFA A.Ligi) uygun forvet degil yedek olarak iyi olabilen bir forvet sanki Drogbayı bedavaya getiriyorsunuz

Forveti bedavaya getirmiş olursun ama gelen forvet Kaliteli Ligler için (Ş.Ligi-UEFA A.Ligi) uygun forvet degil yedek olarak iyi olabilen bir forvet sanki Drogbayı bedavaya getiriyorsunuz

Forvet için değil, kanatlar için de transfer ayrıca. Fizik olarak iyi, sürat olarak Baros kadar, teknik olarak iyi(playmaker olarak oynuyordu geçen sezon), mücadeleci bir adam. Ayrıca, CL'de Barcelona'ya karşı falan oynamış, Bundesliga'da Bayern, Bremen, Wolfsburg, geçen sezon elendiğimiz Hamburg, ondan önceki sene elendiğimiz Leverkusen gibi takımlarla her sene karşılaşan bir adamdan bahsediyoruz. En azından iyi bir yedek olacak, forvetin 3 noktasında da oynayabilmesiyle.

Arkamda Kewell,Arda,Keita,Elano oynarsa beni bile koysalar gol atarım.Halil mi atamayacak ?

Forvet için değil, kanatlar için de transfer ayrıca. Fizik olarak iyi, sürat olarak Baros kadar, teknik olarak iyi(playmaker olarak oynuyordu geçen sezon), mücadeleci bir adam. Ayrıca, CL'de Barcelona'ya karşı falan oynamış, Bundesliga'da Bayern, Bremen, Wolfsburg, geçen sezon elendiğimiz Hamburg, ondan önceki sene elendiğimiz Leverkusen gibi takımlarla her sene karşılaşan bir adamdan bahsediyoruz. En azından iyi bir yedek olacak, forvetin 3 noktasında da oynayabilmesiyle.

İşte budur katılıyorum. Sercan da ya şimdi ya sezon sonu alınır, Nonda gider. Baros (sonraki sezonlarda başka yabancı da olabilir) + Halil + Sercan forvet hattımız olur bir süre...

İşte budur katılıyorum. Sercan da ya şimdi ya sezon sonu alınır, Nonda gider. Baros (sonraki sezonlarda başka yabancı da olabilir) + Halil + Sercan forvet hattımız olur bir süre...

Utku, Lincoln'ü kabul ederse Schalke ancak öyle alınır Halil. Bu adama "sadece para" ile transferi düşünmez Yönetim.

Utku, Lincoln'ü kabul ederse Schalke ancak öyle alınır Halil. Bu adama "sadece para" ile transferi düşünmez Yönetim.

Zaten çok para ben de vermem Halil'e... Yaşı kaç oldu? 30 falan herhalde... Lincoln ile takas gayet iyidir...

Zaten çok para ben de vermem Halil'e... Yaşı kaç oldu? 30 falan herhalde... Lincoln ile takas gayet iyidir...

Aynen, kurtarıcı bir kimliği yok hani insiyatif alan, liderlik yapısı. Sadece amaç. Lincoln'den para kurtarmak gibi çünkü Schalke dışında isteyen çıkmadı 1 yıl oldu nerdeyse. Halil gibi milli ve tecrübeli,Türk bir oyuncu almak mantıklı olur ederin bir kısmı ile.

6 ay sonra zaten sözleşmesi bitiyor, Magath'ın onu düşünmediğini görmek için kör olmak lazım. Böyle bir oyuncunun maliyeti en fazla ne kadar olabilir ki zaten? 1-2 milyon €'ya halledilir ve bence iyi de bir yedek olur. Ancak Halil'i alıyorsak bir tane de takıma direkt katkı yapacak, gol yükünü çekebilecek, takımı sırtlayabilecek bir oyuncu daha almalıyız. Saqdece Halil ve Nonda'yla da olmaz bu iş.

halil gelecekse başka bir forvet istemem ben.alternatifin alternatifi olarak,sonuçta tek forvet oynuyoruz.lind gitse bile orta saha lazım,direkt oynayacak.

Halil 100.sayfada gelecekmiş öyle dedi :D

schalke'nin yedek olarak bile istemediği bir adamın GALATASARAY'da işi olmamalı...Şu halimizle bile schalke'den 2 gömlk üstün bir takımız...Lig'de bişeyler yapablir belki ama avrupada yapamaz.Bizim hedefimiz avrupada başarılı olmak...

schalke'nin yedek olarak bile istemediği bir adamın GALATASARAY'da işi olmamalı...Şu halimizle bile schalke'den 2 gömlk üstün bir takımız...Lig'de bişeyler yapablir belki ama avrupada yapamaz.Bizim hedefimiz avrupada başarılı olmak...

Kader Keita :omg:

Birisi FM profilini koyabilir mi Halil'in? Ona da bakalım. Bende FM olmadığından bakamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt