- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
mustafa gibi oyuncu covidden sonra hiç var olmadı aslında.sevinemedim çünkü mostafa gibi bi oyuncuyu kaybediyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa gibi oyuncu covidden sonra hiç var olmadı aslında.sevinemedim çünkü mostafa gibi bi oyuncuyu kaybediyoruz
ortada bi taktiksel düzen ve futbol yokki kimse var olabilsin. yiten yitenemustafa gibi oyuncu covidden sonra hiç var olmadı aslında.
İyi oynarken vardı yani.ortada bi taktiksel düzen ve futbol yokki kimse var olabilsin. yiten yitene
ne alakataraftar birden halil'e nefret kusmaya başladı
maça çıkarsa yuhalanır.
gedson'u alabileceğimizi sanmıyorum ben artık haberler buz gibi kesildiEkli dosyayı görüntüle 137000
Gayet güzel olur
çoğu yeni gelen topçu gibi bi kaç maç gazla oynadı ama sonrasında o da düzenin saçmalığına yenildi.İyi oynarken vardı yani.
Gedsonsuz bu kadro çökergedson'u alabileceğimizi sanmıyorum ben artık haberler buz gibi kesildi
Asi gibi mi?Halil'e fazla güveniyorsunuz.Bana o güveni vermiyor.
ben gedson'un gelme ihtimalini %15-20 olarak görüyorum şahsen.12 den aşağıya getirmemiz imkansızGedsonsuz bu kadro çöker![]()
UzaAsi gibi mi?
Ekli dosyayı görüntüle 137000
Gayet güzel olur
Gedson çok elzemTekrar tekrar bakıyorum da bu kadro baya kafama sindi. Halil'in tek forvet olması konusunda hala şüphelerim var ama geri kalan kadro canavar oluyor.
Mustafa Muhammed i satan Galatasaray satar. Transfer şikesini akıllara getirir. Birilerinin paraları cebine indirdiğini düşündürür. Hele hele Halil i almak için Mustafanın satıldığı iddia ediliyorsa alenen aklımızla oynanıyor demektir.