Halil Dervişoğlu Dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecekse gelsin şu 2 gün içinde, gomisi satıp koca devre forvetin oynadığımız aklıma geliyor

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis i satan da Terim di, Kibiri Galatasarayın milonlarca € suna mal oldu. Son 2 yıldır bizi şampiyonluktan eden de kendisiydi. Şimdi evlat kontenjanından Halil i alacak. Yarın Mustafa başka bir takıma çok yüksek rakamlara transfer olurken sinyorun cebinden bir kuruş eksilmeyecek.

Boyle bir hamle net mallik olur. Halil tek santrafor oynayacak bir oyuncu degil.

Olay ”Ama Mo gitmek istiyor degil” Soru Neden gitmek istiyor

Bu sorunun cevabini bulamazsak ocakta Morutan ve Cicaldauyuda satariz

Gomis i satan da Terim di, Kibiri Galatasarayın milonlarca € suna mal oldu. Son 2 yıldır bizi şampiyonluktan eden de kendisiydi. Şimdi evlat kontenjanından Halil i alacak. Yarın Mustafa başka bir takıma çok yüksek rakamlara transfer olurken sinyorun cebinden bir kuruş eksilmeyecek.
Gomis olayında ben farklı düşünüyorum var olan sözleşmesi gayet yeterliydi 1 sene sonra zam istemesi yüzünden gönderilmesi doğru bi duruştu bence. Ama yerine sağlam bi forvet bulunamaması skandaldı. Aynı şekilde bu kadar potansiyelli bi forvetin transferin son gün satılması da saçma,yapacaksan planlamayı önceden yapicaksin. Ha durum bu noktadayken Mostafadan verim alınamıyorsa en azından Halil Türk kontenjanından yarar sağlar diye düşünüyorum

Katkı derken 3 gol 1 asist mi daha fazla Momo'dan?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu katkıyı istatistikle açıklayamazsın, maçı izlerken anlarsın. Topu ileride tutmalar, geriden gelen oyunculara pas kanalları açması, ara paslar atması ve ya attırması vs. gibi şeyler. Muhammed bunların ne olduğunu bile bilmiyordur bence, o kadar primitif bir futbol anlayışı var. Bizim burada da iyi bir eğitim alamaz maalesef.

Gomis olayında ben farklı düşünüyorum var olan sözleşmesi gayet yeterliydi 1 sene sonra zam istemesi yüzünden gönderilmesi doğru bi duruştu bence. Ama yerine sağlam bi forvet bulunamaması skandaldı. Aynı şekilde bu kadar potansiyelli bi forvetin transferin son gün satılması da saçma,yapacaksan planlamayı önceden yapicaksin. Ha durum bu noktadayken Mostafadan verim alınamıyorsa en azından Halil Türk kontenjanından yarar sağlar diye düşünüyorum

Ben Gomis olayının transfer yapılırken kendisine söz verildiği için yaşandığına inanıyorum. Adam kendisine verilen sözün tutulmasını istedi. "I love you Fatih Terim" bu işte baş sorumludur. Ayrıa 40 milyon € dan fazla para harcandı yeri dolsun diye ve halen dolmadı. Dediğin gibi transfer sezonu kapanmış ve biz yine maceraya atılıyoruz. Umarım Jagne Kasımpaşadaki formuna döner de bu sezon sonuda soğuk su içmeyiz.

Bu katkıyı istatistikle açıklayamazsın, maçı izlerken anlarsın. Topu ileride tutmalar, geriden gelen oyunculara pas kanalları açması, ara paslar atması ve ya attırması vs. gibi şeyler. Muhammed bunların ne olduğunu bile bilmiyordur bence, o kadar primitif bir futbol anlayışı var. Bizim burada da iyi bir eğitim alamaz maalesef.

Öğretilebilir ama hali hazırda bilen bir oyuncu varken ısrar edilmemesini de anlamak gerekir. Salt bu sebeple gönderildiğine zaten inanmıyorum. Mostafa Fransa'yı istiyor, %100.

Hangi Halil bu? Gecen yil topu ileride tutan bir adam hatirlamiyorum Babel'in ayagina alip kagni gibi beklemesi disinda.

4-4-2 ye dönmeyeceksek gerçekten Mohammed'i verip Halil'i almanın hiç esprisi yok. Bir ihtimal Terim yerli forvet ile gedson'a slot açabileceği bir oyun planı düşündüğü için böyle yapıyordur. Yoksa aklıma mantıklı bir açıklama gelmiyor.
Hocam sen Terim'in 3 senedir mantikli bir davranışıni gördün mü ?

Arkadaşlar Halil yine gelsin de Muhammed gitmemiş olsun. Sevinip duruyorsunuz da bu iki adam birbirinin ikamesi değil. Bakın kafanızı taşlar vuracaksınız. Halil yardımcı forvet nokta santrafor değil. Elma armut karışmış yine.

Ben Gomis olayının transfer yapılırken kendisine söz verildiği için yaşandığına inanıyorum. Adam kendisine verilen sözün tutulmasını istedi. "I love you Fatih Terim" bu işte baş sorumludur. Ayrıa 40 milyon € dan fazla para harcandı yeri dolsun diye ve halen dolmadı. Dediğin gibi transfer sezonu kapanmış ve biz yine maceraya atılıyoruz. Umarım Jagne Kasımpaşadaki formuna döner de bu sezon sonuda soğuk su içmeyiz.
Tamamen 2 gün içindeki hamlelere bağlı, Halil+Gedson/Harroui gelirse kadrodan bi nebze umudum olur, diğer türlü yine hüsran

ortada bi taktiksel düzen ve futbol yokki kimse var olabilsin. yiten yitene
diagne gibi psikolojik sorunlarının net olduğu bir adam muhammed in önünde yer alıyorsa problem tam olarak taktik teknik değildir. diagne üstelik sürekli gönderilmek istenen bir adam. bu teknik taktik problemlerimiz yok demek olmuyor ama. diagne pozisyona girerken muhammed neden yokları oynuyor konu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt