- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Bu çocuğun takıma katkısı şu kısa zamanda Muhammed'ten fazla. Niye bu kadar ağlanıyor anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak sorun bu ve oyunculara atiliyor suclar.ortada bi taktiksel düzen ve futbol yokki kimse var olabilsin. yiten yitene
Bu çocuğun takıma katkısı şu kısa zamanda Muhammed'ten fazla. Niye bu kadar ağlanıyor anlamadım.
Gelecekse gelsin şu 2 gün içinde, gomisi satıp koca devre forvetin oynadığımız aklıma geliyor
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis olayında ben farklı düşünüyorum var olan sözleşmesi gayet yeterliydi 1 sene sonra zam istemesi yüzünden gönderilmesi doğru bi duruştu bence. Ama yerine sağlam bi forvet bulunamaması skandaldı. Aynı şekilde bu kadar potansiyelli bi forvetin transferin son gün satılması da saçma,yapacaksan planlamayı önceden yapicaksin. Ha durum bu noktadayken Mostafadan verim alınamıyorsa en azından Halil Türk kontenjanından yarar sağlar diye düşünüyorumGomis i satan da Terim di, Kibiri Galatasarayın milonlarca € suna mal oldu. Son 2 yıldır bizi şampiyonluktan eden de kendisiydi. Şimdi evlat kontenjanından Halil i alacak. Yarın Mustafa başka bir takıma çok yüksek rakamlara transfer olurken sinyorun cebinden bir kuruş eksilmeyecek.
Katkı derken 3 gol 1 asist mi daha fazla Momo'dan?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gomis olayında ben farklı düşünüyorum var olan sözleşmesi gayet yeterliydi 1 sene sonra zam istemesi yüzünden gönderilmesi doğru bi duruştu bence. Ama yerine sağlam bi forvet bulunamaması skandaldı. Aynı şekilde bu kadar potansiyelli bi forvetin transferin son gün satılması da saçma,yapacaksan planlamayı önceden yapicaksin. Ha durum bu noktadayken Mostafadan verim alınamıyorsa en azından Halil Türk kontenjanından yarar sağlar diye düşünüyorum
Bu katkıyı istatistikle açıklayamazsın, maçı izlerken anlarsın. Topu ileride tutmalar, geriden gelen oyunculara pas kanalları açması, ara paslar atması ve ya attırması vs. gibi şeyler. Muhammed bunların ne olduğunu bile bilmiyordur bence, o kadar primitif bir futbol anlayışı var. Bizim burada da iyi bir eğitim alamaz maalesef.
Hangi Halil bu? Gecen yil topu ileride tutan bir adam hatirlamiyorum Babel'in ayagina alip kagni gibi beklemesi disinda.Bu katkıyı istatistikle açıklayamazsın, maçı izlerken anlarsın. Topu ileride tutmalar, geriden gelen oyunculara pas kanalları açması, ara paslar atması ve ya attırması vs. gibi şeyler. Muhammed bunların ne olduğunu bile bilmiyordur bence, o kadar primitif bir futbol anlayışı var. Bizim burada da iyi bir eğitim alamaz maalesef.
Hocam sen Terim'in 3 senedir mantikli bir davranışıni gördün mü ?4-4-2 ye dönmeyeceksek gerçekten Mohammed'i verip Halil'i almanın hiç esprisi yok. Bir ihtimal Terim yerli forvet ile gedson'a slot açabileceği bir oyun planı düşündüğü için böyle yapıyordur. Yoksa aklıma mantıklı bir açıklama gelmiyor.
Tamamen 2 gün içindeki hamlelere bağlı, Halil+Gedson/Harroui gelirse kadrodan bi nebze umudum olur, diğer türlü yine hüsranBen Gomis olayının transfer yapılırken kendisine söz verildiği için yaşandığına inanıyorum. Adam kendisine verilen sözün tutulmasını istedi. "I love you Fatih Terim" bu işte baş sorumludur. Ayrıa 40 milyon € dan fazla para harcandı yeri dolsun diye ve halen dolmadı. Dediğin gibi transfer sezonu kapanmış ve biz yine maceraya atılıyoruz. Umarım Jagne Kasımpaşadaki formuna döner de bu sezon sonuda soğuk su içmeyiz.
Tamamen 2 gün içindeki hamlelere bağlı, Halil+Gedson/Harroui gelirse kadrodan bi nebze umudum olur, diğer türlü yine hüsran
diagne gibi psikolojik sorunlarının net olduğu bir adam muhammed in önünde yer alıyorsa problem tam olarak taktik teknik değildir. diagne üstelik sürekli gönderilmek istenen bir adam. bu teknik taktik problemlerimiz yok demek olmuyor ama. diagne pozisyona girerken muhammed neden yokları oynuyor konu bu.ortada bi taktiksel düzen ve futbol yokki kimse var olabilsin. yiten yitene